Εν μέσω καταιγιδομπουρινιου, ειπα να τα βρω με τον εαυτό μου...
PreShave Gillette (ακομη το ρημαδι να τελειώσει), συν ότι εμεινε από το σβουριγμα στο σαπούνι
Simpson's T3
Phoenix and Beau - Spitfire ss
Rockwell 6c R4-R4
Gillette Rubie blade #1
Alum block
Lea asb
Alcolado asl
Τελικά, δικαιωνονται οσοι θεωρουν οτι το αγνωστο μας τρομαζει... Αρχιζω πραγματικα να απολαμβανω το καθημερινο ξυρισμα... Μεχρι στιγμής...
Καθε φορα μετριαζονται οι όποιοι ερεθισμοί και τα οποια τσουξισματα μετα το περασμα με το alum block... Σημερα ενιωσα ισως το λιγοτερο και ελαφρυτερο τσουξιματακι περνωντας το block...
Νομίζω οτι περα απο την οποια προστασια που μπορει να προσφερει το σαπουνι, μεχρι να συνηθισει εντελως η επιδερμιδα μου το καθημερινο ξυρισμα, ενα περασμα με κάποιο balsam θα του κανει καλο...
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2022
- qsplan
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 9864 times
- Been thanked: 7937 times

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- Constantin
- Γυμνάσιο
- 4
- Has thanked: 6881 times
- Been thanked: 8984 times
𝐖𝐢𝐳𝐚𝐦𝐞𝐭
𝟔𝐒
𝐀&𝐄 𝐀𝐬𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐥𝐮𝐦
𝐌&𝐌 𝟒𝟎𝟎
𝐎𝐜𝐜𝐮𝐥𝐭 𝐒𝐞𝐝𝐮𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐚.𝐬.𝐥.
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15377 times
- Been thanked: 15647 times
- Επικοινωνία:

Chicago Grooming Co., Shiloh, set, ωραίο σαπούνι, καλοκαιρινό θα το έλεγα, με άρωμα πλησίον του Aqua di Parma,
Brush : Zenith, 506, best badger, με knot 26mm,
Blade : Gillette, Perma sharp, 1η και τελευταία χρήση,
Razor : Green Cult 2.0, stainless steel, μηχανή με εξαιρετική απόδοση, μου θυμίζει την Rocca σε αίσθηση στο πρόσωπο, blade feeling, αλλά με αποτέλεσμα κοπής γενιών κοντά στην R41, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον... νομίζω βέβαια ότι δεν συνίσταται για καθημερινό ξύρισμα,
Καληνύχτα σε όλους !!!
- Apostolos K
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 10452 times
- Been thanked: 8882 times
- Yaqi Raster SE (με κινεζικη βαρια λαβη)
- KAI Protouch MG #3
- The Shaving Lodge Fougere Douce ss & asl
- Simpson Trafalgar T2
- KAI Protouch MG #3
- The Shaving Lodge Fougere Douce ss & asl
- Simpson Trafalgar T2
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30533 times
- Been thanked: 41597 times

Parker σε λαβή iKon Bulldog
Personna med prep
Proraso
Oumo συνθετικό σε λαβή Σεμόγκ
Lucky Tiger toner

Τώρα θα με πάρετε στο ψιλό αλλά τί να κάνω, θα το πιω το πικρό τούτο ποτήριον, θα υπομείνω αγόγγυστα ως οσιομάρτυρας το λεκτικό σας λιθοβολισμό για χάρη της Αλήθειας.
Αυτό ήταν το ξύρισμα του μήνα.
Είχα να πιάσω Προράζο ίσως από το 2016. Τώρα που βρίσκομαι στο ξυριστικό μου πλατό, και συνειδητοποίησα πως θέλω τα σαπούνια μου απλά να γλιστράνε και να προστατεύουν άριστα και όχι να πληρώνω ετικέτες, άχρηστα εξωτικά υλικά, δήθεν τρομερά αρώματα και hype, καταλαβαίνω τι καλό vfm σαπούνι είναι αυτό.
Θέλω να είμαι ειλικρινής. Με την εμπειρία που έχω αποκομίσει ως σαπουνολάγνος ©, δηλώνω με το χέρι στην καρδιά πως αν δε δώσουμε σημασία στο άρωμα 3Way παπί του πράσινου Προράζο, πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σαπούνια που κυκλοφορούν από άποψη ιδιοτήτων. Ακόμα και το ποστ είναι αξιοπρεπές, αυτό βέβαια το λέω με την επιφύλαξη ότι έκατσε καλά στο δικό μου δέρμα.
Ξαναλέω: δεν πάω στο άλλο άκρο αλλά πλέον τονίζω πως δεν πρέπει να σνομπάρουμε τα απλά ξυριστικά καλούδια που υπάρχουν εκεί έξω για χρόνια.
Επίσης, ο συνδυασμός κλειστής Πάρκερ με την Περσόνα med είναι Θεϊκός.
Και όχι, δεν τρολάρω. Στο λόγο μου.
--------------
Αφιερωμένο στο φίλο Γιώργο @Καλατζος τον οποίο έχω στο παρελθόν παρασύρει σε πολλές αγορές...
Ανδρέας, Μ.Δ.

