Καλησπερα παιδια
Αντρεα
Οντως η κρεμα του BODY SHOP κανει πολυ πλουσιο ΑΛΛΑ αοσμο αφρο. Βεβαια δεν εχω εμπειρια με αλλους αφρούς, αλλα εν ευθετω χρονο θα μπορεσω να συγκρινω. Βασικο στοιχειο βεβαια το καυτο μπωλ.
Τωρα για το αν προτιμω αοσμο ή αφρο με καποιο αρωμα οι αποψεις ειναι διχασμενες. Ο αοσμος ειναι καλος σε συνδιασμο με αοσμο after shave, σε περιπτωση που θες μετα το ξυρισμα να βγεις και να βαλεις το αρωμα σου. Ετσι δεν μπερδευονται οι μυρωδιες.
Παρόλαυτα ειναι σαφως πιο ωραια η αισθηση του ξυρισματος με εναν ζεστο μυρωδατο αφρο απότι με εναν ουδετερο. Το προβλημα ομως ειναι οτι αν μετα βαλεις κ αρωμα τοτε μυριζεις ολιγον σαν επιταφιος.....
Πιστευω οτι ειναι απαραιτητη η χρηση 2 ειδων shaving creams, μια αοσμη και μια με αρωμα, για ολες τις περιστασεις. Το ιδιο ισως για το after shave. Πιστευω οτι μπορουμε να αναλυσουμε το θεμα κ σε αλλο topic
Αποστολε
Οντως δεν την παλεψα. Εχω παρει φορα κ τα σαρωνω ολα

. Μολις παραλαβω θα σας στειλω εντυπωσεις καθως και φωτο συσκευασιας. Αν μεινω ευχαριστημενος θα ακολουθησει αγορα shaving cream + after shave (οπως ειπα κ Αντρεα θα πρεπει να το αναλυσουμε καποια στιγμη το θεμα εμπεριστατωμενα. Ασχετο αλλα ισως τελη Φλεβαρη βρεθω με γυναικα μου Λονδινο οποτε ισως κανω κ καποιες "επισκεψεις"!!!).
Τωρα για την εκπτωση, αν διαβασεις στην λιστα που εστειλα λεει να βαλεις τον κωδικο bandb. Αυτον τον βαζεις οταν συμπληρωνεις τα στοιχεια σου πριν την παραγγελια. Αν θυμαμαι καλα λεει Voucher No η κατι τετοιο. Δεν ειναι δυσκολο. Αν δυσκολευτεις πες μου να ανεβασω φωτο.
Η μηχανη που παρειγγειλα εχει μια λεπιδα MERKUR. Επισης πηρα και ενα πακετακι των 10 persona.
Για να δω αν θα καταληξω με καποια η αν θα πειραματιστω και με αλλες (ειδα σε εναν μικρο Βασιλοπουλο της γειτονιας μου ΑΣΤΟΡ)
Τα λεμε παιδια