Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!
Γενια 3-4, με καλούσαν μέσω της γνωστής φαγούρας, να πάω στα ιδιαίτερα...
Οπότε ευκαιρία να δοκιμαστούν, τόσο το πινέλο, όσο και η μηχανή & το σαπούνι...
Το σημερινό σεταπ είχε
PreShave Proraso red
Lainess Savon de Rassage Orange
Yaqi Ocean 28mm
Yaqi Knight Helmet
Treet Carbon Steel blade
Omega alum block
Floid Vigoroso
Το πινέλο και η αίσθηση που αφήνει τόσο στο χέρι, όσο και στο πρόσωπο είναι απλά καταπληκτική. Δυστυχώς, έκανα μόνο δύο περάσματα, μιας και η μηχανή ήταν λίγο φαγανή...
Το σαπούνι, όσο σχεδόν άοσμο ήταν πριν το βρέξω, όσο περισσότερο το φόρτωμα κι όσο το δούλευα στο μπωλ, τόσο πιο έντονο άρωμα πορτοκαλιού έβγαζε... Η σαπουναδα του αρκετά συνεκτική παρ'ολο που το φοβήθηκα μην του έχω δώσει πολύ νερό...
Η μηχανή θυμίζει μια αγροίκα R41... Ενώ είναι γλυκιά, δεν συγχωρεί... Ή μάλλον συγχωρεί λιγότερο από την R41...
Έκανε τα μαγικά της και μου εξαφάνισε ένα σπυράκι που βρήκε μπροστά της και γενικά οποτεδήποτε ξεχνιομουν και πίεζα κάπως παραπανω, μου την φορούσε κανονικότητα... Πέρα από το σπυράκι και στις γνωστές περιοχές του λαιμού κάτω απο το πηγούνι, αλλά αμυδρά αρπαγματα...
Αποτέλεσμα, να ξαναθυμηθω τα αιμοστατικα σπίρτα που κάνουν δουλίτσα όντως... 4-5 φάγαμε σήμερα...
Το Floid, γιατρικό σε τέτοιες φάσεις, χωρίς τρελό τσούξιμο μιας και τη δουλειά την έκανε το alum block...
Τι θα κρατούσα από το σημερινό ξύρισμα? Σίγουρα την αίσθηση του πινέλου (λίγο πιο ελαφρύ να ήτανε παναθεμα το) και το ότι δεν είμαι πλασμένος (ακόμη) για open comb μηχανές...