Ξύρισμα και ύψος!!!!
-
- Νήπιο
- 14
Ισχύει ή είναι μύθος ότι αν κάποιος ξεκινήσει να ξυρίζεται από μικρή ηλικία,δεν παίρνει πολύ ύψος?Πριν ένα χρόνο το είχα διαβάσει σε forum που έχει να κάνει με εφήβους και ανάπτυξη.Λένε ότι ο αφρός περιέχει κάποια ουσία που εμποδίζει την ανάπτυξη.Εγώ πάντως για να ξυρίσω τις ελάχιστες τρίχες που έχω,χρησιμοποιώ gel και όχι αφρό,και έχω ύψος 1,76.Πολλοί γνωστοί μου,που άρχισαν να ξυρίζονται από 13-14 δεν ξεπερνούν το 1,68 αν και έχουν σχετικά ψηλούς γονείς.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Αν από προηγούμενα Post δεν ήξερα ότι είσαι σοβαρό παιδί, θα νόμιζα ότι κάνεις πλάκα.
Δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.
Δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
αυτο που λες το εχω ακουσει μονο για το τσιγαρο
δηλαδη οτι αν καποιος ξεκινησει το καπνισμα απο μικρος δεν περνει υψος.
Τωρα για το ξυρισμα δεν ξερω
μου φενετε λιγο κουφο.
Επισης δεν νομιζω να ειναι μονο το ξυρισμα ειναι πολλοι παραγοντες.
διατροφη γυμναστικη κλπ
οποτε εγω πιστευω πως ειναι μυθος
δηλαδη οτι αν καποιος ξεκινησει το καπνισμα απο μικρος δεν περνει υψος.
Τωρα για το ξυρισμα δεν ξερω
μου φενετε λιγο κουφο.
Επισης δεν νομιζω να ειναι μονο το ξυρισμα ειναι πολλοι παραγοντες.
διατροφη γυμναστικη κλπ
οποτε εγω πιστευω πως ειναι μυθος
πανος
-
- Νήπιο
- 14
Μήπως έχει να κάνει περισσότερο με τη χορήγηση τεστοστερόνης?Από μια αναζήτηση που έκανα,βρήκα ότι η τεστοστερόνη παίζει ρόλο στο ύψος,όση περισσότερη τεστοστερόνη,τόσο λιγότερο ύψος,επίσης σε όσους χορηγούν τεστοστερόνη,δεν παίρνουν πολύ ύψος.Και κατά συνέπεια όσοι έχουν περισσότερη τεστοστερόνη,βγάζουν γένια από πολύ μικρή ηλικία.
Για το ύψος σε σχέση με το ξύρισμα,μου το έχουν πει κι άλλοι γνωστοί μου και γενικά το έχω ακούσει από πολλούς.
Υπάρχουν άτομα στην ηλικία μου,με ύψος ως 1,70 που έχουν πολύ σκληρά γένια,και με κόντρα ξύρισμα μπορεί να τους περάσουν για 14 χρονους λόγω του ύψους τους.Εμένα πάλι,με κάνουν άνετα για 16,επειδή έχω ελάχιστη τριχοφυία στο πρόσωπο.
Για το ύψος σε σχέση με το ξύρισμα,μου το έχουν πει κι άλλοι γνωστοί μου και γενικά το έχω ακούσει από πολλούς.
Υπάρχουν άτομα στην ηλικία μου,με ύψος ως 1,70 που έχουν πολύ σκληρά γένια,και με κόντρα ξύρισμα μπορεί να τους περάσουν για 14 χρονους λόγω του ύψους τους.Εμένα πάλι,με κάνουν άνετα για 16,επειδή έχω ελάχιστη τριχοφυία στο πρόσωπο.
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
για ποσο μικρος λες? εγω ξεκινησα να ξυριζομαι στα 16 και το καπνισμα στα 19 αλλα ειμαι κοντος.ποιο απο τα 2 φταιει που ειμαι κοντος? :hystericalbs1
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Ολα ειναι θεμα κληρονομικοτητος.
Απο το νηπιο επεφτε κουρεμα με την ψιλη,ε και;
Αρχισα να χανω μαλλια απο τον στρατο σχεδον γιατι ολοι στο σοϊ της μητερας μου εγιναν φαλακροι νεοι.
Κι οταν λεω νεοι μιλαω για 20 χρονων και μετα.
Εγω κρατησα καπως παραπανω γιατι ακομη εχω κατι ψιλα.
Λενε οτι με μονοζυγο κερδιζεις 1-2 ποντους,αν ηταν ετσι τοτε οι αθλητες του διζυγου επρεπε να ηταν διμετροι.
Εαν η τεστοστερονη επηρρεαζει το υψος τοτε πουλανε και στο εμποριο εδω και 20 χρονια.
Υπαρχουν και νεοι με μεγαλο υψος αλλα λογω κακης διατροφης ειναι αδυνατοι και σκυφτοι.
Κοιταξτε απο θεμα κληρονομικοτητος και διατροφης πως ειναι μερικοι στην αμερικοι,διμετροι και σαν τανκς.
Απο το νηπιο επεφτε κουρεμα με την ψιλη,ε και;
Αρχισα να χανω μαλλια απο τον στρατο σχεδον γιατι ολοι στο σοϊ της μητερας μου εγιναν φαλακροι νεοι.
Κι οταν λεω νεοι μιλαω για 20 χρονων και μετα.
Εγω κρατησα καπως παραπανω γιατι ακομη εχω κατι ψιλα.
Λενε οτι με μονοζυγο κερδιζεις 1-2 ποντους,αν ηταν ετσι τοτε οι αθλητες του διζυγου επρεπε να ηταν διμετροι.
Εαν η τεστοστερονη επηρρεαζει το υψος τοτε πουλανε και στο εμποριο εδω και 20 χρονια.
Υπαρχουν και νεοι με μεγαλο υψος αλλα λογω κακης διατροφης ειναι αδυνατοι και σκυφτοι.
Κοιταξτε απο θεμα κληρονομικοτητος και διατροφης πως ειναι μερικοι στην αμερικοι,διμετροι και σαν τανκς.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;