Ελληνικό βίντεο wet shaving

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Apostolos K
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1102
Εγγραφή: 01 Φεβ 2021, 17:17
3
Τοποθεσία: Εύοσμος
Has thanked: 9950 times
Been thanked: 8028 times

Εγώ πάλι, τα βλέπω όλα τα βίντεο σχεδόν από τους Έλληνες YouTubers εκτός από έναν ο οποίος για κάποιο λόγο θεώρησε ότι εγώ είμαι από αυτούς που τον εκραζαν γιατί ξυρίστηκε με dove και ήμουν μέλος μιας κλίκας που ήθελε το κακό του (ενώ δεν έχω καν fb). Έφτασε σε σημείο να μπει στο κανάλι μου στο YouTube και να γράψει τη λ@λ@κια του σε βίντεο με τον 8χρονο γιο μου.
Κατά τα άλλα βλέπεις κρίνεις και δεν ακολουθείς τυφλά τις "προτάσεις" τους. Αυτό βέβαια γίνεται στην πάροδο του χρόνου και έχοντας δει και καταλάβει τι ταιριάζει σε σένα και όχι τι λένε οι άλλοι που είναι διαφορετικοί άνθρωποι όπως και να έχει.
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 5906
Εγγραφή: 06 Ιούλ 2015, 11:30
8
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη - Aθήνα
Has thanked: 27419 times
Been thanked: 38928 times
Ηλικία: 54

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιοι ήταν οι τιτάνες καναλάρχες του wet shaving όταν μπήκαμε στο χώρο του ΠΞ.

Douglas Smythe a.k.a. 'απατεωνίσκος'
Con Kazantzidis, ο Ελλην χαμένος γιος του Σποκ a.k.a Φαντομάς
και ο 'πέντε τρίχες στο πηγούνι' Busta που μας έμπασε στη σκοτεινή ατραπό της διαφθοράς.

Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
KOUROS
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 21 Φεβ 2021, 06:37
3
Has thanked: 1395 times
Been thanked: 1038 times

Συγνώμη, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, τί έγινε το παλικάρι που έκανε βίντεο από Ηνωμένο Βασίλειο, Δημήτρης αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
makridisp
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 24 Ιουν 2020, 17:04
3
Been thanked: 164 times
Ηλικία: 49

KOUROS
Έχει πρόβλημα με YouTube ο Δημήτρης
panos2
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 11 Ιαν 2021, 01:17
3
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times
Ηλικία: 53

Ο Δημήτρης έχει ταλέντο, σωστή άποψη για το πως πρέπει να είναι το βίντεο (σωστή δόση χιούμορ, συμβουλές για το ξύρισμα, tips για αγορές, ψαγμένα προϊόντα και προσφορές ακριβής κριτική για τα προϊόντα) μακάρι να επιστρέψει
freestyler
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: 04 Ιουν 2021, 00:54
2
Has thanked: 6 times
Been thanked: 80 times

Το κανάλι του Δημήτρη επέστρεψε!

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να βγάλω κι εγώ κάνα βιντεάκι. Ασχολούμαι λίγους μήνες και σίγουρα χρηζω βελτίωσης, αλλά δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να πάρει κάτι και από μένα. Κυρίως επειδή δεν έχω βρει και κανέναν Έλληνα να ξυρίζει αποκλειστικά κεφάλι.

Αν το αποφασίσω, θα το στείλω εδώ!
Το κανάλι μου με ξυριστικά βίντεο κεφαλιού: https://www.youtube.com/c/HeadShaves
tassos.kon
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 08 Νοέμ 2021, 16:55
2
Has thanked: 7 times
Been thanked: 11 times
Ηλικία: 28

