Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2021

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kikos7
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 7191 times
Been thanked: 6592 times

Εικόνα
-Savon Mystere Cuba
-Shavemac + Yaqi brown knot
-Muhle Rocca
-Wizamet
-Mennen Skin Bracer

Εντυπωσιασμένος από την Rocca! Πολύ καλό ξύρισμα! Θυμίζει στον τρόπο που ξυρίζει την Progress, θα έλεγα σε ρύθμιση 2,5 με 3, έχοντας όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της χωρίς κανένα όμως αρνητικό.
Ανοξείδωτη, πανέμορφη, πολυτελής. Το υλικό της λαβής με βρεγμένα χέρια προσφέρει ένα από τα καλύτερα κρατήματα που έχω συναντήσει σε μηχανή! Απίστευτο ήχο κατά το ξύρισμα, με μηδενικές ανοχές και chattering λεπίδας. Η τιμή δε λογικότατη. Τελικά κάποια προϊόντα που αξίζουν προσοχής είναι μπροστά στα μάτια μας και εμείς κοιτάμε αγορές στην άλλη άκρη του κόσμου, πληρώνουμε τελωνεία κλπ (πρώτο και καλύτερο βάζω τον εαυτό μου)
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 11645 times
Been thanked: 15224 times

Εικόνα

Εικόνα

Πρι Γλυκερίνης Παπουτσάνης
Semague boar 11305
Φαένα Greek Skinos
Razorock Lupo+Yaqi Handle
Astor #4
Ε. Μενούνος Old Spice 80 βαθμών Mentholated

Έγινε δοκιμή της Lupo με πιο ελαφριά λαβή μετά από προτροπή συνξυριστών κ με πιο μακριά η δική μου πινελιά. Ζύγισα, μέτρησα τις υπάρχουσες λαβές κ κατέληξα στη Yaqi. Μήκος 9.2cm αντί 8.2cm κ βάρος 39.2gr αντί 73gr της Lupo
Με προβλημάτισε λίγο αν η πατούρα που έχει η λαβή της Yaqi κ δεν έχει της Lupo, θα χωράει στην εσοχή που έχει το base cap για την λαβή. Οριακά αλλά χωράει. Όντως το μικρότερο βάρος σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μήκος που επέτρεπε χαμηλότερο πιάσιμο, άλλαξαν ελαφρώς το κέντρο βάρους κ έδωσαν παραπάνω γλυκύτητα στη μηχανή που της ταίριαξε. Παρότι δε μου αρέσει εικονοκλαστικά η ιδέα της αλλαγής του εργοστασιακού σεταρίσματος μιας καλής μηχανής, νομίζω πως που κ που θα τη δουλεύω ετσι. Αφτερ η Old Spice Μενούνος 80άρα που άφησε ο πατέρας πίσω κ έβρισκε φοβερή. Στο 40% του μπουκαλιού έριξα κ έναν μεγαλούτσικο κρύσταλλο μενθόλης... Ωραίο ηταν στην αίσθηση. Σαν να έδωσε ένα γυναικείο χεράκι 5 χαστούκια σε κάθε μεριά του προσώπου μου. Αλλά δεν ξεμυρίζει. Βλέπω στο επόμενο ξύρισμα σε δύο τρεις μέρες να μυρίζω ακόμα.
Καλημέρες.
Μπάμπης
mbakurin

Ξύρισμα στο Χαλάνδρι, με τον καθρέπτη σε απόσταση, οπότε συντηρητισμός:

-OMEGA συνθετικό πινέλο s10083, αρχίζω να το λατρεύω.
-Σάπων The Goodfellas Smile - SAVAGE από @andreas, τον οποίο ευχαριστώ και πάλι για τη χειρονομία να τον συμπεριλάβει ολόκληρο, έξτρα από τα δώρα του giveaway. Εντυπωσιακό σαπούνι, από εκείνες τις μυρωδιές που είναι βαθιά αντρικές, χαρακτηριστικές και... μένουν! Είναι σαπούνι - άρωμα (και μάλιστα πολύ ωραίο)! Ποοοολύ καλή προστασία και εύκολος αφρισμός, παρά την έλλειψη ζωικού λίπους. Εξαιρετικό, σκέφτομαι να το χρίσω βασικό μου μαζί με κάνα kent που ψήνομαι να πάρω.
-Μηχανή lord L6.
-Λεπίς RAPIRA Platinum Lux, οι Ρώσοι τόχουν με τις λεπίδες DE, πάει και τέλειωσε. Γλυκειές χωρίς να φλωραίνουν, αιχμηρές χωρίς να πετσοκόβουν, ανθεκτικές δίχως να ερεθίζουν. Συγκρίσιμες με Voskhod, αλλά ερεθίζουν λίιιγο παραπάνω χωρίς λιιιγο παραπάνω αποτέλεσμα, οπότε μπαίνουν στην κατηγορία αγαπημένων.

-ASL Floid Mentolado Vigoroso, γιατί ακολουθούσε βραδινή κρασοπότεια έξοδος με κοντομάνικο καρό πουκάμισο σε παλιό Αθηναϊκό ταβερνείο φωτισμένο με ΝΕΟΝ λάμπες, οποιοδήποτε άλλο ΑSL θα ήταν ιεροσυλία.
Άβαταρ μέλους
georgepa
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 4530 times
Been thanked: 8823 times

-SM PX
-Leonidam Tuxedo
-Backland Blackbird
-Kai
-Asb Castle Forbes Lavender
Εικόνα
Πρώην panagosg
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Χαίρετε!

Βραδινό φρεσκαρισμα με
- MWF
- Captain 2 best
- Feather SR kamisori
- Feather Super Pro
- Aqua Velva/ Gel Aloe

Καλή εβδομάδα με υγεία!
Άβαταρ μέλους
Raphaelo P.
Δημοτικό
Δημοτικό
6
Has thanked: 1669 times
Been thanked: 4845 times
Επικοινωνία:

WOOHOO!! Ένα τελειότατο ξύρισμα! :D

Εικόνα

Rockwell 6C (ρύθμιση Νο.3)
Gillette Platinum (5η χρήση)
AP Shave Co. Synbad 24mm
Proraso (Red) Sandalwood Pre-shave
Proraso (Red) Shaving Cream
Floid mentolado SUAVE Aftershave Lotion
La Toja Protect7 Aftershave Balm

Την κρέμα την έβαλα σε ένα κουπάκι από cottage και αφυδατώθηκε με αποτέλεσμα να είναι σαν μαλακό croap, μπορώ να κάνω καλό load μέσα στο κουπάκι χωρίς να χαλάσω όλη την κρέμα! Και η κρέμα συν το pres-have μου έδωσαν ένα ΤΟΣΟ ωραίο ξύρισμα, ο αφρός ήταν κρεμώδης, πυκνός και πολύ καλά ενυδατωμένος, ενώ με το pre-shave συμπλήρωνε σε αυτά που έχανε η κρέμα όπως η εναπομείνουσα ολισθηρότητα και το post shave. Πρέπει να πάρω και το πράσινο pre-shave για να το χρησιμοποιώ με άλλους συνδυασμούς :think: Το βελούδινο Synbad ήταν καταπληκτικό για άλλη μια φορά, και το post δεν μου ξέρανε το πρόσωπο! Η Platinum αν και στην 5η χρήση της, ξύρισε λες και ήταν πρώτη, τόσο καλή που μου έδωσε ένα πολύ ωραίο BBS. Αυτό το ξύρισμα μπαίνει στην λίστα των καλύτερων ξυρισμάτων μου :clap:

Καλό βράδυ :greetings-wavingyellow:
Only ONE way to find out how something works.Buy it yourself and use it. :D
Άβαταρ μέλους
Βασίλης Τ
Λύκειο
Λύκειο
6
Has thanked: 6782 times
Been thanked: 11185 times

Εικόνα
-FOCS
-Polsilver #5+
-Omega Evo "Gray Stone"
-SW Incorporeal SS
-Occult Grooming Barbossa AS
► Εμφάνιση spoiler
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17477 times
Been thanked: 19338 times

SOTN

Εικόνα

Zenith Silvertip
Stirling Sharp Dressed Man
Parker 91R
Bic Astor
Floid Vigoroso

Revisit μετά από καιρό στην πρώτη μου μηχανή, μέτρια σε αποτελεσματικότητα και πολύ γλυκιά σε αίσθηση μου έδωσε ένα άνετο DFS, απορώ για το χαρακτηρισμό "επιθετική" που της αποδίδεται.

Καλό σας βράδυ !!!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
16
Has thanked: 11691 times
Been thanked: 11906 times
Επικοινωνία:

Καλημέρα κύριοι!
Απόλαψης και αρωματοθεραπεία ααααχ!