Κανενα πινελακι ασβου βρε παιδια;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ectaco
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 11 times
Been thanked: 11 times

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Τείνω προς την πρόταση του @Billy the butcher , να χτυπήσω ένα 2 band και ενα συνθετικό κοντά στα 40 ευρώ, να δω τι αλλαγές θα υπάρξουν στην όλη εμπειρία του ξυρίσματος, γιατί προς το παρόν με το omega 80097 είμαι αρκέτα ικανοποιημένος αλλά δεν έχω άλλη άποψη.

Άσχετο, είχατε θέμα με τελωνείο με αυτά τα πινελάκια από Ali ή Κίνα γενικότερα; Γιατί ξεπερνάνε την αφορολόγητη τιμή των 22 ευρώ
Τάσος
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στον πωλητή, ώστε να γράψει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη/τιμολόγιο που θα συνοδεύσει το προϊόν.
Αν είσαι σίγουρος , προχώρα σύντομα ,μιας και έρχονται μεταβολές στην πολιτική εισαγωγών (από χώρες εκτός Ε.Ε και Καναδά).
Πρώτου κάνεις την κίνηση σου , κάνε και μια κλήση στα "δικά μας" μαγαζιά , ίσως μπορέσεις να εξυπηρετηθείς εκεί.
Αν δεν υπάρχει κάτι σε στοκ , ρώτα για επαναφορά , χρόνους παράδοσης κλπ
Τα Yaqi υπάρχουν και στον Mr Φτιαξομαλλιά ακα hairmaker :handgestures-thumbupright:
Άβαταρ μέλους
trelovet
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 95 times
Been thanked: 434 times

Τώρα είδα αυτές τις πινελάρες της OUMO. Φοβερές . Δείχνουν top αλλά και οι τιμές αρκετά τσιμπημένες για Κίνα .
Τελευταία έχω διαπιστώσει ότι το 90% των παραγγελιών μου από Aliexpress έρχονται μέσω Ολλανδίας ή Βελγίου χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου
Μήπως βρήκαν οι Κινέζοι πόρτα για ατελώνιστες αποστολές ? Μακάρι
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ετοίμαζαν, εδώ και καιρό..
Άβαταρ μέλους
ectaco
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 11 times
Been thanked: 11 times

Billy the butcher έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 15:48 Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στον πωλητή, ώστε να γράψει ελαφρώς χαμηλότερη τιμή στην απόδειξη/τιμολόγιο που θα συνοδεύσει το προϊόν.
Αν είσαι σίγουρος , προχώρα σύντομα ,μιας και έρχονται μεταβολές στην πολιτική εισαγωγών (από χώρες εκτός Ε.Ε και Καναδά).
Πρώτου κάνεις την κίνηση σου , κάνε και μια κλήση στα "δικά μας" μαγαζιά , ίσως μπορέσεις να εξυπηρετηθείς εκεί.
Αν δεν υπάρχει κάτι σε στοκ , ρώτα για επαναφορά , χρόνους παράδοσης κλπ
Τα Yaqi υπάρχουν και στον Mr Φτιαξομαλλιά ακα hairmaker :handgestures-thumbupright:
Τελικά χτύπησα αυτά τα 2 στα 35 ευρώ συνολικά. Με άγχωσε και λίγο αυτό που είπες για την πολιτική εισαγωγών και βιάστηκα :D :D

Ολα τα ψιλοπράγματα τα παραγγέλνω από Κίνα σε καλές τιμές μέχρι τώρα. Ελπίζω να μην μας τινάξουν αυτές οι αλλαγές

Εικόνα

Εικόνα
Τάσος
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5

Ωραίες επιλογές, εύχομαι να δικαιώσουν τις προσδοκίες σου!
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

gkarave έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 14:22 είναι το Semogue Owners Club 2 band με τρίχες ασβού (Silvertip), γύρω στα 69 -70 ευρώ. Εξαιρετικό πινέλο, φίνα αίσθηση στο πρόσωπο. Να το έχεις στα υπόψη σου.
Μια επισήμανση, το Πορτογαλικό 2 band της SOC που ήταν ο 1ος μου ασβός (τότε), και έχει τρίχα Finest και όχι Silvertip, φαίνεται κιόλας, γιατί η τρίχα του είναι πολύ πιό χοντρή από όλες τις άλλες τις κατηγορίας, για τα νέα πινέλα της SOC τα λέει TAJ με λαβή ρητίνης και δεν γνωρίζω, κατά τα άλλα συμφωνούμε απόλυτα. :)
trelovet έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 16:00 Τώρα είδα αυτές τις πινελάρες της OUMO. Φοβερές . Δείχνουν top αλλά και οι τιμές αρκετά τσιμπημένες για Κίνα .
Τελευταία έχω διαπιστώσει ότι το 90% των παραγγελιών μου από Aliexpress έρχονται μέσω Ολλανδίας ή Βελγίου χωρίς τον κίνδυνο τελωνείου
Μήπως βρήκαν οι Κινέζοι πόρτα για ατελώνιστες αποστολές ? Μακάρι
Δεν δείχνουν μόνο αλλά και είναι top, και με κανονικές τιμές απόκτησης, οι τιμές βγαίνουν 'τσιμπημένες' από τους διαφόρους Ευρωπαίους/Αμερικανούς vendors,
και αναλόγως το Brant, και αφού άλλωστε όλοι αυτοί από κίνα προμηθεύονται όλους αυτούς τους θυσάνους.

Για τις ατελώνιστες αποστολές που λες, έτσι γινόταν μέχρι σήμερα, και ονομάζονται τριγωνικές, εφαρμόζονται κανονικά και με τον νόμο πολύ καιρό τώρα, και εκτός της αναμονής που είναι ένα άλλο θέμα, θέλει προσοχή από εδώ και πέρα, γιατί τα πράγματα αλλάζουν τάχιστα και προς το χειρότερο για τον καταναλωτή.
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5

[Of topic]
Αντώνη πιθανότατα εγώ ήμουν αυτός που μπέρδεψε άθελά τον φίλο @gkarave :think:
Ίσως επειδή κατά λανθασμένη σύνταξη στα γραφόμενα μου , αφού τελείωσα να απαριθμω τις κατηγορίες , στην τελευταία από αυτές "silvertip" κόλλησα την παρένθεση με τις εταιρείες (Zenith, Semogue) αμέσως μετά. :whistle:
Σαφώς και δεν εννοούσα ως silvertip τα προαναφερθέντα πινέλα.
Παρανόησις
Ας με συγχωρέσει η διαχείριση και ο συντονισμός για το off topic
:btt
Άβαταρ μέλους
Βασίλης Τ
Λύκειο
Λύκειο
6
Has thanked: 6782 times
Been thanked: 11185 times

Μου ανάψατε φωτιές με τις πινελάρες της Oumo. Αν μου έλεγε κάποιος ότι είναι Αμερικάνικα custom artisan στα 200$ θα το πίστευα.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15368 times
Been thanked: 15628 times
Επικοινωνία:

@trelovet & @Billy the butcher ευχαριστώ για τις επισημάνσεις, απλά συνημμένα θα βρείτε φωτό με το SOC 2 BAND που το χαρακτηρίζει ως FINEST και να μνημονεύσω την πιο κάτω παραπομπή από ιστότοπο που δίνει γενικές και χρηστικές οδηγίες για πινέλα και για εκείνα του ασβού. Πράγματι, μαθαίνουμε από την διαδικτυακή μας κουβέντα. Ευχαριστώ όλα τα μέλη!

https://www.trendhim.gr/articles/275/pi ... xyrismatos
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”