Πινέλα Simpsons - Μεγ. Βρετανία
- Spiros81
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 973 times
- Been thanked: 1053 times
Ευχαριστώ
-
- Νήπιο
- 4
- Has thanked: 294 times
- Been thanked: 442 times
Σπύρο, ομοιοπαθής!Spiros81 έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 07:01 Καλημέρα παιδιά είχα και εγώ chubby 2 best badger αλλά μετά από πτώση μου έσπασε η λαβή και θέλω να το ξανά αγοράσω .Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε super badger εσείς που είστε ποιο παλιοί έχει διαφορά με το best αξίζει η αναβάθμιση ;;
( εγώ κάνω μόνο face lathering)
Είχα το best το οποίο το περιποιήθηκε η γυναίκα σε μια σαββατιάτικη φασίνα σπάζοντας τη λαβή. Πήγα σε Super το οποίο ειναι αρκετά πιο ευχάριστο. Επειδή η Super τριχα ειναι πιο λεπτή (πιο απαλό, λιγότερο τσίμπημα) έχουν δώσει στον θύσανο ένα πιο bulb (γλόμπος) σχήμα σε σχέση με το Best για να μην χάσει backbone, οπότε στο splay ειναι λίγο πιο μαζεμένο.
-
- Νήπιο
- 10
- Has thanked: 74 times
- Been thanked: 67 times
Καλημέρα. Δυστυχώς και σε μένα πριν μια βδομάδα έπεσε το Commodore που είχα και έσπασε η λάβη. Την κόλησσα , είναι λειτουργικό αλλά τελικά (ξανα)παρήγγειλα το chubby 2 best badger απο το γνωστό κατάστημα στην Κρήτη που έιχε αγοράσει και ο Thanos87 (τώρα πλέον ήταν διαθέσιμο , γιατί την πρώτη φορά δεν το είχε ο προμηθευτής) . Μου ήρθε χθες και ακόμα δεν το έχω χαρεί !!! Η τιμή είναι πολύ καλή (απλά στα 152 με έκπτωση 5% δεν υπάρχει).Spiros81 έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 07:01 Καλημέρα παιδιά είχα και εγώ chubby 2 best badger αλλά μετά από πτώση μου έσπασε η λαβή και θέλω να το ξανά αγοράσω .Σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε super badger εσείς που είστε ποιο παλιοί έχει διαφορά με το best αξίζει η αναβάθμιση ;;
( εγώ κάνω μόνο face lathering)
Γιάννης
- Midak
- Δημοτικό
- 3
- Has thanked: 2017 times
- Been thanked: 3916 times
Καλησπέρα σε όλους!
Γνωρίζει κανείς αν το Trafalgar T1 χωράει στο small shaving brush travel tube της Simpsons;
Από τις διαστάσεις υποθέτω ότι χωράει, αλλά δεν έχω αυτή τη στιγμή εργαλείο να μετρήσω την μέγιστη εξωτερική διάμετρο του T1 με ακρίβεια.
Γνωρίζει κανείς αν το Trafalgar T1 χωράει στο small shaving brush travel tube της Simpsons;
Από τις διαστάσεις υποθέτω ότι χωράει, αλλά δεν έχω αυτή τη στιγμή εργαλείο να μετρήσω την μέγιστη εξωτερική διάμετρο του T1 με ακρίβεια.
- y.v
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 927 times
- Been thanked: 1832 times
Ενα μετρο υποθετω οτι θα εχεις...
Τυλιγεις ενα φυλλο χαρτι στην λαβη και βαζεις ενα σημαδακι. Το ανοιγεις και μετρας την περιμετρο.
Διαιρεις δια 3,14159 και βρισκεις την διαμετρο.
Τυλιγεις ενα φυλλο χαρτι στην λαβη και βαζεις ενα σημαδακι. Το ανοιγεις και μετρας την περιμετρο.
Διαιρεις δια 3,14159 και βρισκεις την διαμετρο.
Γιάννης B.
- Tzimisce
- Εξειδίκευση
- 6
- Has thanked: 8223 times
- Been thanked: 10090 times
- Επικοινωνία:
32 χιλιοστά είναι η βάση, πες 35 να μην ζορίζεται ο θύσανος.
Αν δεν χωράει αυτό στο κουτί της Simpsons, δεν χωράει κανένα, είναι για πέταμα.
