Συνθετικά Πινέλα
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
- Has thanked: 7683 times
- Been thanked: 8234 times
Μάχο με σκοτώνεις, θα αυτοκτονήσω με προρασο βερντε
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
- tolis.sketos2
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 5898 times
- Been thanked: 3581 times
Γεια σας και από μένα θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί είμαι ανάμεσα σε δύο πινέλα το ένα είναι το RazoRock Bruce Handle 24mm Plissoft και το άλλο είναι το ap.shave 24MM CASHMERE W/ BLUE LAGOON HANDLE ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
Αν και δεν έχω το apshave cashmere θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο από το RR Bruce plissoft (το οποίο έχω και είναι πολυ καλό συνθετικό).
- tasos72
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 17009 times
Ψηφίζω RazoRock plisoft
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
Η άποψη μου είναι να πας από το "τραχυτερο" ή "παλαιότερο" θυσανο προς τον "απαλοτερο".
Προτείνω να ξεκινήσεις τις δοκιμές σου με ένα απλό plissoft, να προχωρήσεις αργότερα στα tuxedo και έπειτα προς τα Synbad και cashmere.
Τα μικρά cashmere είναι όντως κάπως" φτωχά " σε πυκνότητα και γενικότερη αίσθηση, - όπως μου είχε πει κάποτε και ο @Vavous - και δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε κερδίσουν στην μετάβαση σου.
Τα 28-30mm είναι πολύ χορταστικα ,χωρίς να είναι υπερβολικά •ειναι πράγματι εξαιρετικά . Έχω ήδη ένα και το δεύτερο είναι στον δρόμο.
Για τις τρεις shavemac λαβές ( τύπου thater) που έχω βάλει στο μάτι ( jade, faux horn και brown- begie) ψάχνω ήδη τρόπους να σεταρω τους 28-30mm cashmere και Synbad θυσανους που θα ακολουθήσουν.
Όποιο και να διαλέξεις , πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς και θα απολαύσεις την απόδοση του.
Προτείνω να ξεκινήσεις τις δοκιμές σου με ένα απλό plissoft, να προχωρήσεις αργότερα στα tuxedo και έπειτα προς τα Synbad και cashmere.
Τα μικρά cashmere είναι όντως κάπως" φτωχά " σε πυκνότητα και γενικότερη αίσθηση, - όπως μου είχε πει κάποτε και ο @Vavous - και δεν είμαι σίγουρος ότι θα σε κερδίσουν στην μετάβαση σου.
Τα 28-30mm είναι πολύ χορταστικα ,χωρίς να είναι υπερβολικά •ειναι πράγματι εξαιρετικά . Έχω ήδη ένα και το δεύτερο είναι στον δρόμο.
Για τις τρεις shavemac λαβές ( τύπου thater) που έχω βάλει στο μάτι ( jade, faux horn και brown- begie) ψάχνω ήδη τρόπους να σεταρω τους 28-30mm cashmere και Synbad θυσανους που θα ακολουθήσουν.
Όποιο και να διαλέξεις , πιστεύω πως θα το ευχαριστηθείς και θα απολαύσεις την απόδοση του.
- tolis.sketos2
- Δημοτικό
- 4
- Has thanked: 5898 times
- Been thanked: 3581 times
@Billy the butcher έχω είδη ένα yaqi Sagrada familia 24mm sb & yaqi moka express 24mm sb
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
Omega evo
Shavemac synthetic
Cashmere ή Synbad 28+
Shavemac synthetic
Cashmere ή Synbad 28+
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
Δεν θεωρείται ότι γενικά τα πινέλα από 26mm και πάνω είναι λίγο δύσχρηστα?
Έχω ένα 28αρι και ένα 30αρι και δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου γιατί δεν βολεύουν.
Προσωπικά το πινέλο μου αρέσει μέχρι 26mm(οριακά).
Τι λέτε εσείς?
Έχω ένα 28αρι και ένα 30αρι και δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου γιατί δεν βολεύουν.
Προσωπικά το πινέλο μου αρέσει μέχρι 26mm(οριακά).
Τι λέτε εσείς?
- Bill the butcher
- Γυμνάσιο
- 5
Στα μαλακότερα cashmere, πρακτικά ο θυσανος δεν έχει τον ίδιο όγκο φίλε @macho .
Αντίθετα ένα tuxedo 30mm είναι πράγματι μεγάλο και ίσως δύσχρηστο στη διαχείριση για πολλούς.
Τα μεν με τα δε, δεν συμπίπτουν στον λόγο : διάμετρος θυσανου μέσα στη βάση του - διάμετρος του θυσανου λίγα χιλιοστά μετά τη "έξοδο" του από τη λαβή.
Έχει να κάνει περισσότερο με τη διάμετρο της τρίχας η οποία αλλάζει ή όχι κατά μήκος και επηρεάζει τη συμπεριφορά του θυσανου (για συνθετικά μιλώντας πάντα).
Αντίθετα ένα tuxedo 30mm είναι πράγματι μεγάλο και ίσως δύσχρηστο στη διαχείριση για πολλούς.
Τα μεν με τα δε, δεν συμπίπτουν στον λόγο : διάμετρος θυσανου μέσα στη βάση του - διάμετρος του θυσανου λίγα χιλιοστά μετά τη "έξοδο" του από τη λαβή.
Έχει να κάνει περισσότερο με τη διάμετρο της τρίχας η οποία αλλάζει ή όχι κατά μήκος και επηρεάζει τη συμπεριφορά του θυσανου (για συνθετικά μιλώντας πάντα).