Muhle R41 2013 **Current

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 19248 times
Been thanked: 21698 times

@DinoSari Την χρησιμοποιώ με razorock HD ή τη λαβή της Rockwell 6c και τις προτιμώ από την OSS που είναι λίγο μακριά ή τη μαμίσια που είναι πολύ ελαφριά.

Αν δεν δοκιμάσεις πάντως δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σε βολέψει.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
DinoSari
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 7 times
Been thanked: 49 times

@Algebar Τέλεια. Τώρα, το να τις δοκιμάσω είναι ένα θέμα, μιας και βρίσκομαι Αθήνα... Το μαγαζί στον Πειραιά λειτουργεί διαδικτυακώς, στην Αργυρούπολη δεν παίζει και τα υπόλοιπα είναι επαρχία.
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 13000 times
Been thanked: 16697 times

Νομίζω πως η πρόταση της δοκιμής που αναφέρει ο @Algebar είναι πάνω σε ξύρισμα κ όχι να την δεις απλά σε κάποιο μαγαζί. Κ δεν είναι απαραίτητο να σου ταιριάξει κατι από κάποιον άλλον. Δοκίμασε τις λαβές που έχεις ήδη. Εμένα ας πούμε μου κάθεται μια χαρά λόγω βάρους η λαβή από μία φτηνή JG Slant SX100 που δεν πολυχρησιμοποιώ πια.
Μπάμπης
spyros210
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 65 times
Been thanked: 366 times

Σαν αρχάριος ( το τονίζω αυτό ) θα ήθελα να αναφέρω κι εγώ για την R41 ότι είναι μια μηχανή -αποκαλυψη για μένα.Ως τώρα τόσο θετική αύρα μου έβγαλε η 3one6(από 6c ,33c,37c και 34c).Την δοκίμασα σε γενιά μιας ημέρας που επιβεβαίωσε την φήμη ότι μπορεί να σε καλύψει για αυτή την δουλειά (αν έχεις σκληρά γένια) με ένα πέρασμα.Η μόνη ως τώρα μαζί με την Feather ac ss που καθάρισε το πιρούνι και την γύρω περιοχή χωρίς πολλά πολλά και προπάντων χωρίς ερεθισμούς για το ευαίσθητο δέρμα μου! Το μόνο που θα μπορούσα να την συγκρίνω ήταν όταν άφησα γένια 3 ημερών ,όπου εκεί πια ήταν μια μυσταγωγια,ένα δώρο στον εαυτό μου υπό τον ήχο των χρααατς χρααατς που θέριζε δίχως αύριο τα γένια! Θεωρώ IMHO ότι δεν είναι τρομακτική και ειδικά για κάποιον με σκληρά γένια αλλά και γενικότερα ,στην τιμή που κυκλοφορεί η κεφαλή, αξίζει μια θέση σε κάθε den!
Drnick33
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 1 time
Been thanked: 42 times

Πριν λίγες μέρες αγόρασα την κεφαλή r41 και την χρησιμοποίησα 2 φορές. Έχω να πω ότι ενώ δεν προτιμάω τις επιθετικές μηχανές. Αυτή μου άρεσε πάρα πολύ σε γένια 3-4+ ημερών. Δεν ένιωθα ότι θα κοπώ όπως πχ με yaqi slant.
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

SrTv έγραψε: 19 Μαρ 2021, 21:23 Είναι μικρή η στρέβλωση, συμβαίνει κατά τη στιγμή του σφιξίματος της λαβής (σε όσες παρατήρησα εγώ τουλάχιστον). Προσπάθησα με το κινητό να το αποτυπώσω και κάτι έγινε.

Εικόνα

Εικόνα

Λασκάροντας τη λαβή απόλυτα ευθεία η λεπίδα.

Εικόνα
Σήμερα που το θυμήθηκα το τσέκαρα. Όχι δεν υπάρχει κάποια στρέβλωση. Αυτό που πρόσεξα είναι πως στην δική σου η λεπίδα ακουμπάει στο χτένι του base plate, ενώ στην δική μου όπως κ του @Algebar έχει απόσταση.

Εικόνα
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
5
Has thanked: 4647 times
Been thanked: 5563 times

@babkoug αυτό συμβαίνει ακουμπά το χτένι στη λεπίδα. Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η r41 έχει εκτοπίσει κάθε άλλη μηχανούλα που αγόρασα :D
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10

Ναι οκ. Αλλά όπως κτλβνς αν στην δική σου ακουμπά η λεπίδα στο χτένι ενώ στους υπόλοιπους όχι, κάτι δεν πάει καλά με το κομμάτι που έχεις. Στο ξύρισμα δεν έχεις θέμα ή το ξεπερνάς χαλαρώνοντας λίγο το σφίξιμο; Γτ νομίζω πως να κάνει η λεπίδα ζιγκ ζαγκ είναι ζήτημα.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
SrTv
Συντονιστής
Συντονιστής
5
Has thanked: 4647 times
Been thanked: 5563 times

Χαλαρώνω λίγο το σφίξιμο ναι. Αγόρασα και 2η κεφαλή άλλα το ίδιο θέμα (σε μικρότερο βαθμό) είχε και αυτή. Η αγορά έγινε από το επίσημο site της εταιρείας. Σκέφτομαι να πάρω την stainless steel έκδοση που θα έχει καλύτερες ανοχές άλλα θα ήθελα να τη δω από κοντά πριν την αγοράσω.
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Εφόσον η αγορά έγινε από το επίσημο site της εταιρείας στείλε τους τις φωτογραφίες*

Δεν είναι σωστό η λεπίδα να έρχεται σε επαφή με την μπάρα ασφαλείας,
το θέμα είναι στο σπείρωμα, κατά 95% και έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές.

Πριν λίγα χρόνια αγόρασα την κεφαλή, και η λεπίδα ερχόταν σε επαφή με όλα τα "δόντια"
Πήρα ένα τηλέφωνο σε δικό μας Ελληνικό μαγαζί και μου την άλλαξαν αμέσως.

* Πρέπει να ξέρουν και να βλέπουν τις αστοχίες τους, ώστε να τις διορθώνουν.
Σε κεφαλές τέτοιας επιθετικότητας το να ξεβιδώνεις την λαβή, δεν είναι η λύση.
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”