Καλησπέρα παιδιά! Δεν έχω δημοσιεύσει κάποιο σχόλιο ξανά, αλλά να ένα θέμα που θα μπορούσα να το κάνω. Θεωρώ ότι μερικοί είστε λίγο άδικοι με τον Σταρόβα. Είναι ένας άνθρωπος που ξυρίζεται με αυτόν τον τρόπο εδώ και χρόνια και πραγματικά φαίνεται να το αγαπάει. Εγώ θεωρώ πως απλά κάνει τον χαβαλέ του και λόγω της δημοσιότητας του έχει μάθει σε πολλούς νέους τι σημαίνει wet shaving, κι αυτό σας το λέω γιατί σαν φαντάρος που είχα πάει με το πινελάκι μου και το προβατάκι μου, οι περισσότεροι που με έβλεπαν ήξεραν ήδη. "Το έχω δει από τον Σταρόβα μου έλεγαν". Εγώ πολύ το χαίρομαι αυτό και ούτε ξέρω χώρις αυτή την αναγνώριση αν θα φτάναμε να απολαμβάνουμε τόσους πολλούς κωδικούς στα ελληνικά ξυριστομάγαζα, ακόμα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικόυ. Σας το λέω φίλοι μου, με όλη μου την ειλικρίνεια, έχω περίπου 30 σαπούνια σαν παιδιά μου και δεν έχω να πω κακή λέξη για κανένα. Ακόμα και για το πρώτο μου, το προρασάκι, αν με ρωτήσει κάποιος τα καλυτερα θα πω, πολύ απλά γιατί αγαπώ αυτό το χόμπυ. Νομίζω πως ο Σταρόβας ανήκει στην ίδια κατηγορία. Αν πληρώνεται να προωθεί δεν το γνωρίζω, δεν νομίζω να το έχει και ανάγκη εδώ που τα λέμε, αλλά σίγουρα απολαμβάνει κάθε του ξύρισμα και αυτό φαίνεται. Και μην ξεχνάμε ότι τόσα βίντεο και ούτε μια γρατζουνιά. Ξυρίζεται με τον τρόπο που το κάνω εγώ; Οχι. αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά όμως είναι να ξυρίζει το πρόσωπο του και σε αυτό δεν θα του πω τίποτα, δεν μπορώ να του πω τίποτα. Όπως επίσης και ο Ιωακείμ και ο Ανδρέας και ο Kostas shaves και ο Κώστας (another day another shaves) -πέρα από το βίντεο με την futur (αν θυμάμαι καλά) που με είχε κάνει να γελάσω χαχα- και ο Δημήτρης από Αγγλία. Κάθε ένας τους είναι απολαυστικός γι αυτό που δείχνει και πραγματικά χαίρομαι όταν φτάνει η ώρα που θα ξαπλώσω και θα δω τα βίντεο τους. Γιατί αυτόι οι άνθρωποι που το χέρι πάνω στο πρόσωπό τους κινέιται σαν τρένο σε ράγες πραγματικά νιώθω ότι δεν αναπαράγουν απλά φήμες αλλά όντως απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Όσον αφόρα τις νέες προσπάθειες μην κλείνετε το comment section, είναι απλά ανόητο, δεν υπάρχει καν λόγος να κάτσω να δω το βίντεο. Ακόμα και αν δεν απαντήσετε θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα το κάνει. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 6407
Εγγραφή: 04 Σεπ 2013, 14:12
10
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times
Ηλικία: 53

tassos.kon έγραψε: 02 Μαρ 2022, 17:07 "Το έχω δει από τον Σταρόβα μου έλεγαν". Εγώ πολύ το χαίρομαι αυτό και ούτε ξέρω χώρις αυτή την αναγνώριση αν θα φτάναμε να απολαμβάνουμε τόσους πολλούς κωδικούς στα ελληνικά ξυριστομάγαζα, ακόμα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικόυ.
Εδω και 7-8 χρονια τα μαγαζια ειχαν και εχουν ιδιαιτερα μεγαλη ποικιλια (και απο την αλλη ακρη του Ατλαντικου). Δεν εγινε τωρα.

Απο την αλλη, το οτι καμποσοι ακολουθοι του Σταροβα στο Youtube αποφασισαν να ξυριστουν με τον σωστο τροπο βλεποντας τον, χρεωνεται ως θετικο για την κοινοτητα μας.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”