Κάποια "περίεργα"...
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30219 times
- Been thanked: 41450 times
Τα αφαίρεσε ο boss προσωρινά στα πλαίσια των τεχνικών δοκιμών για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της καθυστέρησης ανοίγματος της σελίδας.
Ανδρέας, Μ.Δ.

-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Mα έψαχνα και γω να βρώ για ποιό top 5 λέγατε χθες.
Μάλλον η λέξη top με μπέρδεψε
Το forum πάντως τώρα πάει τραίνο !

Το forum πάντως τώρα πάει τραίνο !

Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- filman
- Γυμνάσιο
- 6
- Has thanked: 13382 times
- Been thanked: 5835 times
Καλησπέρα
Δεν μπορώ να συνδεθώ μου ζητάει συνέχεια κωδικό.
Δεν μπορώ να συνδεθώ μου ζητάει συνέχεια κωδικό.
Φίλιππος
-
- Γυμνάσιο
- 6
- Has thanked: 17412 times
- Been thanked: 7038 times
Αντρέα πάω να γράψω κάποιο προσωπικό μήνυμα και παγώνει η εικόνα
Γιώργος
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11667 times
- Been thanked: 11843 times
- Επικοινωνία:
Το κάνει συνέχεια;
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
-
- Γυμνάσιο
- 6
- Has thanked: 17412 times
- Been thanked: 7038 times
Αντρέα το κάνει αρκετά συχνά
Γιώργος
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Επικοινωνία:
Γενικά να το ξέρετε ότι πάντα χρειάζομαι όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.
Πλατφόρμα (κινητό, τάμπλετ, πσ), λειτουργικό (windows, linux (σε περιπτώσεις, γεύση και έκδοση), ios) και σίγουρα browser πχ firefox, chrome etc, screenshot αν βοηθάει, πχ έχει βγάλει κάποιο μήνυμα.
Εμένα ας πούμε δεν μου έχει τύχει τίποτα απ όλα όσα μου λέτε. Αν έχει τύχει σε κάποιους θα πρέπει να δούμε τα κοινά τους στοιχεία για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε και πιο εύκολα το πρόβλημα.
Οπότε όταν μου λέτε μου κολλάει εκεί μου κάνει αυτό εδώ δεν με βοηθάει πολύ δυστυχώς εκτός και αν γνωρίζω ήδη το πρόβλημα.
Σας παρακαλώ λοιπόν να ήσαστε όσο το δυνατόν πιο "πληροφοριακοί" μπορείτε να γίνετε όταν μου λέτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!
Να σας δώσω παράδειγμα το πρόβλημα της καθυστέρησης. Το οποίο φαινομενικά ήταν τυχαίο.
Αλλά δεν ήταν. Γιατί συνέβαινε κάθε φορά που υπήρχε νέο δημοσίευση και εμφανιζόταν στο top five. Όταν δεν το έκανε ήταν γιατί τότε δεν υπήρχε νέα δημοσίευση. Έτσι το αντιλαμβανόμουν ως τυχαίο και όχι κάτι που γινόταν μετά από κάποιο άλλο συμβάν. Το ανακάλυψα μάλιστα εντελώς τυχαία καθώς κοιτούσα κάποιο άλλο πρόβλημα. Παντελώς άσχετο με αυτό. Ουφ, τέλος πάντων καλά να είμαστε και να λύνουμε τα προβλήματα!
Πλατφόρμα (κινητό, τάμπλετ, πσ), λειτουργικό (windows, linux (σε περιπτώσεις, γεύση και έκδοση), ios) και σίγουρα browser πχ firefox, chrome etc, screenshot αν βοηθάει, πχ έχει βγάλει κάποιο μήνυμα.
Εμένα ας πούμε δεν μου έχει τύχει τίποτα απ όλα όσα μου λέτε. Αν έχει τύχει σε κάποιους θα πρέπει να δούμε τα κοινά τους στοιχεία για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε και πιο εύκολα το πρόβλημα.
Οπότε όταν μου λέτε μου κολλάει εκεί μου κάνει αυτό εδώ δεν με βοηθάει πολύ δυστυχώς εκτός και αν γνωρίζω ήδη το πρόβλημα.
Σας παρακαλώ λοιπόν να ήσαστε όσο το δυνατόν πιο "πληροφοριακοί" μπορείτε να γίνετε όταν μου λέτε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!
Να σας δώσω παράδειγμα το πρόβλημα της καθυστέρησης. Το οποίο φαινομενικά ήταν τυχαίο.
Αλλά δεν ήταν. Γιατί συνέβαινε κάθε φορά που υπήρχε νέο δημοσίευση και εμφανιζόταν στο top five. Όταν δεν το έκανε ήταν γιατί τότε δεν υπήρχε νέα δημοσίευση. Έτσι το αντιλαμβανόμουν ως τυχαίο και όχι κάτι που γινόταν μετά από κάποιο άλλο συμβάν. Το ανακάλυψα μάλιστα εντελώς τυχαία καθώς κοιτούσα κάποιο άλλο πρόβλημα. Παντελώς άσχετο με αυτό. Ουφ, τέλος πάντων καλά να είμαστε και να λύνουμε τα προβλήματα!

ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- babkoug
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 11355 times
- Been thanked: 15027 times
Μόνο σε μένα δε δουλεύει η επιλογή Να μην ενσωματώνεται μια δημοσίευση στην προηγούμενη, αν δεν έχει μεσολαβήσει κάποια άλλη; Μερικές φορές προκύπτει αλλοπρόσαλλο συνολικά σχόλιο...
Xiaomi Redmi note 5
Android 9
Brave Browser
Xiaomi Redmi note 5
Android 9
Brave Browser
Μπάμπης
- andreas
- Διαχειριστής
- 16