Καλησπέρα σε όλους,
Ξύρισμα Τετάρτης 26-09 (ξημερώματα)
ApShave Co uBrush SilkSmoke
Tabac ss
Gillette "The New" short comb
Polsilver #3
Homemade splash
Korres K&G balm
Proraso Sandalwood & Shea Butter asl
Σήμερα το ξύρισμα έπρεπε να έχει περίσσια προστασία λόγω εξωτερικών εργασιών (μας ξήλωσε ο αέρας τους πυλώνες από μια εγκατάσταση και έπρεπε να τρέξω αξημέρωτα) και ο κρύος αέρας δεν βοηθάει το δέρμα μας να επουλωθεί και να παραμείνει απαλό (κοινώς μας κάνει μια ελαφρά συνεχή αμμοβολή που μας γερνάει πρόωρα )
Το φιλμ που αφήνει το Tabac είναι ιδανικό για τέτοια περίσταση , το σαπούνι είχε να βγει από το ντουλάπι πολύ καιρό και μόλις άκουσε τη βρύση να τρέχει άρχισε να αφρίζει μόνο του.
Ότι και να μου λένε για τα μοντέρνα άρτιζαν , το Tabac συνεχίζει να αποτελεί σημαία στο ΠΞ και σημείο αναφοράς ως προς τον αφρισμό την προστασία και την ολισθηρότητα που παρέχει.
Το πινέλο έκανε σχετικά γρήγορα καλό αφρό (πήρε καμιά τριανταριά σβούρες) - δεν του το είχα να πω την αλήθεια γιατί με το Varesino χτες το άλλο μου συνθετικό δυσκολεύτηκε και είχα stand by σε χλιαρό νερό να μουλιάζει ένας χοίρος που τελικά δεν χρειάστηκε - θα ξανάρθει η ώρα των χοιρινών μόλις αρχίσει να χειμωνιάζει για τα καλά.
Δύο περάσματα (wtg,atg) και διορθώσεις επίσης κόντρα και καθαρίσαμε - BBS και γίναμε "μπρούκληδες" .
Η μηχανή της Gillette είναι επίσης από τις καλύτερες που έχω και έχουν γραφεί για δαύτην τα άπειρα σε πολλά ξυριστικά φόρα . Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε "Hype" και οι τιμές έχουν αρχίσει να παίρνουν την άγουσα σε σημείο παραλογισμού. Αν βρείτε κάποια να "βόσκει" πάρτε την τώρα. (Εγώ σκέφτομαι να στείλω 2 που έχω για επιμετάλλωση)
Το άρωμα του σανταλόξυλου της Proraso με ταξιδεύει νοητικά σε παλαιακές κλασικότερες μυρωδιές που οι άνθρωποι έβαζαν ένα δίσκο στο πικάπ και άκουγαν
τέτοιες μελωδίες από τεράστιες ντίβες ...
Καλά ξυρίσματα σε όλους.
Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...