Επανω η R101, κατω η R106
Σημερα δοκιμασα την R101 σε ενα All-Mühle-Setup. Απο την αρχη ημουν καπως.. χμ.. Η λεπιδα δεν ηταν κεντραρισμενη, επρεπε να την κρατησω απο τα "αυτακια" και να σφιξω τη λαβη. Το κρατημα της λαβης δεν ειναι καποιο ταχυδακτυλουργικο κολπακι, παρα το οτι ειναι λεια, κρατιεται ευκολα και σχετικα σιγουρα. Ισως λογω του οτι δεν ειναι βαρια. Προσωπικα λογω του οτι εχω συνηθησει τα αναγλυφα τα οποια κρατιουνται πιο ευκολα ειχα μια καποια ανασφαλεια. Ειχα σκεφτει πριν αρχισω το ξυρισμα να βαλω μια πατουρα, αλλα τελικα το ανεβαλα για μια επομενη φορα.
Δεν θα πω οτι εχω τρελλαθει με την αποδοση. Βεβαια δεν σημαινει τπτ, πρωτο ξυρισμα με μια και μονο λεπιδα που δεν ειναι υποχρεωτικο να με κανει καλο ξυρισμα με το συγκεκριμενο εργαλειο - ειμαι στην αρχη ακομη. Η ξυριστικη μηχανη εχει μια καλη κατανομη βαρους. Η κεφαλη ειναι Merkur, ιδια με του 11c. Αλλα σε αυτο η λεπιδα δεν παιζει, καθεται στη μεση και τελος. Εχω δοκιμασει 3 open comb. Η R101 ειναι στην 3η θεση αυτη τη στιγμη, κατι που οπως ειπα δε σημαινει τπτ.. Καποια στιγμη θα δοκιμασω και την R106 και θα αναφερω τις αποψεις μου.. Να υπολογιζετε με το rotation που κανω, περιπου προς το .. Πασχα θα μπορεσω να εκφερω μια ολοκληρωμενη αποψη! :megagrin