Αρχικό review
Μετά από έναν ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΠ πονοκέφαλο που με κρεβάτωσε για 2+ ώρες και όπου τελικά καταλάγιασε λίγο πριν κάνα δίωρο.
Αποφάσισα να φτιάξω την διάθεσή μου με ένα πρόωρο ξύρισμα μιας που τα γένια μου (για μένα) δεν ήταν ακόμα για ξύρισμα...
Βιαστικό, χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία...
Σαν preshave έβρεξα τα γένια με λίγο ζεστό νερό και άπλωσα λίγο από την persian musk για να βοηθήσει λίγο την διαδικασία (να πω πως δεν έκανε πολλά).
Μετά από 30 δευτερόλεπτα πάνω κάτω (να γιατί δεν έκανε) έβαλα κρέμα στο πινέλο μου και άρχισα να κάνω face lather.
Την μηχανή την έβαλα στο max έτσι για να δω πόσο άγρια είναι.
Τελικά όλο μου το ξύρισμα το έκανα στην μέγιστη ρύθμιση γιατί πραγματικά δεν βρήκα την μηχανή ιδιαίτερα άγρια και επιθετική.
Φανταστείτε R41/2 αν και ακόμα δεν έχω βρει γωνίες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Το βάρος αρκετό δεν κουράζει και σίγουρα δεν την λες ελαφριά, το βάρος της είναι αρκετό για την δουλειά που έχει να κάνει.
Το κακό ήταν ότι χωρίς την προετοιμασία ακόμα και με φρέσκο ξυραφάκι Astra superior platinum με τα γένια στο πρώτο πέρασμα είχα τραβήγματα.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα ΟΚ ξύρισμα αλλά χωρίς προβλήματα, χωρίς κοψίματα ή ερεθισμούς. Την δικαιολογώ (και εμένα) μιας που είναι το πρώτο μας ξύρισμα μαζί και προσπαθούμε να μάθουμε ο καθένας τα χούγια του άλλου...
Το Irish Moos δεν με έτσουξε καθόλου, πράγμα που δείχνει ότι η μηχανή τείνει προς το ήπιο, αλλά ήμουν και εγώ κάπως προσεχτικός...
Σχετικά με το μπούκωμα και τον καθαρισμό @christostz03...
Αν και δεν έχει από που να φύγει ο αφρός ή οι τρίχες από το κάτω μέρος όπως στις περισσότερες μηχανές, εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα με λίγο κούνημα μέσα στο νερό ή κάτω από την βρύση δεν βρήκα ούτε λεκέ από αφρό και ούτε μία τρίχα... Βέβαια, όπως είπα τα γένια μου δεν ήταν αρκετά μεγάλα...
Σχεδιαστικά, μου αρέσει πολύ, αν και έχει αρκετά ψεγάδια από κοντά, από τα 15 εκατοστά πια απλά δεν υπάρχουν.
Θα τα δείξω στο τελικό review.
*Θα ήθελα να σημειώσω ότι για να λάβω την μηχανή, χρησιμοποίησα την ιδιότητά μου! Πράγμα που το κάνω πρώτη φορά.
Η Qshave ήταν πολύ φιλική και θετική στην απάντησή της. Και μου έστειλαν την μηχανή μετά από λίγο "παζάρεμα"...