@donP
Αν έχεις κανονικά προς σκληρά γένια θα μπορούσες...
Πχ σε σχέση με κάποια γνωστή standard δημοφιλή μηχανή που πέρασε από τα χέρια σου?
Στο ξύρισμα της ημέρας δεν βρήκα εντυπώσεις.
Κάνε κανένα έστω και μικρό review (αν έχεις χρόνο και όρεξη βέβαια) να υπάρχει για τις Hone...
ΙΝ / OUT Νέα προϊοντα - επικείμενες διακοπές παραγωγής
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2662 times
- Been thanked: 4669 times
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
- donP
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 630 times
- Been thanked: 807 times
@natnat
Τα γένια μου είναι κανονικής σκληρότητας και πυκνότητας, αλλά το δέρμα μου είναι αρκετά έως πολύ ευαίσθητο και έτσι είναι σχετικά απίθανο να ακούσεις από το στόμα μου καλή κουβέντα για μηχανή...
Υπάρχουν κάποια reviews τα οποία μπορώ να πω πως την περιγράφουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια, άλλωστε σε αυτά βασίστηκα και προχώρησα και εγώ τότε στην αγορά της.
Αν επιχειρούσα να την χαρακτηρίσω με μια φράση θα την παρομοίαζα με την Rockwell 6s στην κλίμακα 4-4.5, τόσο όσον αφορά στην αίσθηση όσο και στην αποτελεσματικότητα.
Προσωπικά μου ταίριαξε πολύ περισσότερο από μηχανές όπως Pils 101NE, Feather AS-D2S, Rocca V4, ή ακόμη ακόμη και την Timeless 0.68 οι οποίες θεωρούνται ήπιες έως μετρίως επιθετικές και παράλληλα αποτελεσματικές.
Δε μπορώ να τη συγκρίνω καν με τις (πολύ φθηνότερες) Mühle R89 Edwin/Jagger DE89 τις οποίες είχα στην αρχή της καριέρας μου, αλλά τις αντικατέστησε η Hone.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως...
Τα γένια μου είναι κανονικής σκληρότητας και πυκνότητας, αλλά το δέρμα μου είναι αρκετά έως πολύ ευαίσθητο και έτσι είναι σχετικά απίθανο να ακούσεις από το στόμα μου καλή κουβέντα για μηχανή...

Αν επιχειρούσα να την χαρακτηρίσω με μια φράση θα την παρομοίαζα με την Rockwell 6s στην κλίμακα 4-4.5, τόσο όσον αφορά στην αίσθηση όσο και στην αποτελεσματικότητα.
Προσωπικά μου ταίριαξε πολύ περισσότερο από μηχανές όπως Pils 101NE, Feather AS-D2S, Rocca V4, ή ακόμη ακόμη και την Timeless 0.68 οι οποίες θεωρούνται ήπιες έως μετρίως επιθετικές και παράλληλα αποτελεσματικές.
Δε μπορώ να τη συγκρίνω καν με τις (πολύ φθηνότερες) Mühle R89 Edwin/Jagger DE89 τις οποίες είχα στην αρχή της καριέρας μου, αλλά τις αντικατέστησε η Hone.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως...
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Δημόκριτος
- NYC1920
- Λύκειο
- 6
- Has thanked: 11742 times
- Been thanked: 9447 times
1 ) 316L Stainless steel “R41” ...
Made in China ,από την DS Cosmetic .
Πιστό αντίγραφο της Muhle R41
σε ανοξείδωτο 316L .
Στην αρχική της ακόμη έκδοση η Z0 ,μάλλον επιδέχεται βελτίωσης.Τιμή : 30€ έως 40€ ,ανάλογα με την συνδυαζόμενη λαβή.
Διαθέσιμη στο Aliexpress.
Τα πρώτα reviews αναφέρουν πως πρόκειται για πιο επιθετική μηχανή από την πρωτότυπη Muhle R41 (post 2013) .
Στα αριστερά η DSC Z0 ,στα δεξιά η Muhle R41:

2 ) Σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα
Razorock Lupo («72» ; ) σε 316L !

