Απογοήτευση: A&E Tertius K2e

Απάντηση
Galoba
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 21 Ιαν 2023, 17:13
1
Been thanked: 6 times

Καλησπέρα σε όλους, νέος χρήστης και νέος στα σαπούνια και τα after shave αλλά αρκετά χρόνια στο ξύρισμα με safety razor. Το χρησιμοποιώ για να ξυρίζω κεφάλι και όχι μούσια, αυτά τα κρατάω. Αγόρασα αυτή την εβδομάδα το Tertius, αφού είδα πολλά θετικά reviews και όντως το σαπούνι είχε πολύ καλή απόδοση αλλά ενώ το προφίλ των αρωμάτων μου φάνηκε ότι θα μου ταιριάζει φουλ και είναι στα γούστα μου, όταν το δοκίμασα μου έβγαλε πολύ έντονα κάτι σε ιώδιο/betadine και το ίδιο και σε όσους το μύρισαν, οπότε δεν είναι ιδέα μου.

Γνώμες από άλλους που το έχουν χρησιμοποιήσει? Και τί κάνω τώρα που το παντρεύτηκα για 2 χρόνια? Είναι και ακριβό το άτιμο...
Άβαταρ μέλους
babkoug
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 2128
Εγγραφή: 22 Μαρ 2016, 16:32
8
Τοποθεσία: Περιστέρι Αττικής
Has thanked: 8567 times
Been thanked: 11590 times
Ηλικία: 55

Δεν το έχω. Έχω όμως το Luxury από Grooming Dept που κ αυτό έχει νότες δέρματος κ μυρίζει ξεκάθαρα μπεταντιν. Ήταν μία ευκαιρία να καταλάβω πόσο κοντά είναι η μυρωδιά του betadine με τη μυρωδιά του δέρματος... Αλλά και πόσο μακριά βέβαια, αν είσαι καλός στη δουλειά σου..

Προστέθηκε μετά από 6 λεπτά 2 δευτερόλεπτα:
Επειδή το θέμα του αρωματος είναι κάπως υποκειμενικό και θέμα οσφρητικής αντίληψης, μπορείς να ελπίζεις ότι κάποιος θα μυρίζει δέρμα και όχι betadine και να του το δώσεις. Βάλε μία αγγελία ποτέ δεν ξέρεις. Ή ίσως με τον καιρό να εξελιχθεί κάπως διαφορετικά αυτή η μπεταντινίλα. Εγώ με τον Luxury Δεν ελπίζω... Πάντως νομίζω πώς με αρκετά σαπούνια αρτιζάνων παίζει το hit or miss αρωματικά...
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1545
Εγγραφή: 06 Οκτ 2020, 19:45
3
Τοποθεσία: Thessaloniki
Has thanked: 12968 times
Been thanked: 13619 times
Ηλικία: 42
Επικοινωνία:

Δύσκολο το θέμα που θέτεις φίλε @Galoba , γενικά η εταιρεία έχει κάπως "παράξενα" αρώματα στα σετ της, το οποίο συγκεκριμένο το έχω στην προηγούμενη βάση του, με υψηλή περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια που σε πολλούς δημιουργούν ερεθισμούς και άλλα τέτοια προβλήματα. Στη δική μου περίπτωση, μυρίζει κυρίως δέρμα, oud και μετά νότες καπνού. Εάν δεν το έχεις "βρέξει" το σαπούνι με το πινέλο και έχεις χρησιμοποιήσει μόνο μπολ, τότε επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς του, μήπως σου προτείνουν επιστροφή. Ενδεχομένως να "έπεσες" σε ελαττωματικό προϊόν.
Galoba
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 21 Ιαν 2023, 17:13
1
Been thanked: 6 times

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω και στο after shave, οπότε δύσκολο 2/2 διαφορετικό προϊόν να έχει το ίδιο θέμα. Μου κάνει εντύπωση που έχω διαβάσει μόνο θετικές κριτικές για το συγκεκριμένο πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foxtrot την 22 Ιαν 2023, 06:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται η παράθεση του αμέσως προηγουμένου post
Galoba
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 21 Ιαν 2023, 17:13
1
Been thanked: 6 times

Update: Επικοινώνησα με την A&E και μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο προβληματικής παρτίδας γιατί απ'ότι είπαν είναι σε πολύ μεγάλα batches η παραγωγή, οπότε θα είχαν λάβει και από άλλους χρήστες παράπονα. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά θέμα γούστου το συγκεκριμένο άρωμα, που εδώ που τα λέμε είναι και αρκετά βαρύ και έντονο, οπότε λογικό είναι να μην απευθύνεται σε όλους. Ωστόσο με ρώτησε αν το είχα αγοράσει κατευθείαν από αυτούς ώστε να το αλλάξω με κάποιο άλλο (τους δίνω ένα respect για αυτό), αλλά δυστυχώς το έχω πάρει από κατάστημα Ελλάδα. Anyway, έπαιξα ρουλέτα και έχασα.
Galoba
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 21 Ιαν 2023, 17:13
1
Been thanked: 6 times

UPDATE: To μίξαρα σε αναλογία 50-50 με Old Spice Original ASL και μου σκέπασε αρκετά τα αρώματα που μου φαίνονταν δυσάρεστα. Θα το δοκιμάσω και πιστεύω θα βγει ένα πιο χρησιμοποιήσιμο αποτέλεσμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ερωτήσεις αρχαρίων”