Το πολυ-φημισμένο Maleki με την Kairo βάση ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, διότι είχα ακούσει τα καλύτερα, αρκετές φορές αυτά που ακούγονται
είναι ένα μεγάλο hype, εδώ όμως το hype δεν ισχύει, μέχρι στιγμής δεν έχω δοκιμάσει σαπούνι από Grooming Dept που να είναι κακό.
Οι επιδόσεις του Maleki συμπεριλαμβανομένου του αφρού μου θυμίζει πολύ τα Wholly Kaw.
Έχει πολύ παχύ-πυκνό και κρεμώδες αφρό, το slickness για μένα είναι ελίτ (ανάλογα την ποσότητα νερού) όσο και να του δίνεις το δέχεται. :handgestures-thumbupleft:
Τα αρώματα είναι πάντα υποκειμενικά, οπότε η κριτική μου αφορά κυρίως τις ιδιότητες του που είναι κορυφαίες και ymmv πάντα.!
Ο καλλιτέχνης μας λέει ότι περιέχει νότες από, rose-oud & musk, και θα έλεγα ότι είναι τουλάχιστον μεσαίας έντασης.
Ίσως και παραπάνω, τα άρωμα του είναι blend/σύνθεση από διάφορα αιθέρια έλαια και χημικά αρώματος που χρησιμοποιούνται
στη βιομηχανία αρωμάτων. Σε αντίθεση με το Amore που μου άρεσε, το Maleki έχει μεν ένα πάρα πολύ ευχάριστο άρωμα,
αλλά είναι δε και λίγο funky για εμένα, και δεν θα προσπαθήσω καν να το περιγράψω, πολύ complex.