- kikos7
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 7191 times
- Been thanked: 6592 times

-Savon Mystere Tutti Frutti ss+asl
-Wolfwiskers SHD 26mm
-Gillette Fat Boy 6/5/4
—Wizamet
Είχα να ξυριστω με την fat boy περίπου 2 χρόνια. Αν εξαιρέσεις ότι δεν είναι τόσο εύκολη στις γωνίες απόδοσης όπως μια Game Changer και νέος στο παραδοσιακό ξύρισμα είχα ερεθισμούς, τώρα πήρα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Παραμένει για εμένα η πιο όμορφη μηχανή ξυρίσματος ανάμεσα σε όποια παλιά ή νέα μηχανή γνωρίζω η δε αξία του ότι κατέχεις και χρησιμοποιείς ένα ιστορικό εργαλείο τόσων ετών είναι ανεκτίμητη.
Καλημέρα!
ΥΓ: Όντως το Proraso πριν 1-1,5 χρόνο άλλαξε formulation και βελτιώθηκε αρκετά.
Δημήτρης
- Constantin
- Γυμνάσιο
- 4
- Has thanked: 6881 times
- Been thanked: 8984 times
𝗪𝗶𝘇𝗮𝗺𝗲𝘁 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗿𝗶𝗱𝗶𝘂𝗺 ••
𝗥𝗼𝗰𝗸𝘄𝗲𝗹𝗹 𝟲𝗦
𝗚𝗿𝗼𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗗𝗲𝗽𝘁. 𝗦𝗼𝗮𝗽
𝗦𝗶𝗺𝗽𝘀𝗼𝗻 𝗧𝟮

Ωραίο το καθάρισμα σε πρόσωπο και κεφάλι με συνοδεία
άρωμα φρεσκάδας! Η αλλιώς όπως αναφέρει ο παραγωγός
εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, φρέσκος αέρας + αίσθηση σαπουνιού παλιάς μόδας..
Δεν ξέρω πως ήταν παλιά.. αλλά για σαπούνι που υπάρχει μια γκρίνια για τα αρώματα του.. αυτό είναι o.k. χωρίς να ενοχλεί..
Τελικά θεωρώ πως με επηρέασε αρνητικά όλη αυτή η hype
υστερία βάζοντας εξαρχής πολύ ψηλά τον πήχη και όντας με το δάχτυλο στη σκανδάλη να περιμένω κάτι που να με εντυπωσιάσει;;
Συγκρινόμενο με ποιο είναι το θέμα! Στο κάθε τι που αναφέρουμε καλό η κακό λόγο..
Μια χαρά συμπαθητικά και ευωδιαστά ξεκίνησε η μέρα!
Καλημέρα!
𝗥𝗼𝗰𝗸𝘄𝗲𝗹𝗹 𝟲𝗦
𝗚𝗿𝗼𝗼𝗺𝗶𝗻𝗴 𝗗𝗲𝗽𝘁. 𝗦𝗼𝗮𝗽
𝗦𝗶𝗺𝗽𝘀𝗼𝗻 𝗧𝟮

Ωραίο το καθάρισμα σε πρόσωπο και κεφάλι με συνοδεία
άρωμα φρεσκάδας! Η αλλιώς όπως αναφέρει ο παραγωγός
εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλο, φρέσκος αέρας + αίσθηση σαπουνιού παλιάς μόδας..
Δεν ξέρω πως ήταν παλιά.. αλλά για σαπούνι που υπάρχει μια γκρίνια για τα αρώματα του.. αυτό είναι o.k. χωρίς να ενοχλεί..
Τελικά θεωρώ πως με επηρέασε αρνητικά όλη αυτή η hype
υστερία βάζοντας εξαρχής πολύ ψηλά τον πήχη και όντας με το δάχτυλο στη σκανδάλη να περιμένω κάτι που να με εντυπωσιάσει;;
Συγκρινόμενο με ποιο είναι το θέμα! Στο κάθε τι που αναφέρουμε καλό η κακό λόγο..
Μια χαρά συμπαθητικά και ευωδιαστά ξεκίνησε η μέρα!
Καλημέρα!
𝕴𝖓 𝕾𝖎𝖒𝖕𝖘𝖔𝖓 𝖂𝖊 𝕿𝖗𝖚𝖘𝖙
- VOODOO
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 7314 times
- Been thanked: 7732 times
- lozioditalia
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 150 times
- Been thanked: 1050 times