Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 2795 times
Been thanked: 4706 times

-Άτιμο πράγμα η αρρώστια-

Πολύ εγκάρδιος φίλος και συνάδελφος είναι σε ασθένεια (στα πόδια του ακόμα ευτυχώς). Ευπαθής ομάδα και εκτός με ειδική άδεια.
Τηλεφωνώ να δω τι κάνει και να πούμε τα νέα μας.
Αφού με ρωτάει αυτά που τον ενδιαφέρουν διακαώς για τη δουλειά, το φέρνει η κουβέντα για την άδεια του.
Άμα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του όμως...

Έκρηξη για την υπηρεσία, για τον διευθυντή και μετά... προσωπικά για μένα, που ουσιαστικά με είπε και κουτσαβάκι του τελευταίου.
Το αυτί μου μισό μέτρο από το ακουστικό και παραληρεί...
Αφού μιλάει μόνος του για κανένα 3λεπτο ωρυόμενος βρίζοντας και τον αφήνω να ξεθυμάνει, του λέω ότι είμαι δικός του φίλος και ότι δεν έχει απέναντι του τον διευθυντή ή την υπηρεσία.
Τα σκ... τα έφαγα εγώ.

Πριν τον καληνυχτίσω και αφού τα ψιλοβρήκαμε, του είπα πως ότι και να προκύψει στην υπηρεσία και τον αφορά, δεν πρόκειται να του πω τίποτα αν είναι να κινδυνεύσει η προσωπική μας φιλία. Ακόμα και αν πραγματικά πρέπει για το καλό του να το ξέρει.

Φυσικά νοιώθω ότι ένας άνθρωπος πονεμένος και ζορισμένος από την ασθένεια, είναι λογικό να έχει και τις ανάποδες μέρες του, αλλά τώρα καταλαβαίνω πως τέτοιοι άνθρωποι (κατά τα άλλα αισιόδοξοι, ευγενικοί και καλόκαρδοι) καταφέρνουν να γκρεμίσουν γέφυρες (συναισθήματα, όνειρα, κοινά βιώματα) με τους ανθρώπους που τους νοιάζονται...

Άτιμο πράγμα η αρρώστια.

Τα είπα και ξεθύμανα...
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
marinos79
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 190 times
Been thanked: 762 times

Παρήγγειλα το Mondial Shaving Cream Talc, από ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα, όπου το προϊόν φαινόταν διαθέσιμο. Δύο ημέρες μετά μου τηλεφώνησαν για να μού πουν ότι δεν είχαν την έκδοσή του σε ταλκ αλλά μόνο σε κίτρο και εάν ήθελα την αλλαγή, συμφώνησα. Την επομένη ημέρα μου ξανατηλεφώνησαν να μου πουν ότι δεν έχουν ούτε την έκδοσή του σε κίτρο. Τα χρήματα μου επεστράφησαν.
Το παρήγγειλα εκ νέου σε άλλο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα, που το προϊόν ήταν διαθέσιμο. Αφού το πλήρωσα, μου ήλθε μήνυμα ότι το σαπούνι δεν υπάρχει και ότι τα χρήματά μου επιστρέφονται.
Θεώρησα τον εαυτό μου άτυχο.
Εξοργίστηκα όμως, όταν διαπίστωσα ότι ακόμη και τώρα τα δύο διαδικτυακά καταστήματα, δεν έχουν διορθώσει τις ιστοσελίδες τους και εικονίζουν το προϊόν ως άμεσα διαθέσιμο.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17339 times

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο σχολείο να ρωτήσω για την τηλεκπαίδευση διότι τα παιδιά μου είναι σε διαφορετικές τάξεις (δημοτικό) και έχουμε δυστυχώς ένα υπολογιστή.
Μίλησα με την διευθύντρια του σχολείου και την ρώτησα τι γίνεται και αν μπορεί το σχολείο να μου δανείσει για όσο διάστημα θα γίνεται η τηλεκπαίδευση κάποιο τάμπλετ ή υπολογιστή για να μπορεί και το άλλο παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα.
Η διευθύντρια μου εξήγησε πολύ ευγενικά ότι το σχολείο δυστυχώς δεν έχει την δυνατότητα αυτή γιατί το υπουργείο δεν έχει στείλει επιπλέον υλικό.
Σε ερώτηση μου τι να κάνω, μου είπε πάλι πολύ ευγενικά να ψάξω να βρω εγώ κάποιο τάμπλετ ή υπολογιστή.
Τι ρώτησα τι κάνουμε σε περίπτωση που τελικά δεν καταφέρω να βρω και η απάντηση της ήταν "δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω".
Δεν έχω κάποιο παράπονο από την διεύθυνση του σχολείου.ισα ίσα που ήταν ευγενεστατη όπως αναφερα.
Απλά απορώ με το σχεδιασμό που έχει γίνει από τούς προϊσταμένους της(δλδ το υπουργείο).
Πάλι τα κατάφεραν να μας εκπλήξουν.
Το έκαναν άλλωστε και στον πρώτο εγκλεισμό (lockdown). είχαμε λιώσει στο τάμπλετ και το ps4.
Αυτά και με τίς υγείες μας.
Υγ.μου είπε η διευθύντρια ότι ακόμα και αν έρθουν κάποια λίγα κομμάτια (4-5) θα δωθουν με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια σε ασθενέστερους κοινωνικά φωτογραφίζοντας κάποιους (μου το είπε ευθέως off the record).
Άβαταρ μέλους
trelovet
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 95 times
Been thanked: 434 times

