Το ξύρισμα της ημέρας: 17.07.2011-23.07.2011

Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 366 times
Been thanked: 320 times

omega 63171
proraso soap white
Thiers issards Spartacus
ASL 4711

Tέλειο ξύρισμα!Το Spartacus είναι το ξυράφι που φοβάμαι πιο πολύ απο όλα λόγω της επικίνδυνης μύτης.Σήμερα για το αριστερό μου μάγουλο δεν έκανα αλλαγή χεριού και το ξύρισα με το δεξί μου χέρι για λόγους ασφαλείας!Έκανα ένα τέλειο βαθύ ξύρισμα δίχως κοψίματα!!Το ξυράφι αυτό μου ανεβάζει την αδρελαλίνη στα ύψη, δε ξέρω για σας αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά στο συγκεκριμένο κλ@νω μέντες :xp1 !Αλλά όταν τελείωσα με επιτυχία ένιωσα πολύ ανεβασμένος..
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
hero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 73 times
Been thanked: 249 times

Boltsis εαν σου κατσει το ΤΙ στην επιδερμιδα δυσκολα θα βρεις αλλη μαρκα να σε ικανοποιησει περισσοτερο
χαιρομαι που τα χρηματα που εδωσες για αυτο το μαχαιρι πιασαν τοπο , γιατι σημασια εχει οταν κανουμε μια αγορα να παιρνουμε το καλιτερο δυνατο αποτελεσμα .
Αντε τωρα παω να φτιαξω ενα καφεδακι :griechenland
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 231 times
Been thanked: 350 times

Καλημέρα,

SB Vie Long mix
SC Figaro
SR Gillette slim adj. (5-3)
RB Gillette Platinum
ASB Gentleman's Pride
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Hero το TI παρόλο που βλέπω ότι κόβει, το νιώθω "ξηρό" πάνω μου, κάπως στεγνό δε μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς.Μου φαίνεται ότι θέλει κάποια ανανέωση στη κόψη του παρόλο που μου έκανε βαθύ ξύρισμα χωρίς κόψιμο και χωρίς καθόλου ερεθισμούς (αν και πέρασα άνετα 4 περάσματα).Το δικό σου το νιώθεις κάπως?Δε ξέρω τα χαραχτηριστικά του ξυραφιού σου αλλά τυχαία ρωτάω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boltsis την 23 Ιούλ 2011, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Αυτό που περιγράφεις είναι το αντίθετο του "μαλακού" και μου θυμίζει το Bismarck μου το οποίο ενώ κόβει διαολεμένα είναι σκληρό και αδέκαστο στο δέρμα μου.

Δε νομίζω ότι πρέπει να ξαναφτιαχτεί η κόψη, αλλά πολλαπλά περάσματα από πολύ υψηλά grit, 8.000, 10.000, 12.000, πάστες, ίσως «μαλακώσουν» την κόψη αν η «ξηρότητα» αυτή που περιγράφεις είναι θέμα αρχικού ακονίσματος και όχι ανατομίας τους ξυραφιού.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
boltsis
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14

Μάλλον το ίδιο εννούμε slur , και το Spartacus κόβει του θανατά αλλά έχει αυτή τη ξηρότητα που λέμε!Όταν εννούσα ανανέωση εννοούσα ένα φρεσκαρισματάκι.Όπως είπες πολλαπλά περάσματα σε ψηλά grit.Το κακό είναι δε ξέρω τη χρήση του έκανε ο πρώην ιδιοκτήτης αν και είπε ότι το χρησιμοποιήσε για μια φορά αλλά το καλό είναι ότι έχει αγοραστεί απο το γνωστο ξένο site που είναι σίγουρα shave ready!
Ηλίας
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Κρύο νερό
P.160 – Omega 102
Omega cream – Omega 48
THE DIPLOMAT 13/16 FULL HOLLOW
L’ Occitane Balsam

Άψογο, δροσερό, άνετο ξύρισμα χωρίς καθόλου ερεθισμούς παρά το βαρύ μου χέρι στην κόντρα
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Old spice SC
Edwin Jagger Super Badger
Merkur 34 C
Feather (2)
ASL Ols Spice
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 25678 times
Been thanked: 7897 times

- Ζεστό νερό
- SB Omega 652 pure badger
- SS Tabac
- SR Feather AS
- RB Feather (4)