Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2022

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9724 times
Been thanked: 7882 times

Καλησπέρα!!!

Σημερινό ξύρισμα, με
PreShave PAA The Cube
Simpsons Berkeley B46 Best Badger
Fenomeno - Hindustan ss (δείγμα του @Γρηγόριος και τον υπερευχαριστω για τη δοκιμή ενός από τα απωθημένα μου)
Parker R97
Λεπίδα Gillette Super Silver (η πρώτη vintage λεπίδα που δοκιμάζω, χάρις στον @Γρηγόριος)
Omega alum block
Speick asb
Pinaud Citrus Musk edt

Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έκανα την δοκιμή με συνθετικό πινέλο... Θα μου ήταν πολύ πιο ευκολο και αρκετά πιο γρήγορο με το δείγμα...

Παρ'ολα αυτά, έστω και μετά αρκετή ώρα, μου έβγαλε αρκετά ικανοποιητικό αφρό για 3 περάσματα, συν τα μερεμετια συν το τελικό ξέπλυμα κατά το συμμάζεμα...

Δεν μπορώ να πω ότι τι άρωμα του ήταν αρκετά έντονο, στο βάθος έπιανα λεμονονότες... Η προστασία όμως του ήταν από τις καλύτερες... Την γλιστρα του θα περίμενα κάπως πιο έντονη...

Η λεπίδα, παρ'όλο που την αισθανομουν κάπως, μου έδωσε ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς κανέναν απολύτως ερεθισμό, χωρίς ούτε καν το ελαφρύ τσούξιμο από το πέρασμα με το αλουμ...

Ο συνδυασμός του Speick με το Pinaud, ήταν ένα ευχάριστο κλείσιμο σε ένα απολαυστικό ξύρισμα...

Τώρα, αν συνεχίζει το συγκεκριμένο σαπούνι να είναι απωθημένο... Ναι, το κουτάκι του και μόνο πλέον...

Αν ποτέ το ξαναβγάλει ο σύντροφος κομμουνιστής, ευχαρίστως θα το πάρω.. Είναι από τα πιο όμορφα κουτάκια που έχω δει...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

Μετα απο ενα γερο τρεξιματακι μια περιποιηση της σειρας Occult επιβαλλεται δεν αναβαλλεται.

Occult Fougere Douce (SS & ASL)🇬🇷
Simpson CH2 Super Badger🇮🇲
Merkur 34C🇩🇪
Astra Platinum🇷🇺

Εικόνα
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11487 times
Been thanked: 15064 times

Εικόνα

Yaqi Bali 24mm Synthetic
HAGS Ficus Carica
Muhle Rocca R94 V4
Muhle #3
Floid The Genuine

Καλησπέρα Κύριοι.

Lost in Rotation.
► Εμφάνιση spoiler
Καλό βράδυ κύριοι.
Εύχομαι οι φίλοι της Θεσσαλονίκης κ της Β. Ελλάδας γενικά να έμειναν σχετικά στεγνοί κ να έχουν πλέον ρεύμα...

Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό 4 δευτερόλεπτα:
Α ωραία φαίνομαι στο αλουμίνιο του σαπουνιού. Τρελή επιτυχία στην φωτογράφιση...
Μπάμπης
mbakurin

Διάβασα σε ομάδα του φβ ότι άμα βάλεις τοπ καπ ρ89 στην σύγχρονη ρ41, λαμβάνεις την ρ41 του 2013, που ήταν πολύ επιθετικότερη της σύγχρονης. Δεν ξέρω αν είναι χόακας ή όχι, πάντως με αυτή την αλλαγή, η "υβριδική" ρ41 εκθέτει σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑ επιφάνεια λεπίδας από την "κανονική" της βερσιόν. Άφησα τριχοφυΐα 4 ημερών, κούμπωσα και μια βοσχόδ, γιατί η εμπειρία λέει να προσέχουμε πάρα πολύ τι διαβάζουμε στο ίντερνετ και ξεκίνησα.

- Yaqi Excellent 22mm
- Σάπων TABAC tallow σήμερα που, και ήθελα προστασία, και δρόσισε, και με όλη την υπόλοιπη ταμπακολογία, δε γινόταν να επιλεγεί άλλο! Κορυφαίο προϊόν σε όλα του, τι να λέμε τώρα. Και έχει και τον ατέλειωτο. Γενναίο φόρτωμα και δεν έχει σβήσει ακόμα το χαραγμένο λογότυπο της μάρκας πάνω. Το έχω χρησιμοποιήσει άλλες 5-10 φορές.
- Μηχανή "υβρίδιο" : R89 λαβή και τοπκαπ, Ρ41 πλάκα βάσης.
- Λεπίς Βοσχόδ, γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
- ASL Cien COOLκάτι, δε θυμάμαι. Έλεγα να μη βάλω καν γιατί πήρα τέλειο ξύρισμα (σποιλερ), αλλά είπα νταξ, ας βάλω ένα άοσμο και φτηνιάρικο γιατί είναι βράδυ και τα πολλά αρώματα δε λένε όταν είναι να μείνεις σπίτι.

Συμπέρασμα: Ξυρίζει σα διάολος το υβρίδιο, δεν ξέρω αν είναι όντως η παλιά ρ41. Με 2 χέρια και πολύ-πολύ αμυντική λεπίδα, πήρα το πιο γερό bss που μου έχει δώσει ποτέ βοσχοδ. Φαντάζομαι ότι αν βάλω φέδερ ή ΚΑΙ, θα είναι περίπου αντίστοιχο με λέηζερ αποτρίχωσης. Έχω μείνει ενεός με την ποσότητα - βάθος ξυρίσματος, αλλά ακόμα πιο ενεός με την ποιότητα. Όχι μόνο 0 αμυχές, αλλά και 0 ερεθισμοί. Τελικά, εκεί που δεν το περίμενα ποτέ, φαίνεται να μου ταιριάζουν οι φουλ μέταλ επίθεση μηχανές. Ποιος να μου το έλεγε!
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24815 times
Been thanked: 7864 times

Μια μικρή διόρθωση: η παλαιότερη και πιο επιθετική R41 ήταν η 2011. Η "σύγχρονη" είναι η 2013 ;)
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30401 times
Been thanked: 41536 times

@mbakurin Η έλλειψη ερεθισμών και αμυχών οφείλεται στην τεχνική που αρχίζεις να κατέχεις.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γρηγόριος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 5559 times
Been thanked: 8619 times

Καλημέρα σας Gent's

💈
~ Fenomeno Hindustan ss