FIGARO – crema da barba
- Βασίλης Τ
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1271
- Εγγραφή: 13 Απρ 2019, 14:32
- 5
- Τοποθεσία: SALONICA CITY
- Has thanked: 6782 times
- Been thanked: 11185 times
- Ηλικία: 25
Ε αφού λέει ότι το είδε ο Νικόλας από κοντά θα το δούμε και στο site σύντομα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων.
- Georgechalkida
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 180
- Εγγραφή: 15 Φεβ 2015, 02:27
- 9
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 142 times
- Ηλικία: 39
Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει τόσο τη μαύρη όσο και τη κόκκινη, από TFS, εάν έχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση.
Αγόρασα τη μαύρη πριν λίγες μέρες, και από τη συνολική απόδοση δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ωστόσο το μαγαζί που την αγόρασα είχε και την κόκκινη σε εξαιρετική τιμή, περίπου 3 ευρώ, και σκέφτομαι να την αγοράσω. Βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη Cella.
Σας ευχαριστώ πολύ..!!
Ήθελα να ρωτήσω σε όσους έχουν χρησιμοποιήσει τόσο τη μαύρη όσο και τη κόκκινη, από TFS, εάν έχουν σημαντικές διαφορές στην απόδοση.
Αγόρασα τη μαύρη πριν λίγες μέρες, και από τη συνολική απόδοση δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ωστόσο το μαγαζί που την αγόρασα είχε και την κόκκινη σε εξαιρετική τιμή, περίπου 3 ευρώ, και σκέφτομαι να την αγοράσω. Βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτή και τη Cella.
Σας ευχαριστώ πολύ..!!
Γιώργος
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- Δημοσιεύσεις: 5173
- Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
- 10
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Cella με κλειστά τα μάτια.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- Δημοσιεύσεις: 6407
- Εγγραφή: 04 Σεπ 2013, 14:12
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
- Ηλικία: 53
Παροτι τα συστατικα μοιαζουν - υπαρχει μικρη διαφορα μεταξυ της κοκκινης (πικραμυγδαλο), της μαυρης (εσπεριδοειδη) και χρυσης (ξυλο). Σε αυτες τις κατηγοριες τιμης οι διαφορες στην αποδοση εχουν βαση του ποσο "φρεσκο" ειναι το προιον και οχι ποιο απο ολα δοκιμαζεις.
Η Cella ειναι αλλο προιον, οχι φυτικο - και εχει και δικο του thread.
Η Cella ειναι αλλο προιον, οχι φυτικο - και εχει και δικο του thread.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- Δημοσιεύσεις: 6407
- Εγγραφή: 04 Σεπ 2013, 14:12
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
- Ηλικία: 53
Και οταν λεμε εδω - εννοουμε ακριβως εδω, σε αυτο το thread
- Georgechalkida
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 180
- Εγγραφή: 15 Φεβ 2015, 02:27
- 9
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 142 times
- Ηλικία: 39
Aρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Τόσο το νήμα αυτό όσο και το αντίστοιχο της Cella τα έχω διαβάσει όλα. Απλά είχα διαβάσει πολλούς που λένε τα καλύτερα για τη κόκκινη figaro και τη συγκρίνουν με τη Cella, και μιας και τη κόκκινη Figaro έχω τη δυνατότητα να τη πάρω άμεσα, ενώ τη Cella πρέπει να τη παραγγείλω, για αυτό και ρώτησα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Θα κινηθώ μάλλον πρός Cella..!!
Τόσο το νήμα αυτό όσο και το αντίστοιχο της Cella τα έχω διαβάσει όλα. Απλά είχα διαβάσει πολλούς που λένε τα καλύτερα για τη κόκκινη figaro και τη συγκρίνουν με τη Cella, και μιας και τη κόκκινη Figaro έχω τη δυνατότητα να τη πάρω άμεσα, ενώ τη Cella πρέπει να τη παραγγείλω, για αυτό και ρώτησα.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Θα κινηθώ μάλλον πρός Cella..!!
