Τρίτη, 20/07/2021.
DE Safety Razor: Edwin Jagger 3ONE6

Shaving Brush: Mirabello Custom Synthetic "Σπήλαιο"

Shaving Bowl: me nero Custom

Shaving Soap: Occult Grooming Essentials The Garden of the Hesperides

After-Shave: Occult Grooming Essentials The Garden of the Hesperides Aftershave Lotion

Razor Blade: Gillette Rubie Platinum Plus.
Άργησα να χρησιμοποιήσω το σετ ομολογώ, αλλά δεν πειράζει.
Σε αυτή την, πρώτη, επαφή με το σαπούνι της Occult Grooming Essentials πέτυχα τον πιο προστατευτικό αφρό που έχω καταφέρει σε 70 ξυρίσματα από όταν ξεκίνησα το ΠΞ.
Προσπαθούσα επίτηδες να είμαι άτσαλος σε περάσματα, αλλά όχι, δεν κοβόσουν - έπρεπε να θέλεις να κοπείς για να το καταφέρεις.
Το post-shave, εξαιρετικό. Μαζί με το Αφροδίτη της ΚΕΡΚΙΝΗ (και ίσως το vegan line Philosoap της φαένα) είναι τα μοναδικά σαπούνια για τα οποία θεωρώ ότι δεν χρειάζεσαι κατ' ανάγκη after-shave.
Η λοτιόν ωστόσο δένει πολύ-πολύ όμορφα, δίνοντας ακόμα καλύτερη αίσθηση. Μία αίσθηση "ενυδατωμένα στεγνή" - νομίζω είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορώ να δώσω.
Το συγκεκριμένο άρωμα είναι από τα πιο φίνα που έχω μυρίσει, για τα δικά μου γούστα. Θα έλεγα ότι είναι στο Top-2 μαζί με τη Nuàvia Blu.
Η συσκευασία και η παρουσίαση, επίσης, κορυφαία - ο πίνακας του Frederic Leighton κόσμημα, η ποιότητα των αυτοκόλλητων και η προσεκτική τους εφαρμογή εξαίρετα.
Όσα περισσότερα μπράβο στους δημιουργούς,
@Bill the butcher και
@lazaros.
Υ.Γ.: Προς τα παιδιά της Occult Grooming Essentials: αν και πιστεύω ότι θα το έχετε ήδη φροντίσει, σας θερμοπαρακαλώ, κρατήστε κάπου σημειωμένη την αναλογία των αρωματικών νοτών των Εσπερίδων.