Merkur Futur

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Ηλια νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασεις το εξης για κατω απο το πιγουνι .
Xωριζεις νοητα το πιγουνι σε αριστερο και δεξι τμημα , για το αριστερο ξεκινας απο αριστερα και μεχρι το κεντρο , αντιστοιχα απο δεξια και μεχρι το κεντρο . ΑΥΤΟ θα το κανεις στο τελευταιο περασμα .
Τωρα εαν η φορα τις τριχας ειναι αντιθετη κανεις και το αναποδο κεντρο προς αριστερα και κεντρο προς δεξια . Η περιοχη ειναι μικρη οποτε στην αρχη πρεπει να κανεις και τα δυο μεχρι να δεις τι γινεται .
Eπισης μια αλλη τεχνικη ειναι η χιαστη ιδια τεχνικη με την παραπανω αλλα διχοτομηση της γωνιας σε 45 μοιρες δηλαδη απο το νοητο κατω ακρο του αυτιου προς το μεσο του πηγουνιου .

Αντε και εαν πετυχει μου χρωστας εσπρεσο στο TAF . :megagrin
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
macnac
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 1 time

Εχω την ιδια μηχανη DE (μαλιστα ειναι η πρωτη μου μηχανη DE) και το ιδιο προβλημα με τις τριχες κατω και γυρω απο το πηγουνι.Χρησιμοποιω blade buffing οπως το περιγραφει και ο mantic σε ενα βιντεο του και εχει αριστα αποτελεσματα σε εμενα προσωπικα.
Αν και κυριως χρησιμοποιω το j-hook,σε περιοχες που ειναι πολυ μικρες,με γωνιες,κοιλοτητες και πιο πυκνη και σκληρη τριχα οπως το πηγουνι,το blade buffing με βολευει πολυ.Απλα πρεπει κανεις να προσεχει περισσοτερο με τετοιες τεχνικες και να βαζει ακομα λιγοτερη πιεση απο οτι στο υπολοιπο ξυρισμα.
Πιθανον να εχεις δει το βιντεο αλλα το βαζω παρακατω καλου κακου.
[youtube][/youtube]
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Θα τα δοκιμάσω παιδιά αυτά που μου είπατε και θα σας πω τα αποτελέσματα.Αν και μερικές τεχνικές του παραπάνω βίντεο θέλουν προσοχή γιατί μια παράλληλη κίνηση μπορεί να σου κάνει άσχημο κόψιμο!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Ηλια με την futur οταν δικιμαζεις καποια νεα τεχνικη η ρυθμιση στο 1
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Σκέφτομαι, δηλαδή αποφάσισα :xp1 , να αγοράσω την Futur! Παντού παίρνει τέλειες κριτικές και πιστεύω ότι θέλω να έχω ενα πιο aggresive εργαλείο από την 34C που έχω λατρέψει!! Το θέμα μου είναι με τον καθαρισμό και κάτι έχω ακούσει ότι με τον καιρό σκληραίνει η ρύθμιση της μηχανής το να την στριφογυρνάς δηλαδή... Εσείς πώς την καθαρίζεται και έχετε διαπιστώσει τέτοια θέματα??
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ειναι τα αλατα που δινουν την εντυπωση. Viakal εχεις στο σπιτι? :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Είμαι νέος ιδιοκτήτης και πλεόν φαντικός χρήστης μίας futur. Στη συσκευασία υπήρχε ένα χαρτί της merkur το οποίο έδινε οδηγίες για την αφαλάτωση των ρυθμιζόμενων μηχανών. Προτείνει κάθε τρείς μήνες τη χρήση χλιαρού (30 - 40 C) διαλύματος ξυδιού.
Alexis_3
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Καλορίζικη Θάνο!! Ελπίζω να την απολαύσεις στο έπακρο!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

Αλέξη η Merkur Futur τη οποία έχω και εγώ είναι πάρα πολύ πολύ καλή και απευθύνεται σε όλους , αρχάριους και μη.
Αν και στη θέση σου έτσι όπως τις έχω γνωρίσει θα έψαχνα μια Fatboy :megagrin ,με τα ίδια λεφτά μπορείς να βρείς μία σε άψογη κατάσταση μαζί με το κουτί της!Όμως παίρνεις σίγουρα κάποιο ρίσκο λόγω μεταχειρισμένου αλλά για μένα είναι πιο νορμάλ μηχανή, πιο νορμάλ μέγεθος.Η Futur είναι μεγάλη και έχει μεγάλη κεφαλή που ίσως δε σε βολέψει στη περιοχή του μουστακίου.

Δε θέλω να σε επηρεάσω και ούτε να σε πάρω στο λαιμό μου , αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και μόνο!Καλό θα ήτανε να πας να τη δεις απο κοντά , αν είσαι Αθήνα o xenos πρέπει να την έχει, είναι μεγάλη να ξέρετε!
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Η Futur καταλληλη για αρχαριους? Δε νομιζω..
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”