Κάθε φορά που δοκιμάζω ένα καινούργιο ξυράφι επιλέγω ένα setup ταπεινό αλλα μαγικό.
Η cella δε με πρόδωσε ποτέ, κάνοντας τη δουλειά της αψογα και αφήνοντας πάντα μια πολύ καλή post - shave αισθηση.
Το balm της Noxzema είναι για μένα κάτι σα γιατρικό. Ενυδατώνει, καταπραΰνει, έχει πολύ διακριτικό αρωμα και δε ξέρω γιατι αλλά έχω κολλήσει ότι είναι κάτι σα το emulsion της Myrsol. Είναι και τα δυο στα ίδια χρήματα ( 8€/100ml το Noxzema , 16€ Τα 200 ml το amyrsol). Μόλις τελειώσει αυτο θα προχωρήσω για ένα myrsol σιγουρα. Μπορεί στο τέλος η μόνη τους σχέση να είναι ότι είναι και τα δυο άσπρα! Μυρτω για το οινόπνευμα και επειδή μου αρεσει η λεβάντα..μου θυμίζει καλοκαίρι στο χωριό τα λευκά σεντόνια της γιαγιάς.
Η Fatip grande :
+ super αποτελεσματική ( επίπεδο R41 αλλα λίγο πιο smooth)
+'βρισκεις εύκολα τη γωνια και έχει πολύ καλό ηχητικό feedback.
+ καθαρίζει δίχως κόπο και τα πιο δύσκολα σημεία ( βαση αυτιού, χαμηλά στο λαιμό)
- θέλει προσοχη η τοποθέτηση της λάμας. Το ξυραφάκι "παίζει" και θέλει διόρθωση.
Καταπληκτική μηχανή, μοιάζει ξυριστικα με Mühle R41 και ΡΑΑ OC slant αλλα τη βρηκα λίγο πιο ευγενική απο τις αλλες δυο.
Κρατάει πολύ καλά αφρό βοηθώντας πολύ στα σημεία που περνάει παραπάνω απο μια φορά ( και απο δυό κ απο τρεις) απο το ίδιο σημείο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο
@christostz03 που μου τη δώρησε!
Τώρα κατάλαβα πως κατάφερε απο Nero να την κάνει Bianco!!! Είναι μηχανή που το χέρι την ψάχνει συχνά.