Παναγιώτη στη Μίκρα δέν έχει ΓΕΤΑ, μόνο στο Τελωνείο στο Λιμάνι νομίζω γι αυτο πάνε Σπάτα
Γιατί έχεις ακόμη αυτό το άγχος για τα "πακετάκια". Θα κάνεις καινούργιες ρυτίδες (απο το άγχος;;)
Να ακούς το θείο Νώντα. Κάνεις την παραγγελιά (ακόμη κι από ΕΟΚ) και την ξεχνάς μέχρι νάρθει...
Άρχισαν τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα για την κόρη ενόψει Πανελληνίων εξετάσεων.
Μόλις μου έδωσε η κυρία Vavous μπιλιετάκι-φιρμάνι με το μηνιαίο κόστος.
Κάτσε να σε ανάψω λίγο ακόμα Ανδρέα!
Εδώ στην Ολλανδία δεν έχουν ιδέα από φροντιστήρια!
Βέβαια δεν λέω ότι είναι και το καλύτερο σύστημα εκπαίδευσης...
Κι εγώ Ανδρέα εντός εκτός και επί τα αυτά είμαι, ξεκίνησε η μεγάλη μου κόρη την προετοιμασία και ακολουθεί σε δύο χρόνια η μικρή, καλή πρόοδο εύχομαι και του χρόνου να έχουν περάσει όπου επιθυμούν.
Ως άτεκνος, που δεν ειμαι στη φάση του βίντεο του @Vavous , τα ακούω πολύ γλυκά όλα αυτά τα προβλήματα. Μενω στο δύο παιδιά ο ένας, τρία ο άλλος. Κ στην ηλικία που νομίζω πως είμαι εγώ. Κ όμως είμαι συνομήλικος αν όχι μεγαλύτερος των πατεράδων. Να τους-ις χαίρεστε παιδιά.
Μπάμπη ευχαριστούμε. Όντως, τούτα δεν είναι πραγματικά προβλήματα, εξού και το χιούμορ με το βίντεο. Μάλλον αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα έχουμε τα παιδιά συνέχεια κοντά μας. Τρέμω την ώρα που η κυρία Vavous δεν θα έχει να ασχολείται με αυτά και θα αρχίσει να ασχολείται -ξανά μετά από χρόνια- με το τι κάνω εγώ...
Κάτσε γτ δεν το κατέχω. Τι εννοείς καλούδια κ ζητάνε; Δλδ αν δεν τα πάρεις, Τι; Θα έχει Κυρώσεις, θα πάει πίσω η Εκπαίδευσή του ή θα νιώθει σαν τη μύγα μες στο γάλα; Κ τι πάει 200€ στο Δημοτικό; Πρώτη θα πάει οπότε χρειάζεται τα του ξεκινήματος, που θα χρησιμοποιήσει κ αργότερα ή τόσο πάει η κάθε αρχή;;; Για διαφώτισε...
@babkoug Δύο παιδιά έχω, ζωή να έχουν οπότε ~100€ έκαστος. Τετράδια, χάρτες, Α4, χαρτόνια, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κόλλες, πινέλα, μπλοκ κ.α μπλιμπλίκια για χειροτεχνίες, το μόνο που κράτησαν απο την προηγούμενη τάξη είναι οι τσάντες. Μπορούσα να γλιτώσω περίπου 30€ εαν τα έπαιρνα απο μεγάλες αλυσίδες αλλα προτιμώ να στηρίξω τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία. Προφανώς δεν θα πω στα παιδιά μου όταν κάνετε χειροτεχνίες και θεατρικά εσείς δεν θα κάνετε, είναι και τα μόνα "μαθήματα" που αποκομίζουν δημιουργικότητα, ομαδικότητα και φαντασία..