Στο θέμα μας λοιπόν,τις λεπίδες.......τί δεν έχω καταλάβει σωστά;
Ναι,με τον καιρό θα βελτιωθεί και η τεχνική μου,θα συνηθίσει το δέρμα,κλπ κλπ αλλά μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πολλές,έχω καταλήξει σε μερικές και πιστεύω οτι το έχω οργανώσει ανάλογα με το πόσες μέρες έχω αφήσει τρίχα(όσες περισσότερες μέρες πάμε και σε πιο κοφτερή με κριτήριο επίσης το πόσο απαλή βρήκα την κάθε λεπίδα που δοκίμαζα)!Ωραία λέω,βρήκαμε εναν μπούσουλα!Αμ δε!
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος!Προσπαθώ στα ξυρίσματα μου να κρατώ σταθερές συνθήκες χρόνου,προσοχής,περιποίησης(μέχρι και ψυχικής κατάστασης έχοντας στο χώρο του μπάνιου το κινητό,να ακούγεται μουσική)επομένως δεν υπάρχει,κατά τη γνώμη μου,περίπτωση να φταίει το χέρι!Ξεκινάω με Voskhod,λέω ντάξει,μαλακούτσικη!Rapira supersteel,ωραία,κοφτερή,πολύ "σμούδ"!Bic Chrome Platinum,όπα λέω,σφαχτήκαμε!να σας πώ την αλήθεια φοβήθηκα απο εκείνη τη μέρα να πιάσω τις κοινώς αποδεκτές κοφτερές λεπίδες γιατί νόμιζα οτι φτάνει,βρήκαμε το επίπεδο μας.Δοκιμάζω βέβαια σε άλλη φάση άστρα πράσινες και εκεί κι αν πετσοκόπηκα,τις οποίες έχω στο μυαλλό μου ως μέτριας επιθετικότητας!Λέω δεν γίνεται,κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά!Πιάνω Permasharp,εξαιρετική!
Το αποκορύφωμα ήταν το αποψινό βέβαια,καθώς είμαι μερικές μέρες απο οδοντίατρο και είχαμε ενα μικροατύχημα στο πλάι του χείλους αριστερά(δύσκολη εξαγωγή,ούτε στον εχθρό μου κύριοι! ),οπου καθώς δεξιόχειρας τείνει να εμφανίζεται η ατζαμοσύνη μου,πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου Feather
Ε λοιπόν ήταν ότι καλύτερο!
Και ρωτάω λοιπόν,τί φάση;Να αρχίσω να κοιτάζω για preshave;Να παραμείνω στα κοφτερά;Να πάω σε επιθετική μηχανή με πιο απαλές λεπίδες; (την βλέπω την R41 να μου κλείνει το μάτι)
Χίλια συγγνώμη για το σεντόνι και ελπίζω τουλάχιστον να κρατάγατε καφέ για όλο αυτό που περιέγραψα!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ares!