Κάνοντας ένα μικρό έλεγχο μετά από καιρό στις παραγγελίες μου από το Aliexpress (μικροπράγματα , των 2-6 ευρώ) , διαπίστωσα ότι κάποια πράγματα βρίσκονται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο και ακόμα δεν τα έχω παραλάβει }:)
Πού βρίσκονται ακριβώς , γιατί δεν έρχονται , τι φταίει , κανένας δεν γνωρίζει
Ελεος
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
5
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@trelovet ομοίως και σ΄ εμένα συμβαίνουν παράξενα, παράλογα που σε νευριάζουν συνεχώς .... δεν έχω παραλάβει μία θήκη πινέλων ξυρίσματος από τις 9 Σεπτεμβρίου από ALI EXPRESS .... τι να τους πεις τώρα ;
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 32209 times
Been thanked: 33911 times

Υπομονή κύριοι,
Πριν δύο χρόνια περίμενα δύομιση μήνες για το πρώτο πινέλο Yaqui που πήρα και τρεις για το δεύτερο.
Τρίτο δεν υπήρξε, γιατί δεν μου άρεσε να περιμένω.
Ότι έρχεται από Κίνα, ελέγχεται και ξεψειρίζεται, λόγω κινητών smartphones που έρχονταν στην μισή και κάτω τιμή..
Αυτοί έιναι οι χρόνοι. ;)
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
15
Has thanked: 14069 times
Been thanked: 8982 times

Τρεξιμο στον αγαπημενο μου Υμηττο και νασου δυο μασκες πεταμενες κατω στο χωματοδρομο. Μαζευτηκαν ξανα ολοι οι Αθηναιοι/Ελληνες στα βουνα και στις παραλιες και φερανε μαζι τους τα σκουπιδια. Πραγματικα πολυ λυπηρο ..... φευγει ο αλλος/αλλη απο την βρωμοπολη του και παει στο βουνο να παρει τον αερα του και πεταει τη μασκα κατω.
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 11874 times
Been thanked: 12319 times
Επικοινωνία:

Το ταχυδρομείο της Ολλανδίας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του Covid λέει και ξελέει! :'(
Περιμένω εδώ και 2 μέρες ένα πακετάκι από Van Yulay...
Με 2 σαπουνάκια.
Από προχθές με έχει αύριο σου έρχομαι, περίμενε με μεταξύ 8:00-15:00
Χθες το πρωι μου πε, μπα δεν θα ρθω σήμερα άλλαξα γνώμη, αύριο περίμενε με την ίδια ώρα.
Σήμερα το πρωί πάλι... Ξέρεις τι δεν ξέρω πότε θα έρθω μην με περιμένεις άλλο. Κάτσε φάε μόνος σου! :hb :hb :hb :hb

Είμαι κάπως έτσι τώρα!

Εικόνα
>:{
Νευράκια τσαταλάκια ΚΑΙ αξύριστος!!!
Να δω τι άλλο!!!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
chris
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 579 times
Been thanked: 634 times

Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι Βόλο στο πατρικό μου λόγου της καραντίνας .Εκανα μια παραγγελεια από το Thetwobarbers την Δευτέρα σήμερα Τετάρτη και ακόμα δεν έχει έρθει .Περπατάω καθημερινά 10 χιλιόμετρα και το κάνω δυο ώρες περίπου .Η απόσταση από το Thetwobarbers ως το πατρικό μου σπίτι στο Βόλο όταν το βάζω στο google maps λέει 59 χιλιόμετρα όποτε αν έρχονταν με τα ποδια θα ήταν σε δώδεκα ώρες εδώ .Σε ηλικία 17-20 χρόνων εκανα σχεδόν καθημερινή προπόνηση με το ποδήλατο Βόλο-Λάρισα και πίσω σε 4 ώρες .Πριν λίγο καιρό μάλιστα πήγα με το ποδήλατο μου στο Σουνιο από το σπίτι μου που βρίσκεται στον Αλιμο και πίσω ....122 χιλιόμετρα σε 5 ώρες και κάτι και σε ηλικία 42 χρόνων .Όποτε το πακέτο ούτε με ποδήλατο έρχεται από την Λάρισα .Μάλλον το έχουμε βάλει πάνω σε χελώνα . ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ......
Χρηστος
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
14
Has thanked: 30359 times
Been thanked: 30838 times

Υπομονή, λόγω φόρτου των ηλεκτρονικών αγορών οι χρόνοι έχουν γίνει τραγικοί. Εγώ παρήγγειλα την προ-προηγούμενη Δευτέρα (14/12) και ακόμη να παραλάβω από Αθήνα (που σε κανονικές συνθήκες παραλαμβάνω την επόμενη εργάσιμη). :omg
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”