Από τα Noble Otter έχω δοκιμάσει μόνο το Barrbarr είναι Barbershop άρωμα σαπούνι της εταιρείας που η ίδια περιγράφει τις νότες ως : Lemon, Rosemary, Basil, Oakmoss, Sandalwood, Patchouli. Προσωπικά πιάνω εσπεριδοειδή, βασιλικό, σανδαλοξυλο και για ένα περίεργο λόγο στο βάθος πιάνω και σοκολάτα (καθότι Chococholic, ισως και να το φαντάζομαι

Συστατικά διαλεγμένα (αν και είναι χωρίς δάκρυ μονόκερου): Stearic Acid, Beef Tallow, Aqua, Coconut Milk, Glycerin, Potassium Hydroxide, Castor Oil, Coconut Oil, Avocado Oil, Kokum Butter, Mango Seed Butter, Sodium Hydroxide, Lanolin, Fragrance, Bentonite Clay, Sodium Lactate, Allantoin, Citric Acid, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Tetrasodium EDTA, Aloe Vera, White Willow Bark Extract, Watermelon Extract, Tussah Silk
Σκληρό σαπούνι με εύκολο αφρισμό, χαμηλού όγκου αμερικανικός αφρός, προστασία, γλυστριμα κορυφαία!! Μεταξυριστικη αίσθηση λιιγο βαριά, όπως και το άρωμα για χειμερινή σεζόν (η δική μου είναι Νοέμβρης - Απρίλης) θα είναι ότι πρέπει.
Εμένα το σαπούνι μου αρεσε πάρα πολύ και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Εκτίμησα δε ιδιαίτερα το ότι η εταιρεία έβγαλε σχεδόν απολογητικη ανακοίνωση πριν λίγους μήνες όταν αύξησε την τιμή από τα 17$ στα 20$..
Το after shave ίδιο απίθανο άρωμα με διάρκεια. Για τώρα το καλοκαίρι η σύνθεση του μου ήταν βαριά, άφησε λιπαρή την επιδερμίδα για τουλάχιστον 12 ώρες. Ελπίζω χειμώνα να είναι καλύτερα, αλλιώς θα πρέπει να το συνδιασω με άλλη λοσιόν.
@DimTs