Νέο σαπούνι Pachys σύντομα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
3
Has thanked: 146 times
Been thanked: 1033 times

Φίλοι νομίζω ότι σας αρέσει ο οδηγός μου για τα ιταλικά σαπούνια και τις κρέμες ξυρίσματος, γι' αυτό σήμερα θα σας πω άλλα νέα από την Ιταλία.
Ένα νέο σαπούνι πρέπει να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, υπάρχει ήδη μια ιστοσελίδα με εργασίες σε εξέλιξη .. θα έρθει σύντομα

https://www.saponificiopachys.com/

προς το παρόν τίποτα δεν είναι γνωστό για τα αρώματα, τα βάρη και τις τιμές και πρέπει απλώς να περιμένουμε.
Το μόνο που μπορώ να πω αν δεν κάνω λάθος θα είναι ένα σαπούνι που περιέχει ελαιόλαδο.
Κρυφό περιεχόμενο
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
3

γεια σε όλους σας, επιτέλους έχουμε υπέροχα νέα και νέα.

Στη σελίδα του παραγωγού στο facebook έχει κυκλοφορήσει μια φωτογραφία όπου γράφει ότι στις 22 Απριλίου αυτού του μήνα θα είναι online οπότε αναμένονται νέα στην ιστοσελίδα.

Είναι χειροποίητο σαπούνι, περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.

Ελπίζω να ήμουν σαφής με τη μετάφραση και να μην έκανα κάτι λάθος.
Κρυφό περιεχόμενο
Άβαταρ μέλους
lozioditalia
Νήπιο
Νήπιο
3

https://www.youtube.com/watch?v=mON-nzF0b38

Η πρώτη κριτική αυτού του youtuber που το δοκίμασε μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: "Δεν έχω όρεξη να πω ότι είναι ιταλική αριστεία, αλλά λειτουργεί καλά".
Λέει ότι η προστασία είναι καλή, ακόμα και στο ιταλικό φόρουμ οι απόψεις όσων το έχουν δοκιμάσει είναι ίδιες, κάποια αρνητικά σχόλια σχετικά με την τιμή του ολοκληρωμένου σετ με After shave, περίπου 60 ευρώ κρίθηκαν υπερβολικά.

Η κρέμα ξυρίσματος σε μπολ 150 ml κοστίζει 30 ευρώ η μία είναι χειροποίητη, δεν περιέχει βόειο λίπος.
Τα ζυμαρικά είναι ημίμαλα, πωλούνται σε τρεις διαφορετικούς τύπους αρωμάτων και σε δύο παραλλαγές: κλασικό και Plus (σε σύγκριση με το κλασικό με την προσθήκη λαδιού EVO). ωστόσο η τιμή είναι ίδια
Προσθέτω όπως οποιοδήποτε άλλο σαπούνι αν σας αρέσει είναι υποκειμενικό, για να αποφασίσει ο καθένας αν το κόστος του εισιτηρίου αξίζει αυτή την τιμή.
Κρυφό περιεχόμενο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”