νομίζω πάντως πως στην αξία ( τιμή )
είναι κοντά με Abbate Y La Mantia..
& Saponificio Varesino..

Πες τα χρυσόστομε! (ελπίζω να στο βγάλει σωστά η μετάφραση). Τα λέω και εγώ για καιρό ακριβώς έτσι. Ο χώρος του παραδοσιακού ξυρίσματος πρέπει να αποφύγει τις τακτικές marketing που επικρατούν στην τεχνολογία, τη διατροφή και λοιπά. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στα προϊόντα ξυρίσματος, είναι η αποτελεσματικότητα και το άρωμά τους. Τίποτε άλλο.lozioditalia έγραψε: ↑08 Φεβ 2022, 15:48 @Costantinos_P γεια, χαίρομαι που σου αρέσει η Nuavia.
Δεν αμφισβητώ την ποιότητα και το άρωμα του σαπουνιού όσο έχω ήδη γράψει για τις στρατηγικές πωλήσεων του κατασκευαστή.
Το σκεπτικό μου είναι πολύ απλό: Αν ένα σαπούνι είναι εξαιρετικό και ανώτερης ποιότητας, παραμένει έτσι είτε πωλείται σε πορσελάνινο μπολ είτε σε οποιοδήποτε άλλο πλαστικό ή γυάλινο δοχείο, οποιοδήποτε δοχείο
Πιστεύω ότι το να πουλάς σαπούνι σε πολύτιμο δοχείο ή σε άλλο γυάλινο δοχείο μου φαίνεται τεχνική για να ανεβάζεις άδικα την τιμή, περίεργη περίπτωση αυτού του σαπουνιού δεν είναι η πώληση σαπουνιού μόνο σε κομμάτια.
Προτιμώ να αγοράσω μια κρέμα που κοστίζει αυτά τα χρήματα ή ακόμα λιγότερο, που ο κατασκευαστής είναι πιο σωστός και κάνει λιγότερο κερδοφόρο.
Ολα καλά.

Καταρχάς θα ήθελα λίγη παραπάνω προσοχή στο ύφος σου γενικά και -πολλώ δε μάλλον- επί προσωπικού. Τι χρειάζονται τα κόμπλεξ και οι καπιταλισμοί; Και το Σπλέντιτ εντός εδραιωμένου συστήματος παραγωγής κι εξουσίας κυκλοφορεί.Constantin έγραψε: ↑09 Φεβ 2022, 06:51 @mbakurin το θέμα συζήτησης
σε αυτό το νήμα είναι το nuavia verde!
Εάν θέλεις μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα περί υποδείξεων προς παραγωγούς/εταιρίες..
Έτσι είναι η κατάσταση τώρα..
Έχει επικρατήσει ο καπιταλισμός!
Αλλά να βγάζουμε το όποιο κόμπλεξ για κάτι
που δεν το έχουμε δοκιμάσει κάν!?