3 ) Κυκλοφόρησαν οι νέες Timeless Slim σε
304 και τιτάνιο.
Περισσότερα στη σελίδα της εταιρείας.
Στα δεξιά η νέα Slim,αριστερά η κλασική
Timeless:

Made in China ,από την DS Cosmetic .
Πιστό αντίγραφο της Muhle R41
σε ανοξείδωτο 316L .
Στην αρχική της ακόμη έκδοση η Z0 ,μάλλον επιδέχεται βελτίωσης.Τιμή : 30€ έως 40€ ,ανάλογα με την συνδυαζόμενη λαβή.
Διαθέσιμη στο Aliexpress.
Τα πρώτα reviews αναφέρουν πως πρόκειται για πιο επιθετική μηχανή από την πρωτότυπη Muhle R41 (post 2013) .
Στα αριστερά η DSC Z0 ,στα δεξιά η Muhle R41:

2 ) Σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα
Razorock Lupo («72» ; ) σε 316L !

3 ) Κυκλοφόρησαν οι νέες Timeless Slim σε
304 και τιτάνιο.
Περισσότερα στη σελίδα της εταιρείας.
Στα δεξιά η νέα Slim,αριστερά η κλασική
Timeless:

- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Μπορείς νά βάλεις τόν σύνδεσμο γιά τήν DSC Z0 ?
Γιάννης
- NYC1920
- Λύκειο
- 6
- Nicolas
- Νήπιο
- 5
- Has thanked: 2751 times
- Been thanked: 2458 times
Καλημέρα, νέα μηχανή από Αμερική.
Menlo shaving 303ss
https://menloshaving.com/products/nealon
Και λίγες ακόμα πληροφορίες βρήκα εδώ https://damnfineshave.com/thread-menlo-shaving?page=8
Menlo shaving 303ss
https://menloshaving.com/products/nealon
Και λίγες ακόμα πληροφορίες βρήκα εδώ https://damnfineshave.com/thread-menlo-shaving?page=8
- NYC1920
- Λύκειο
- 6
Παραθέτω σημερινή ανάρτηση σε φορουμ της αλλοδαπής :
«After some correspondence with Joe at RazoRock, it seems he's considering a stainless steel Hybrid Tech as his next project. As of now, he's looking for one to buy (or perhaps borrow) so that he can familiarize himself with it and clone, in a similar way to how he ended up reproducing the WR1 shape with the Lupo. If anyone is interested in the prospect of a stainless steel Hybrid Tech, or is simply looking to sell their Tech, you can make your intentions known here so I can forward your interest to him, or you can simply email him yourself and attempt to come to some arrangement. Since this will likely be a CNCed replica of whatever one he acquires, please try to make sure your Hybrid Tech is structurally/dimensionally perfect.»
Μακάρι να τα καταφέρει
ο Ιωσήφ της Razorock να δώσει στο λαό
την ανοξείδωτη έκδοση του εν λόγω
θρυλικού και εξαιρετικά σπάνιου ξυραφιού.
Και εκεί που έλεγα πως «έκλεισα» με την
Lupo .95 .
«After some correspondence with Joe at RazoRock, it seems he's considering a stainless steel Hybrid Tech as his next project. As of now, he's looking for one to buy (or perhaps borrow) so that he can familiarize himself with it and clone, in a similar way to how he ended up reproducing the WR1 shape with the Lupo. If anyone is interested in the prospect of a stainless steel Hybrid Tech, or is simply looking to sell their Tech, you can make your intentions known here so I can forward your interest to him, or you can simply email him yourself and attempt to come to some arrangement. Since this will likely be a CNCed replica of whatever one he acquires, please try to make sure your Hybrid Tech is structurally/dimensionally perfect.»
Μακάρι να τα καταφέρει
ο Ιωσήφ της Razorock να δώσει στο λαό
την ανοξείδωτη έκδοση του εν λόγω
θρυλικού και εξαιρετικά σπάνιου ξυραφιού.
Και εκεί που έλεγα πως «έκλεισα» με την
Lupo .95 .
- NYC1920
- Λύκειο
- 6
Η Muhle γιορτάζει τα 100 χρόνια
και ετοιμάζει την περιορισμένης
έκδοσης ,ανοξείδωτη ( σε 316L )
LE R41 , με λιανική τιμή πώλησης
γύρω στα 130€ .
Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας.
και ετοιμάζει την περιορισμένης
έκδοσης ,ανοξείδωτη ( σε 316L )
LE R41 , με λιανική τιμή πώλησης
γύρω στα 130€ .
Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας.
- Vavous
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 30219 times
- Been thanked: 41451 times
Άιντε πάλι έξοδα.
Ανδρέας, Μ.Δ.

- foxtrot
- Συντονιστής
- 10
- Has thanked: 31123 times
- Been thanked: 32592 times