* Το Sē'bŭm ήταν δώρο, σε ένα μικρό στρογγυλό πλαστικό που κόστισε 10$ παρακαλώ, το σαπούνι συνόδευαν διθυραμβικοί σχολιασμοί έπαινοι τίτλοι κλπ.
Και βέβαια η διαφήμιση του ως "Purest on the Planet" συστατικά δεν έγραφε, το άρωμά του λεβάντα και μέντα από μείγματα αιθέριων ελαίων, εμένα μου μύριζε μία ξινισμένη μέντα από οδοντόκρεμα τεσπά, επί 40 λεπτά προσπαθούσα να φτιάξω αφρό, είχε συμπεριφορά brushless cream, και δεν άφριζε ούτε με ναπάλμ.
Το δούλεψα στο πρόσωπο, άλλαξα πινέλα μία απ' τα ίδια, ακολούθησα τις οδηγίες του "κατασκευαστή" αλλά δεν... ο αφρός του δεν είχε σώμα, σαν balm ήταν στο πιό παχύρρευστο, δεν τολμούσα καν να περάσω ξανά από σημείο που δεν είχε αφρό, ο συνδυασμός Variant με Chrome Platinum σε αυτές τις ρυθμίσεις δεν αστειεύονται ούτε συγχωρούν, οπότε τελικά πήρα το Savon Mystere - Aqua di Titania και τελείωσα το ξύρισμα μου άψογα μεν αλλά νευριασμένος δε...
Συνήθως δεν είμαι αυτός που θάβω σαπούνια, αλλά αυτήν την φορά έχω φορτώσει καλά, και να συγχωρείται, αλλά μιλάμε για την μεγαλύτερη κοροϊδία που έχω βιώσει στην σαπωνοποιία, αισθάνομαι λοιπόν χρέος μου να τα πω έστω και με νεύρα, που γίνηκαν όλοι ξαφνικά αρτιζάνοι και μέντορες, για να τα κονομήσουν αυτοί και κάποιοι κολλητοί τους είς βάρος μας, τους τα είπα κανονικά και βέβαια μου επιτέθηκαν, με είπαν αστοιχείωτο πρωτάρη, που θα πάει θα μάθω και εγώ κάποτε. Πραγματικά απορώ παιδιά πως πήρε αυτές τις καλές κρητικές και ποιοι το δοκίμασαν, και αν το δοκίμασαν...
Και λόγω ότι ένα τέτοιο σετάκι κοστίζει 190$ και το σαπούνι χωρίς το serum $65 που είναι μάλλον το ακριβότερο on the Planet, ναι ok έχεις και κάποιες προσδοκίες,
τα ακούς φίλε Δημήτρη; τύπωσε και εσύ ένα 'Purest on the Planet' και βάλε το 99$ σε παίρνει άνετα, αφού το δικό σου αξίζει 100% και δεν θα κοροϊδέψουμε κανέναν.!