Rosa Impex Men's Master

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giwrgis
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 542
Εγγραφή: 13 Απρ 2019, 11:24
5
Has thanked: 2412 times
Been thanked: 2661 times

Προφανώς είμαι ο μόνος που χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο asl και επειδή θεωρώ ότι αξίζει είπα να γράψω να υπάρχει στα κατάστιχα του φόρουμ.

Εικόνα

Ξεκινώντας θα πω ότι στην επιδερμίδα μου έχει ταιριάξει πολύ. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο όσον αφορά την ενυδάτωση αλλά με τα σαπούνια που χρησιμοποιούμε δεν μου λείπει, τονίζω ότι έχω αρκετά έως πολύ λιπαρό δέρμα οπότε αποφεύγω τα πολύ λιπαρά προϊόντα. Μου αφήνει μια δροσερή αίσθηση, είναι καταπραϋντικό και επίσης εξαφανίζει μικρές κοκκινίλες από μικροερεθισμούς. Περιέχει μενθόλη αλλά ευτυχώς σε μικρή ποσότητα γιατί προσωπικά δεν την προτιμώ. Στα συστατικά του συναντάμε σύμπλεγμα βιταμινών Ε, C, F, κόκκινο πιπέρι, δεντρολίβανο που έχω αρχίσει να το αγαπώ, αμαμελίδα, κολλιτσίδα, σουμάκ και μενθόλη. Τέλος, όσον αφορά το άρωμα είναι φρέσκο και γήινο, προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
Θεωρώ ότι αξίζει μια ευκαιρία δοκιμής δεδομένου της τιμής του που νομίζω ότι είναι φουλ vfm. Το μόνο φάουλ είναι η συσκευασία που είναι πλαστική, περιμένω ήδη γυάλινα μπουκάλια για να μεταφερθεί.

My 2¢..
Embrace the steel..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”