Θα ξυριστω αύριο και θα σχολιάσω.
Ευχαριστώ και πάλι!
Added in 1 hour 37 minutes 6 seconds:
Σε μια οπτική σύγκριση που έκανα μεταξύ maggard slant και x3 η maggard φαίνεται πιο επιθετική.
Βεβαίως βεβαίως το πώς θα ξυρίζει η x3 δεν έχει να κάνει με το τι φαίνεται.
Όπως έλεγε και ένας μακαρίτης μεγάλος ανήρ"Ες αύριον τα σπουδαία".αν προλάβω πρώτα Ο Θεός.
Added in 15 hours 34 minutes :
Λοιπόν ας αρχίσω.
Καταρχήν η μηχανή (x3 με λαβή ikon oss) είναι πανέμορφη.αισθητικα δλδ είναι σεχυ(sexy). Έχει βάρος λόγω λαβής χωρίς να ενοχλεί όμως.η κεφαλή πρέπει να είναι αλουμινίου (99,999%). Στιβαρή κατασκευή.
Στα του ξυρίσματος συνδυάστηκε με personna cp λεπίδα.σε οπτική επαφή το blade gap(διάκενο) και το blade exposure (έκθεση) είναι μικρότερο από τις άλλες 2 σλαντ που έχω(maggard και jg).κυρτωνει αρκετά την λεπίδα έχω την εντύπωση περισσότερο από τις άλλες σλαντ.
Η αίσθηση πάνω στο δέρμα ( το δικό μου) είναι τέλεια.
Με όλες τις σλαντ ξυριζομαι άψογα και χωρίς προβλήματα όμως εδώ η x3 έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες.δεν την αισθάνομαι σχεδόν καθόλου σε σημείο να αναρωτιέμαι αν ξυρίζει.και ναι ξυρίζει άψογα και τέλεια.
Ακόμα και από την Parker semi slant πού είναι πολύ ήπια σε αίσθηση η x3 είναι πολύ πιο ήρεμη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αποτελεσματική.
Το feedback από την μηχανή είναι ανεπαίσθητο αλλά ο ήχος....
Είναι το κάτι άλλο.
Η μηχανή τραγουδάει έτσι ώστε να καταλαβαίνεις ότι ξυριζεσαι.
Ξυρίζει βαθιά και απροβληματιστα , εύκολα και αναίμακτα ( βασικό με σλαντ νομίζω).
Το μόνο που θα άλλαζα είναι η λεπίδα.οχι ότι δεν έκανε δουλειά, ίσα ίσα που τα θέρισε όλα.
Απλά πιστεύω ότι και με πιο επιθετική ( aggressive) λεπίδα ταιριάζει ( YMMV).
Κλείνοντας να πω ότι ευχαριστώ και πάλι τον Βασίλη.
Added in 7 minutes 7 seconds: