Ποσο συχνα ξυριζεστε?
- Antonio.mfp
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 728 times
- Been thanked: 949 times
Ανα δυο μερες εναλαξ προσωπο κεφαλι.
- katsam
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 1258 times
Εξαρτάται την εποχή και τους ερεθισμούς. Συνήθως το καλοκαίρι λιγότερο, λόγω ζέστης, όχι πάνω από 2 φορές την εβδομάδα.
Όσο καιρό έχει ακόμα δροσιά, κάθε 2 με 3 ημέρες. Εάν υπάρχουν ερεθισμοί 1 με 2 φορές την εβδομάδα.
Όσο καιρό έχει ακόμα δροσιά, κάθε 2 με 3 ημέρες. Εάν υπάρχουν ερεθισμοί 1 με 2 φορές την εβδομάδα.
- VasanismenoDubai
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 655 times
Συνηθως 3 φορες την εβδομαδα αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που ξυριζομαι και 5 φορες
Μέρα παρά μέρα, οπότε 3 ή 4 φορές την εβδομάδα. Επειδή βαράω κόντρα φαβορίτες, λαιμό και αιχμή πηγουνιού, που με παίρνει, γιατί προγούλι και σαγόνι σφάζομαι, δε φαίνεται καθόλου την ενδιάμεση μέρα ότι φύτρωσε γενάκι. 

- acidburn
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
κάθε δύο ημέρες σταθερά (άφησα πίσω μου το μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησα να απολαμβάνω τα αρώματα στο π.ξ.)
Δεν ξέρω γιατί φοβάμαι στο μυαλό μου να ξυρίζομαι καθημερινά. Άλλωστε δε θα είναι σαν το δεύτερο πέρασμα που κάνω;
Δεν ξέρω γιατί φοβάμαι στο μυαλό μου να ξυρίζομαι καθημερινά. Άλλωστε δε θα είναι σαν το δεύτερο πέρασμα που κάνω;
_
Ξεσκεπάζω την ψυχοφθόρα βδελυγμία.
Ξεσκεπάζω την ψυχοφθόρα βδελυγμία.
- $@rgi
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 103 times
Τώρα το καλοκαίρι σχεδόν καθημερινά ή το πολύ ανά δύο μέρες. Μεγαλώνουν και γρήγορα τα άτιμα! Το χειμώνα είναι διαφορετικά. Λίγο το κρύο, λίγο η διάθεση λόγο της μικρής ημέρας... Βέβαια σαν καινούριος στο π. ξ. ενδέχεται αυτό να αλλάξει

Stelios