Εσύ δεν χάνεις τίποτα να πάρεις και να ρωτήσεις.
Βέβαια, απάντηση δεν πιστεύω ότι θα σου δώσουν, μάλλον θα σε θεωρήσουν ανταγωνιστή τους και κατάσκοπο. :lachtot
Ίσως μία κίνηση λίγο πιο επίσημη από το διαχειριστή του φόρουμ που θα εξηγεί ποιοί ήμαστε και γιατί ενδιαφερόμαστε να μάθουμε να είχε περισσότερες ελπίδες, 1% δηλαδή αντί 0%. :dash
Και εδώ να μην ξεχνάμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για τα κύρια συστατικά που έχει, ας πούμε πχ φτιάχνεται από γλυκερίνη (παράδειγμα κάνω, γλυκερίνη δεν πρέπει να έχει καθόλου μέσα), αλλά για όλα ανεξαιρέτως τα συστατικά που έχει μέσα.
Σπλέντιτ
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Βεβαίως να το κάνεις, είναι υποχρεωμένοι να λένε στον καταναλωτή τα συστατικά του προιόντος τους.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
Αξιοτιμε Κυριε,
Αλεπουδελη
Ονομαζομαι Παντελης Καρακατσανης και ειμαι μελος στο forum mens only οπου εκει ανταλλασουμε αποψεις σχετικα με ο,τι αφορα το παραδοσιακο ξυρισμα.Ειμαι χρηστης του Σπλεντιτ πουδρα και μαλιστα ιδαιτερα ευχαριστημενος.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν ειναι εφικτο να με ενημερωσετε αναφορικα χωρις λεπτομεριες αναλογιων σχετικα με τα συστατικα του μιας και δεν αναφερετε κατι εκτος απο το οτι ειναι απλο σαπουνι.Σας ευχαριστω προκαταβολικα,συγχαρητηρια και παλι για την επιτυχια του σαν προιον.
Με εκτιμηση,
Π.Καρακατσανης
Φιλοι μελη αυτο ειναι το mail που εστειλα προ λιγου στον Αλεπουδελη ΕΠΕ.Αναμενουμε απαντηση ελπιζω.
Κατι ακομα σαν διευκρινιση θελω να μου πειτε,παρατηρω λεκεδες οξειδωσης στις λαμες μου παρ'ολο που τις σκουπιζω σχολαστικα αλλα τις αφηνω στο μπανιο στην θηκη τους.Πως αφαιρουνται χωρις να γινει καποια ζημια ευχαριστω.
Αλεπουδελη
Ονομαζομαι Παντελης Καρακατσανης και ειμαι μελος στο forum mens only οπου εκει ανταλλασουμε αποψεις σχετικα με ο,τι αφορα το παραδοσιακο ξυρισμα.Ειμαι χρηστης του Σπλεντιτ πουδρα και μαλιστα ιδαιτερα ευχαριστημενος.
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω εαν ειναι εφικτο να με ενημερωσετε αναφορικα χωρις λεπτομεριες αναλογιων σχετικα με τα συστατικα του μιας και δεν αναφερετε κατι εκτος απο το οτι ειναι απλο σαπουνι.Σας ευχαριστω προκαταβολικα,συγχαρητηρια και παλι για την επιτυχια του σαν προιον.
Με εκτιμηση,
Π.Καρακατσανης
Φιλοι μελη αυτο ειναι το mail που εστειλα προ λιγου στον Αλεπουδελη ΕΠΕ.Αναμενουμε απαντηση ελπιζω.
Κατι ακομα σαν διευκρινιση θελω να μου πειτε,παρατηρω λεκεδες οξειδωσης στις λαμες μου παρ'ολο που τις σκουπιζω σχολαστικα αλλα τις αφηνω στο μπανιο στην θηκη τους.Πως αφαιρουνται χωρις να γινει καποια ζημια ευχαριστω.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Επικοινωνία:
Ωραίο το email Παντελή, για να δούμε.
Οι λεκέδες είναι αναπόφευκτοι, έχει και το δικό μου μαχαίρι. Κάποια μέλη με μεγαλύτερη τεχνογνωσία θα απαντήσουν πιο συγκεκριμένα.
Οι λεκέδες είναι αναπόφευκτοι, έχει και το δικό μου μαχαίρι. Κάποια μέλη με μεγαλύτερη τεχνογνωσία θα απαντήσουν πιο συγκεκριμένα.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
Αγαπητοι μου συνμαχαιροβγαλτες καλησπερα σας.Ακομα δεν εχω παρει απαντηση απο εργοστασιο του Αλεπουδελη σχετικα με την συσταση του ΣΠΛΕΝΤΙΤ.Για να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω πως θα λαβω και στο εγγυς μελλον.Τι προτεινετε εσεις να κανουμε?
:danke
:danke
Φιλε Slur δεν εχεις αδικο,αλλα τυπικα εγω νομιζω πως θα επρεπε να μου πουνε εστω οτι κυριε δεν μπορουμε να σας πουμε την συνταγη του προιοντος μας κτλ οχι τιποτα σαν μην εστειλα καν κατι.Οι σωστες εταιριες ετσι κανουνε τουλαχιστων στο εξωτερικο. :cry
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Επικοινωνία:
στο εσωτερικό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά... :hystericalbs1
δεν νομίζω ότι μπορουμε να κάνουμε τίποτε Παντελή....
δεν νομίζω ότι μπορουμε να κάνουμε τίποτε Παντελή....
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Η συνταγη της coca-cola εκανε 125 χρονια να αποκαλυφθει οπως λενε.
Υπομονη λοιπον και για τον "σαπων" αυτον.
:iirre
Υπομονη λοιπον και για τον "σαπων" αυτον.
:iirre
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;