Κανενα πινελακι ασβου βρε παιδια;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@Pechr κράτα στα υπόψιν σου και τα πινέλα ασβού της YAQI , τιμές ανταγωνιστικές και ποιότητα πολύ καλή και στα 2 band badger & silvertip .... μια έρευνα αγοράς θα στο δείξει ...
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 32 times
Been thanked: 69 times

Ναι αρχικά εκεί κοιτούσα και να σου πω την αλήθεια είχα παραγγείλει το lucky dice το συνθετικό. Όμως εδώ και 6 ημέρες η περιοχή που εδρεύει η yaqi βρίσκεται σε γενική απαγόρευση λόγω υπερβολικών κρουσμάτων (Το επιβεβαίωσα αυτό με μία αναζήτηση στο Ιντερνετ). Με ενημέρωσε η yaqi ότι θα ήταν προς όφελος μου να ακυρώσω την παραγγελία μιας και δεν γνωρίζουν πότε θα πραγματοποιηθεί η αποστολή. Παρακάτω το μήνυμα που έλαβα από την Yaqi:

Dear buyer, sorry for the inconvenience. The order was supposed to go out the day after the order was placed. But because of the outbreak in Shijiazhuang, no one can leave their homes. We were locked in and couldn't work properly. We are not sure when we will be able to deliver the goods. We are waiting for notification from the government.If the shipment period ends, the order will be closed for automatic refund.Can you extend your delivery period? Of course, if you don't want to wait, please cancel the order

Παρεμπιμπτόντως έχουν βγάλει αρκατά πινέλα σε έκπτωση αυτό το διάστημα.
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Επικοινωνία:

@Pechr ... κοίταξε και στα ελληνικά καταστήματα, είτε μέσω φυσικής παρουσίας είτε μέσω internet, ... οι διαφορές στην τιμή τους δεν είναι χαοτικές ... ενώ πιθανόν να προκύψουν και μειώσεις τιμών λόγω εκπτώσεων ....
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

Διαμένω Γερμανία
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Επικοινωνία:

@Pechr Συγγνώμη, τότε, θεωρώ ότι το πινέλο ασβού της ANBBAS που έχεις παραγγείλει είναι μια καλή αρχή .... όλες οι κριτικές του είναι θετικές προς καλές, επομένως μην ανησυχείς θα έχεις μια πρώτη εικόνα -εμπειρία για τα πινέλα ασβού .... δες επίσης μήπως γίνεται αποστολή των πινέλων και από hub της Ισπανίας, σε κάποιες περιπτώσεις στο aliexpress αυτό ισχύει ... ώστε να γλυτώσεις χρόνο με λίγο παραπάνω έως και καθόλου πρόσθετο κόστος.
Καλή συνέχεια ξενιτεμένε μας !
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29570 times
Been thanked: 29798 times

@Pechr Δυστυχώς όχι, δεν υπάρχει τέτοιος χώρος για δοκιμές. Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις στα ΠΜ ή αλλιώς ανοίγεις ένα δοκιμαστικό νήμα (στην κατηγορία Διάφορα), το οποίο θα διαγραφεί μόλις τελειώσεις με τις δοκιμές σου. Σε αυτήν την περίπτωση, κάντο εμφανές ότι είναι δοκιμαστικό το νήμα και ενημέρωσε όταν τελειώσεις.
Άβαταρ μέλους
Pechr
Νήπιο
Νήπιο
4

@gkarave έχω ήδη ένα pure badger της Anbbas, που πραγματικά στον ένα μήνα που το έχω, έχει αποδειχθεί πολύ καλό. Το τρίχωμα στην αρχή λιγάκι τσιμπούσε αλλά μετά από 5 ξυρίσματα έγινε λιγάκι πιο μαλακό. Έχω κάνει περίπου 9 ξυρίσματα μέχρι τώρα και έχει χάσει περίπου 8 τρίχες. Από ότι είχα διαβάσει σε σελίδες στο διαδίκτυο, είναι φυσιολογικό κατά τις πρώτες χρήσεις να υπάρξει μία μικρή απώλεια. Το Silvertip δυστυχώς δεν το βρήκα από Ισπανία. Στο συγκεκριμένο πινέλο αυτοί που του έδωσαν 2,3 ή 4 αστέρια ήταν για ανόητους λόγους πχ ότι δεν ταίριαζει στην βάση που είχαν ήδη ενώ θα μπορούσαν να είχαν δει τις διαστάσεις του πριν το παραγγείλουν. Άλλοι λόγοι ήταν το βάρος του, που και αυτό μπορούσαν να το είχαν διαβάσει στην περιγραφή του. Σε περίπου 3 άτομα ξεκόλλησε η βάση του θυσανου, που ενώ ο πωλητής τους έστειλε καινούργιο πινέλο αργότερα αυτοί δεν φιλοτιμήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν την κριτική τους για το νέο πινέλο που παρέλαβαν. Γενικά στα τόσα χρόνια που παραλαμβάνω από το ίντερνετ έχω προσέξει ότι αν κάτι δεν πάει καλά με μία παραγγελία τότε απευθείας οι πελάτες θα το αναφέρουν στα σχόλια. Όμως από τους ευχαριστημένους μόνο ένα μικρό ποσοστό μπαίνει στην διαδικασία να δώσει θετική ανάδραση ή να γράψει μία λεπτομερή αναφορά.
Εκτός θέματος
Γνωρίζω τα κόλπα στο ηλεκτρονικό εμπόριο μιας και παραγγέλνω από ebay και απο ηλεκτρονικές αποθήκες aliexpress, fassttech κλπ πάνω από μία δεκαετία. Κάποτε πουλούσα feedback σε νέα ηλεκτρονικά καταστήματα στο ebay :-) ώστε να αυξήσουν την βαθμολογία τους. Πονηρό εε;; Είναι και αυτό κάτι εμπορευσιμο. Αυτό συνεχίζουν και το κάνουν πολλά μαγαζιά ακόμη. Ζητούν από δικούς τους ανθρώπους να αγοράσουν κάτι και να δώσουν 5 αστέρια και να γράψουν ένα θετικό μήνυμα. Ύστερα τους δίνουν Fully Refund προσαυξημένο κατά 0,5€ (για την βαθμολογία)
Άβαταρ μέλους
Spiros81
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 973 times
Been thanked: 1053 times

Κανένα πινελακι ασβού ρε παιδιά !! Μου αρέσουν πολύ τα Simpsons και είμαι μεταξύ chubby 2 best badger και chubby 2 super badger ποια η διαφορά τους ;;;
Καλατζος
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
6
Has thanked: 17412 times
Been thanked: 7038 times

Φίλε μου το super είναι λίγο πιο μαλακό από το Best στις άκρες.
Ότι σου αρέσει εσένα παίρνεις.
Οποιο και νά πάρεις θα είναι ένα από τα καλύτερα πινέλα
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

Οπως τα γραφει ο Καλατζος. Ειχα παρει το Best αλλα το πουλησα και πηγα στο Super και δεν το μετανοιωσα καθολου γιατι το Best λιγο αλλα αρκετο για τα γουστα μου με "εγδερνε" με τις ακρες του. Η τριχα του Super ειναι πιο μαλακη σε σχεση με του Best. Αν τα γραφω σωστα του Super ειναι απο το λαιμο και του Best απο την πλατη. Υπαρχει σχετικο νημα για τα Σιμπσοπινελα. Επισης υπαρχει αγγελια για το Best.
Ford Focus MkII f/l 2008
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”