Αν δεν χωράει αυτό στο κουτί της Simpsons, δεν χωράει κανένα, είναι για πέταμα.
Μιχάλης
- Spiros81
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 973 times
- Been thanked: 1053 times
Καλήμερα στην ομαδα κάτι δεν μου αρέσει σε αυτά τα πινελα θα ήθελα την γνώμη σας
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 33 δευτερόλεπτα:
Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 57 δευτερόλεπτα:
Ειδικά το δεύτερο που το έπιασα είναι ίδιο σε διαστάσεις με το Simpson chubby 2 synthetic αλλά όπως ξέρω το συνθετικό είναι ποιο μικρό από τα κανονικά chubby
Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά 33 δευτερόλεπτα:
Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά 57 δευτερόλεπτα:
Ειδικά το δεύτερο που το έπιασα είναι ίδιο σε διαστάσεις με το Simpson chubby 2 synthetic αλλά όπως ξέρω το συνθετικό είναι ποιο μικρό από τα κανονικά chubby
-
- Νήπιο
- 2
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 8 times
Καλησπερα στην ομάδα,
Σχετικά με τα συνθετικά της η Simpsons στο site της αναφέρει δυο τύπους ίνας/τρίχας
Sovereign Grade Synthetic Fibre και Platinum grade synthetic fibres υποθέτω λοιπόν πως υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους, γνωρίζει κάποιος ποσό και με ποιον τρόπο είναι διαφορετικοί οι θυσανοι;
Σχετικά με τα συνθετικά της η Simpsons στο site της αναφέρει δυο τύπους ίνας/τρίχας
Sovereign Grade Synthetic Fibre και Platinum grade synthetic fibres υποθέτω λοιπόν πως υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους, γνωρίζει κάποιος ποσό και με ποιον τρόπο είναι διαφορετικοί οι θυσανοι;
- Vavous
- Συντονιστής
- 9
- Has thanked: 28684 times
- Been thanked: 40105 times
Η ίνα Platinum είναι απαλότερη και οι θύσανοι πυκνότεροι. Χάδι.
Στο Chubby 2 ο θύσανος είναι πολύ πυκνός και κοντός και δεν ανοίγει εύκολα στο πρόσωπο. Τουλάχιστον στα δυο πρώτα batches που είχα. Δε γνωρίζω αν τώρα ψήλωσαν το θύσανο.
Στο Chubby 2 ο θύσανος είναι πολύ πυκνός και κοντός και δεν ανοίγει εύκολα στο πρόσωπο. Τουλάχιστον στα δυο πρώτα batches που είχα. Δε γνωρίζω αν τώρα ψήλωσαν το θύσανο.
Ανδρέας, Μ.Δ.
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 4
- Has thanked: 7683 times
- Been thanked: 8234 times
Αυτό που περιέγραψε παραπάνω ο Vavous,
είναι τα πρώτης γενιάς συνθετικά της εταιρείας(platinum).
Η εταιρία ξεκίνησε να σετάρει τους συνθετικούς θυσανους της με την ίδια φιλοσοφία που σεταρε και τους ζωικούς.
Πυκνό σεταρισμα βαθιά στη λαβή με χαμηλό loft.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα δυσλειτουργικό πινέλο όπως το περιέγραψε και ο Ανδρέας.
Τα τελευταία platinum έχουν βελτιωθεί βάσει όσον έχω ακούσει από φίλους όπως ο @ElGreco .
Τα Sovereign είναι τα τελευταία συνθετικά της εταιρείας, στα πρότυπα των θυσανων που φορούν Trafalgar.
Δλδ μαλακότεροι θυσανοι στο άνοιγμα .
είναι τα πρώτης γενιάς συνθετικά της εταιρείας(platinum).
Η εταιρία ξεκίνησε να σετάρει τους συνθετικούς θυσανους της με την ίδια φιλοσοφία που σεταρε και τους ζωικούς.
Πυκνό σεταρισμα βαθιά στη λαβή με χαμηλό loft.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα δυσλειτουργικό πινέλο όπως το περιέγραψε και ο Ανδρέας.
Τα τελευταία platinum έχουν βελτιωθεί βάσει όσον έχω ακούσει από φίλους όπως ο @ElGreco .
Τα Sovereign είναι τα τελευταία συνθετικά της εταιρείας, στα πρότυπα των θυσανων που φορούν Trafalgar.
Δλδ μαλακότεροι θυσανοι στο άνοιγμα .