Καλημέρα σας. Προχθεσινό (Σάββατο απόγευμα) set up ξυρίσματος.
Kolynos Regular
Omega 10015
Lord L6
Treet Dura Sharp (#4)
Myrsol Agua de Limon
Μίνιμουμ δύο χρόνια είχα να ξυριστώ με Kolynos, αλλά η μυρωδιά της έχει κυριεύσει το είναι μου από τότε που ήμουν παιδί, που ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα όταν στο lathering μου ήρθε έντονο το χαρακτηριστικό και ευχάριστο (για μένα) άρωμά της. Κατανοώ τους νεότερους που μπορεί να μην πρόλαβαν τους μπαμπάδες τους να ξυρίζονται μ' αυτήν και θεωρούν ότι βρωμάει, αλλά σε μένα είναι μία από τις πιο οικείες μυρωδιές της παιδικής ηλικίας και μου είχε λείψει. Πολύ καλό ξύρισμα, btw, αν και η κρέμα είναι παλιά και ανοιγμένη εδώ και τόσα χρόνια, δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τις ιδιότητές της. Μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να τη χρησιμοποιώ πιο συχνά, αν και δεν θέλω να μου τελειώσει το απόθεμα -έχω αυτό κι άλλο ένα σφραγισμένο 50άρι σωληνάριο. Θα δούμε...
Για το Myrsol θα γράψω κάποια στιγμή αναλυτικά στο τόπικ του, μια και «έπαιξε» πολύ όλο το καλοκαίρι, η Lord L6 σταθερή αξία και το Treet Dura Sharp έβγαλε με άνεση τέσσερα ξυρίσματα (με το πρώτο να είναι το λιγότερο καλό, μετά έστρωσε). Τέλος, έχω επαναφέρει εδώ και δύο εβδομάδες στη δράση το Omega 10015, για να «ξεκουράσω» το ομόσταβλο 10005 -το οποίο, συν τοις άλλοις, αρχίζω να το νιώθω πιο floppy τελευταία, ύστερα από 500+ ξυρίσματα που έχει πλέον στην πλάτη.