Στην απέναντι όχθη από τον Ανδρέα.
Ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ξύρισμα εχθές το βράδυ και δεν ξέρω τι μου... έφταιξε!
Έμαθα την General;
Είναι καταπληκτικό το σαπούνι;
Και τα δύο μαζί;
Τρία περάσματα και το ξύρισμα βαθύ όσο ποτέ. Από ερεθισμούς, σαν να μην πέρασε ξυράφι από το πρόσωπό μου, πρώτη φορά στη ζωή μου BBS ακόμη και κάτω από τη μύτη!
- Barrister & Mann Le Grand Chypre
- Schick proline (δεν θυμάμαι πια)
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...
Κατ' αρχάς, καλύτερο pre-shave από το facial scrub της Baxter δεν έχω δοκιμάσει.
Βέβαια δεν είναι για κάθε λίγο και λιγάκι, μία με δύο φορές την εβδομάδα όπως λένε και οι οδηγίες.
Το σαπούνι έχει αφρό του στυλ PAA, πηχτό και διψασμένο.
Απόλυτα προστατευτικό, απόλυτα γλιστερό και με post shave για σεμινάρια.
Στο μόνο ίσως που χάνει είναι η ευκολία στο να κάνεις σωστό lathering.
Τόσο που νομίζω ότι θα δοκιμάσω την Panacrema και θα απογοητευτώ.
Στο άρωμα, αν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τα αρώματα σε γλυκά - ξινά κλπ, μιλάμε για ένα ξινό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών (περγαμόντο; ) λουλουδιών και βοτάνων.
Πολύ μπροστά τα εσπεριδοειδή και τα βότανα, πιο πίσω το λουλουδάτο με μία βάση πατσουλί.
Θα έλεγα, Ανοιξιάτικο άρωμα.
Η General μετά από αρκετά ξυρίσματα συνεχίζει και με εκπλήσσει με την ευκολία της, το Smoothness και την αποτελεσματικότητά της.
Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο ακόμη και για αρχάριο που θέλει να φύγει από τα cartridges.
Πολύ ελαστική ως προς τη γωνία κοπής, δεν νομίζω ότι μπορείς να κοπείς με αυτό το ξυράφι και αποτελεσματικότατη!
Η Schick δεν ξέρω πόσα ξυρίσματα μπορεί να βγάλει, αλλά μετά από 5-6 που έχω κάνει συνεχίζει να παίζει κανονικά και χωρίς σημάδια κόπωσης.
Το "after shave" με πολύ καλή περιποίηση, λίγη μενθόλη για το ξύπνημα και ένα άρωμα που κρατάει για αρκετές ώρες αν και χαλαρό, λουλουδάτο.
Θυμίζει αρκετά το Bay Rum της Dr. Harris στο πιο "φωτεινό" του, χωρίς να μπορείς να το πεις καλοκαιρινό.
Εν κατακλείδι, παίζει να είναι το μόνο ξύρισμα που με ενθουσίασε τόσο πολύ