PAA - “Diver Down” shaving soap

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
civ-shaves
Νήπιο
Νήπιο
6
Has thanked: 3021 times
Been thanked: 497 times

Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το σαπούνι, μιας και πολλοί το εξυμνούν στην Αμερική και άκουγα πως έχει πολύ ωραιο άρωμα μπαχαρικών, φέρνει προς bay rum κλπ. Δυστυχώς, το άρωμά του δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την περιγραφή που διαβάζω. Αυτό που εμένα μου έρχεται (κατά 95%) είναι μέντα (peppermint), το οποίο δεν βλέπω να αναφέρεται καν ως συστατικό του σαπουνιού. Έχει και την αίσθηση δροσιάς στο δέρμα οπως σου βγάζει η μέντα και η μενθόλη. Όσοι έχουν την κρέμα «Peppermint» της TOBS καταλαβαίνουν το άρωμα του «Diver Down». Φυσικά, σαν απόδοση είναι εξαιρετικό, αλλά αρωματικά ... καμία σχέση. Για την ιστορία, στη συσκευασία γράφει κάπου «Import Edition”, χωρίς όμως να γίνεται κάπου λόγος για το τι σημαίνει αυτό. Πάμε γι’ άλλα...
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
civ-shaves
Νήπιο
Νήπιο
6

Καλημέρα,

Επανέρχομαι για το συγκεκριμένο σαπούνι και μπορώ να πω πως με τον καιρό τα "μπαχάρια" άρχισαν να αναδύονται και επίσης βγαίνει και μια γλυκύτητα χωρίς να είναι υπερβολική. Επειδή το Diver Down είναι ένα σαπούνι που χρησιμοποιώ συχνά, μπορώ να πω πως το άρωμά του πλέον είναι το αγαπημένο μου από τα τρία της εταιρίας που έχω (έχω επίσης τα Astra Planeta και Atomic Age Bay Rum, εξαιρετικά όλα). Τέλος, θεωρώ πως ταιριάζει πολύ με το after shave Mentolado Vigoroso της Floid.

Αν το έχει και κάποιος άλλος συνξυριστής θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του σχετικά με το άρωμά του (γιατί η απόδοσή του είναι τέλεια!).
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11652 times
Been thanked: 15255 times

Παίζει να ήταν φρέσκο. Θα μου πεις πόσο φρέσκο να είναι ένα σαπούνι από Αμερική. Πάντως μου είχε συμβεί το ίδιο με το Cuba του μάστορα συνξυριστή. Το άφησα λιγες μέρες ανοιχτό κ μετά από μερικά ξυρίσματα είναι πλέον σούπερ.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
civ-shaves
Νήπιο
Νήπιο
6

Μα, στην αρχή εξεπλάγην που όλοι οι εν Αμερική έλεγαν τι ωραία που μυρίζει, ωραία μπαχάρια κλπ. Αλλά, τελικά είχαν δίκιο. Ήθελε χρόνο για να αναδειχθούν. Φρέσκο σαπούνι ήταν, νομίζω 05/2021. Άλλωστε έγραφε «Import Edition», συνεπώς δεν ήταν στοκ. Πάντως μυρίζει πολύ ωραία, παλαιϊκά. Με το Mentolado Vigoroso ταιριάζουν γάντι!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”