Feather Artist Club SS, εντυπώσεις κ.α

Απάντηση
μιχαλησ @
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 221
Εγγραφή: 23 Οκτ 2018, 21:30
5
Has thanked: 467 times
Been thanked: 422 times

θα σου πω τι εχω δοκιμασει και πωσ ταιριαζει στο δερμα μου, εσενα μπορει να σου ταιριαζουν αλλα πραγματα , εχω τισ Schick τις θεωρω πιο ηπιεσ απο ολεσ , οι pro guard πολυ καλεσ απο την αρχη και με τα ξυρισματα στρώνει πιο πολυ, οι Artist Club Professional ειναι πιο επιθετικεσ στα πρωτα ξυρισματα πρεπει να εχεισ τον νου σου γιατι μπορει να σε δαγκώσει αλλα μετα μεταμορφώνεται και κανει απιστευτα ξυρισματα ανώτερα απο τισ pro guard,εχω παρει και τις KAI Captain αλλα δεν τις εχω δοκιμασει ακομα γιατι εχω απο τις προηγούμενες πολλεσ ανοιχτές, η γνωμη μου ειναι να συνεχίσεισ με αυτεσ ειναι πολυ καλεσ και βλεπεισ αργοτερα , και δεν συνιστω καθημερινο ξυρισμα και αν πρεπει λογω δουλειάς οχι κοντρα .
spyros210
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: 24 Φεβ 2013, 17:31
11
Has thanked: 65 times
Been thanked: 366 times

vstromini έγραψε: 01 Μαρ 2021, 11:10 Ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα της feather ss. Κανει καταπληκτικο ξυρισμα .Επειδη δεν εχω αποκτησει ακομη την τεχνικη ηθελα να ρωτησω ποια λεπιδα να δουλεψω. Χρησιμοποιησα ηδη μια pro guard . Θα ηθελα να ρωτησω την αποψη σας για επιλογη λεπιδας οπως επισης και την συχνοτητα των ξυρισματων γιατι με de εχω συνηθισει να ξυριζομαι καθε μερα.
Κάνει σίγουρα πιο βαθύ ξύρισμα όπως θα χεις διαπιστώσει αλλά με 3 διαφορετικές λεπίδες που έχω δοκιμάσει ως τώρα δεν έχεις να φοβάσαι κάτι ,οπότε αναγκαστικά τις δοκιμάζεις όλες σιγά σιγά και βλέπεις τι σου κάθεται καλύτερα!Έτσι κι αλλιώς κάθε ξύρισμα είναι απόλαυση και σίγουρη επιτυχία! :pray:

Added in 1 minute 49 seconds:
Κάτοχος κι εγώ της feather εδώ και μερικούς μήνες,δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος και απλά έχω ξενοιασει αν θέλω ξύρισμα με 2 η παραπάνω ημερών γένια. Απλά ψάχνω τώρα για de που θα με βολεψει για κάτι πιο καθημερινό!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Shavette - Το μαχαίρι με τα ανταλλακτικά ξυραφάκια”