Ναι Μιχάλη το καταλαβαίνω, φυσικά και θα έχει blade feel, το είχε πει και ο Ανδρέας, άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάποια DE (πλήν κάποιων slant) που να είναι αποτελεσματική και να μην έχει έστω ένα μέτριο blade feel για εμένα πάντα, και πιστεύω πως, το effective συνοδεύεται με τουλάχιστον μέτριο blade feel και άνω.
Τώρα για τις polished, σίγουρα γλιστρούν περισσότερο από τις άλλες, αυτό είναι και νόμος της αντοχής υλικών, σε μία επιφάνεια που έχει γίνει επεξεργασία και έχει γυαλιστεί καθρέφτης, έχει και φέρει λιγότερη τριβή, εν σχέση με οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια άνευ επεξεργασίας λείανσης satin - brushed etc.
Το θέμα είναι ότι όντως οι διαφορά είναι πολύ μικρή ως αίσθηση στο πρόσωπο, άλλοι την καταλαβαίνουν και άλλοι όχι, πχ: με την Rockwell καταλάβαινα την διαφορά,
η 6C γλιστρούσε λίγο καλύτερα από την 6S, αυτό το νιώθεις κυρίως όταν κάνεις buffing και έχει φύγει εν μέρει το σαπούνι, επίσης πριν από λίγο καιρό γυάλισα μία Rex φίλου, όπου εγώ ένιωθα την διαφορά εκείνος όχι, είναι λεπτομέρειες μεν που υπάρχουν δε, βέβαια αυτό δεν με απασχολεί καθόλου, και την Rex μου brushed την έχω.
Όπως και να έχει τώρα η σκανδάλη έχει πατηθεί, για την polished OC και οψόμεθα...