Όχι ευτυχώς μου πέρασε. Εσύ πήγες να μου βάλεις ζυζάνια γιατί πάντα μου άρεσε το Giorgetown αλλά τελικά αντιστάθηκα.boltsis έγραψε:Εσύ slur που είχες κάποιες "ορέξεις" θα προβείς σε κάποια αγορά , έχεις κάτι κατα νου?
Μπολάκι ξυρίσματος (scuttles)
- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
:bigsmilie :bigsmilie Εντάξει μην είσαι και αχάριστος διότι έχεις ήδη ένα και απο τα καλύτερα μάλιστα!Το χρησιμοποιείς όμως ακόμη και τώρα που δεν είναι χειμώνας?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Ηλίας
- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
Ιούλιο-Αύγουστο δεν το χρησιμοποιούσα, τώρα το χρησιμοποιώ καθημερινά.
Και τα δύο δηλαδή χρησιμοποιώ, και το Dirty Bird για την προετοιμασία, και το schwarzweisskeramik για την ετοιμασία.
Και τα δύο δηλαδή χρησιμοποιώ, και το Dirty Bird για την προετοιμασία, και το schwarzweisskeramik για την ετοιμασία.
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
Σήμερα μου τελείωσε το scuttle ο Robert και μου έστειλε 2 φωτό να εγκρίνω!Μου άρεσε και συνεχίζω στην αγορά του :dance3 !!

Πως το βλέπετε εσείς?

Πως το βλέπετε εσείς?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Ηλίας
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25582 times
- Been thanked: 7888 times
Ωραίο είναι, με γειά :megagrin
Γιάννης
- Slur
- Εξειδίκευση

- 15
Ηλία, αν έχεις όρεξη άνοιξε ένα καινούργιο νήμα που να παρουσιάζεις το καινούργιο σου μπολ γιατί είναι από συγκεκριμένο κατασκευαστή, κανένας άλλος από το φόρουμ δεν έχει πάρει από αυτόν και καλό να το αναλύσουμε και αισθητικά και λειτουργικά ώστε όταν στο μέλλον κάποιος θα θέλει να αγοράσει μπολ να έχει εύχαιρη την παρουσίαση του δικού σου και τη συζήτηση.
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
Ευχαριστώ παιδιά!Ναι θα ανοίξω καινούργιο νήμα και θα κάνω αναλυτική παρουσίαση.Επίσης έχω πολύ καλό ψηφιακό θερμόμετρο και θα κάνω κάποια τεστ θερμοκρασίας ανα 5 λεπτά βλέποντας πόσο ζεστό παραμένει.
Ναι το καπάκι έχει πλάκα.Όπως είπα είχε πολύ φτηνά και είπα ας το πάρω.Ψάχνω όμως να δω που μπορεί σε τι μπορεί να μου χρησιμεύσει.
Ναι το καπάκι έχει πλάκα.Όπως είπα είχε πολύ φτηνά και είπα ας το πάρω.Ψάχνω όμως να δω που μπορεί σε τι μπορεί να μου χρησιμεύσει.
Ηλίας
Ηλίας
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Πολύ καλό Ηλία!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)