Γιώργος
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- Δημοσιεύσεις: 5173
- Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
- 10
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
Κοίτα η cella είναι tallow based(ζωικό λίπος) η figaro είναι vegan(φυτικό λίπος).
Έχω και τα 2.μην κάνουμε συγκρίσεις που δεν στέκουν.ειναι διαφορετικά προϊόντα (το ανάφερε και ο Ηρακλής).
Και μένα η cella μαρεσει λίγο περισσότερο.δεν σημαίνει όμως ότι και η figaro δεν κάνει δουλειά.
Όπως και να χει ,ότι και διαλέξεις καλό είναι και να το ευχαριστηθεις.
Έχω και τα 2.μην κάνουμε συγκρίσεις που δεν στέκουν.ειναι διαφορετικά προϊόντα (το ανάφερε και ο Ηρακλής).
Και μένα η cella μαρεσει λίγο περισσότερο.δεν σημαίνει όμως ότι και η figaro δεν κάνει δουλειά.
Όπως και να χει ,ότι και διαλέξεις καλό είναι και να το ευχαριστηθεις.
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- Δημοσιεύσεις: 1139
- Εγγραφή: 22 Οκτ 2014, 10:20
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
- Ηλικία: 47
Η επαναφορά του νήματος στην επιφάνεια, με έκανε να ξυριστώ κι εγώ με τη Figaro. Την οποία έχω στην παλιά φόρμουλα της Milmil, δηλαδή κρέμα, που απλώς με τα χρόνια έχει γίνει τόσο πηχτή, που χρησιμοποιείται ως σαπούνι. Ετσι ήταν από τις 5 Ιανουαρίου 2015 που την εντόπισα "θαμμένη" σε ένα μαγαζί στην Αχαρνών, ίδια παραμένει και τώρα, σχεδόν πέντε χρόνια μετά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι παρότι πολυκαιρισμένη, εξακολουθεί να αφρίζει απίστευτα εύκολα. Με λίγα σβουρίσματα του (χοιρινού) πινέλου και δούλεμα στο πρόσωπο για ένα-δυο λεπτά, έχεις παχύ και πλούσιο αφρό για τρία περάσματα (εγώ κάνω δύο). Ωστόσο, αν και το άρωμα του πικραμυγδάλου παραμένει δυνατό, όταν άπλωσα τον αφρό στο πρόσωπο άρχισα να νιώθω έντονα αυτό που λέμε "μυρωδιά υγρασίας". Κάτι που είναι φυσικά συνέπεια της παλαιότητας του προϊόντος. Βέβαια, αυτό ελάχιστα με προβλημάτισε και το ξύρισμα πήγε τέλεια.
Σκέφτομαι μήπως η μυρωδιά αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η κρέμα είχε μείνει επί πολλούς μήνες αχρησιμοποίητη. Λέω να τη χρησιμοποιήσω στις επόμενες δυο-τρεις ξούρες και θα δούμε.
ΥΓ: Ο αφρός που βλέπετε στο πινέλο είναι αυτός που απέμεινε ΜΕΤΑ τα δύο περάσματα.
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- Δημοσιεύσεις: 1139
- Εγγραφή: 22 Οκτ 2014, 10:20
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
- Ηλικία: 47
Δεύτερη χρήση σήμερα, μετά από τρεις ημέρες. Λιγότερο αισθητή η μυρωδιά υγρασίας, την ένιωσα πιο πολύ μετά το ξέπλυμα του προσώπου.
Πιστεύω ότι με τακτική χρήση ή κρέμα θα έρθει στα ίσα της, αν και το δίδαγμα είναι ένα: μην γεμίζετε το κελάρι σας με σαπούνια και κρέμες, εάν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε.
Πιστεύω ότι με τακτική χρήση ή κρέμα θα έρθει στα ίσα της, αν και το δίδαγμα είναι ένα: μην γεμίζετε το κελάρι σας με σαπούνια και κρέμες, εάν σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε.