Γενικά περί προτάσεων
- Tzimisce
- Εξειδίκευση
- 6
- Has thanked: 8223 times
- Been thanked: 10090 times
- Επικοινωνία:
Αν αφαιρέσεις τα παλιά θα γίνουν χάλια τα μηνύματα που τα χρησιμοποιούν
Μιχάλης
- Randyman
- Λύκειο
- 7
- Has thanked: 2026 times
- Been thanked: 1908 times
A ναι σωστό...
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Είμαι σε περιβάλλον Windows 7 και στο πεδίο δημιουργία απάντησης κάνω κλικ στο τριγωνακι στον κύκλο για να ανεβάσω βίντεο. Εμφανίζεται παράθυρο που στην πρώτη γραμμή γράφει "BBvideo allowed sites" και δίπλα υπάρχει drop down list με επιλογές από sites που υποστηρίζονται για ανέβασμα βίντεο, πχ YouTube, daily motion, κ.α. Στην λίστα αυτή δεν υπάρχει το photos.google.com και βίντεο που ανέβασα δεν μου το εμφάνιζε στην προεπισκόπηση. Συνεπώς θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να συμπεριληφθεί το photos.google.com στα υποστηριζόμενα sites ώστε να μπορούμε να ανεβάζουμε βίντεο από κει. Ζητάω πολλά;
- andreas
- Διαχειριστής
- 15
- Has thanked: 11429 times
- Been thanked: 11160 times
- Επικοινωνία:
Θα το κοιτάξω και θα απαντήσω το συντομότερο δυνατό.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- qsplan
- Λύκειο
- 2
- Has thanked: 7701 times
- Been thanked: 6225 times
Άραγε, μηπως θα ήταν προτιμότερο το θεμα με τίτλο"Ειδήσεις θανάτου γνωστών - προσωπικοτήτων.." να αλλάξει σε κάτι σαν το "Σαν σήμερα", ώστε να γίνει λιγότερο μακάβριο και αρκετά πιο ενημερωτικό?
.'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
- andreas
- Διαχειριστής
- 15
- Has thanked: 11429 times
- Been thanked: 11160 times
- Επικοινωνία:
Σαν σήμερα υπάρχει κάπου ήδη αν δεν κάνω λάθος.
Εκτός αυτού το σαν σήμερα δεν έχει ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά περισσότερο εκπαιδευτικό αν θέλεις.
Σε αντίθεσημε το Ειδήσεις θανάτου γνωστών - προσωπικοτήτων. Που είναι καθαρά ενημερωτικό και για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Το μέλος που το δημιούργησε απλά σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να υπάρχει. Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο θέμα και ας μας θυμίζει το βέβαιο τέλος μας.
Εκτός αυτού το σαν σήμερα δεν έχει ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά περισσότερο εκπαιδευτικό αν θέλεις.
Σε αντίθεσημε το Ειδήσεις θανάτου γνωστών - προσωπικοτήτων. Που είναι καθαρά ενημερωτικό και για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Το μέλος που το δημιούργησε απλά σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να υπάρχει. Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο θέμα και ας μας θυμίζει το βέβαιο τέλος μας.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα