SimFix SF1
Palmolive mentolo
Standard razor
Perma-sharp #1
Aqua Velva
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2018
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- GeorgeBest
- Δημοτικό
- 7
- Has thanked: 7895 times
- Been thanked: 4992 times
-
- Δημοτικό
- 9
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 715 times
MIL Redford
Gillette silver blue
Omega 10018
Fine American blend soap
Fine American blend asl
Μάλλον έκανα λάθος που χρησιμοποιησα την MIL με μαλακές τριχες 2 ημερων. Τρελό κάψιμο αλλά πάλι βαθύ ξυρισμα.Δεν υπάρχουν ερεθισμοι μονο καουρα οταν εφαρμόστηκε το αφτερ σειβ. Έτσι κι αλλιώς οι open comb μηχανές είναι η για σκληρες τρίχες η για γενια τουλάχιστον 3-4 ημερων.
Gillette silver blue
Omega 10018
Fine American blend soap
Fine American blend asl
Μάλλον έκανα λάθος που χρησιμοποιησα την MIL με μαλακές τριχες 2 ημερων. Τρελό κάψιμο αλλά πάλι βαθύ ξυρισμα.Δεν υπάρχουν ερεθισμοι μονο καουρα οταν εφαρμόστηκε το αφτερ σειβ. Έτσι κι αλλιώς οι open comb μηχανές είναι η για σκληρες τρίχες η για γενια τουλάχιστον 3-4 ημερων.
- kikos7
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 7181 times
- Been thanked: 6589 times
- Tasos123
- Δημοτικό
- 8
- Has thanked: 2421 times
- Been thanked: 2409 times
Δημήτρη συμφωνώ απόλυτα.-
0. Shower
1. Pre shave oil by floid
2. Papoutsanis classic glycerin yellow soap
3. Omega 49
4. RR Emperor ss
5. Rockwell 6c, #6
6. Voskhod, #1
7. 444
8. La toja
9. ZARBIS VG
Καλό ξυραφάκι το voskhod, γλυκό και θα έλεγα προς την κοφτερή μεριά. Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δοκιμάσει, γιατί έχω ακόμη πολύ πράμα για δοκιμή έως ότου καταλήξω στο-α ιδανικό-ά ξυραφάκι-α, με έχουν κερδίσει τα derby ss, rapira ss και personna platinum, με τα τελευταία στο ερωματικό. King of the kings by far rapira supersteel λες και πέρασε αέρας στο δέρμα μου και τα σάρωσε όλα ή μάλλον τυφώνας...χωρίς να κατάλαβα τι και πως έγινε...
0. Shower
1. Pre shave oil by floid
2. Papoutsanis classic glycerin yellow soap
3. Omega 49
4. RR Emperor ss
5. Rockwell 6c, #6
6. Voskhod, #1
7. 444
8. La toja
9. ZARBIS VG
Καλό ξυραφάκι το voskhod, γλυκό και θα έλεγα προς την κοφτερή μεριά. Μέχρι στιγμής από αυτά που έχω δοκιμάσει, γιατί έχω ακόμη πολύ πράμα για δοκιμή έως ότου καταλήξω στο-α ιδανικό-ά ξυραφάκι-α, με έχουν κερδίσει τα derby ss, rapira ss και personna platinum, με τα τελευταία στο ερωματικό. King of the kings by far rapira supersteel λες και πέρασε αέρας στο δέρμα μου και τα σάρωσε όλα ή μάλλον τυφώνας...χωρίς να κατάλαβα τι και πως έγινε...
"Certainty ? Nothing is certain except death and taxes."
~Benjamin Franklin
~Benjamin Franklin
- tasos72
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 13923 times
- Been thanked: 17009 times
Abbate Y La Mantia “Garden”
APShave Co "Tuxedo"
Rockwell 6S @4 + ikon SE
Gillette Platinum #5 and out
Myrsol Don Miguel 1919
Επιστροφή στην δουλειά με ένα τέλειο πρωινό ξύρισμα.
Πιστεύω οτι ο Tuxedo Θύσανος είναι ο πιο δυνατός και ο Θύσανος της Muhle(+Ε.Jagger) ο πιο ισορροπημένος.

[mention]herco[/mention] ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
[mention]christostz03[/mention] + [mention]Spiros[/mention] Ετσι Μπραβο...Δωστε Φωτο στον κοσμακη...

APShave Co "Tuxedo"
Rockwell 6S @4 + ikon SE
Gillette Platinum #5 and out
Myrsol Don Miguel 1919
Επιστροφή στην δουλειά με ένα τέλειο πρωινό ξύρισμα.
Πιστεύω οτι ο Tuxedo Θύσανος είναι ο πιο δυνατός και ο Θύσανος της Muhle(+Ε.Jagger) ο πιο ισορροπημένος.

[mention]herco[/mention] ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

[mention]christostz03[/mention] + [mention]Spiros[/mention] Ετσι Μπραβο...Δωστε Φωτο στον κοσμακη...

- Dr.Takero
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 6908 times
- Been thanked: 7555 times
Καλή εβδομάδα Κύριοι!
Καλοκαιράκι! Αν και δεν έχω πάρει ακόμα άδεια έχω ευχαριστηθεί καθημερινό θαλασσινό μπάνιο μετά τη δουλειά. Κολύμπι, κορίτσια και νουάρ μυθιστορήματα! Τι άλλο να θέλει κανείς?
Χθες βράδυ, ήθελα γρήγορα ξεμπερδέματα αφού είχα μείνει αξύριστος 4-5 ημέρες και ήμουν κουρτασμένος από την "επόπτευση". Έβγαλα την φιουσούρ από το ντουλάπι και:
Sc Palmolive κόκκινη
AP Shave tuxedo
Future + Polsilver
Asl Proraso green
ΣΟΥΠΕΡ με 3 περάσματα!
Καλά μπάνια!
Καλοκαιράκι! Αν και δεν έχω πάρει ακόμα άδεια έχω ευχαριστηθεί καθημερινό θαλασσινό μπάνιο μετά τη δουλειά. Κολύμπι, κορίτσια και νουάρ μυθιστορήματα! Τι άλλο να θέλει κανείς?

Χθες βράδυ, ήθελα γρήγορα ξεμπερδέματα αφού είχα μείνει αξύριστος 4-5 ημέρες και ήμουν κουρτασμένος από την "επόπτευση". Έβγαλα την φιουσούρ από το ντουλάπι και:
Sc Palmolive κόκκινη
AP Shave tuxedo
Future + Polsilver
Asl Proraso green
Καλά μπάνια!
Let the music play
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Χαίρετε κύριοι !
Πριν λίγο :
✔ Κεφαλή Parker 24/26c open comb σε λαβή Yintal μακριά .
✔ Willkinson sword ( 3 )
✔ Maggard synthetic 24mm
✔ Stirling Pharaoh Dreamsicle ss
✔ Old spice wolfthorn (mentholated)
Από τα καλύτερα του καλοκαιριού!
Η κεφαλή της Parker είναι γνωστή για τη γλυκύτητα και την αποτελεσματικότητα της γιαυτό τη συστήνουμε συχνά ακόμα και για καθημερινό ξύρισμα . Εγώ όμως από τότε που την είχα αγοράσει (από Maggard ) την είχα με τη κοντή λαβή την MR 11 όπου μου έδινε σχετικά καλά ξυρίσματα . Όταν πήρα τη Yintal, για την κεφαλή της και αυτή, διάλεξα το μοντέλο που έχει λαβή σχετική απομίμηση της 24c για να την βάλω στη Parker .
Ε αυτή η κίνηση ήταν ρουά μάτ .
Η μεταμόρφωση της κεφαλής ήταν απίστευτη . Ξύρισμα λες και δεν περνάει ξυράφι και πολύ αποτελεσματικό. Εκεί που την είχα τη μηχανή για μια στο τόσο μπαίνει δυνατά στο rotation . Όπως λέγαμε με φίλο συμφορουμίτη για το θέμα σήμερα "κάποια πράγματα τα ξέρουν καλύτερα αυτοί που τα κατασκεύασαν " .
Συγνώμη αν κούρασα ... καλό μεσημέρι !
Πριν λίγο :
✔ Κεφαλή Parker 24/26c open comb σε λαβή Yintal μακριά .
✔ Willkinson sword ( 3 )
✔ Maggard synthetic 24mm
✔ Stirling Pharaoh Dreamsicle ss
✔ Old spice wolfthorn (mentholated)
Από τα καλύτερα του καλοκαιριού!
Η κεφαλή της Parker είναι γνωστή για τη γλυκύτητα και την αποτελεσματικότητα της γιαυτό τη συστήνουμε συχνά ακόμα και για καθημερινό ξύρισμα . Εγώ όμως από τότε που την είχα αγοράσει (από Maggard ) την είχα με τη κοντή λαβή την MR 11 όπου μου έδινε σχετικά καλά ξυρίσματα . Όταν πήρα τη Yintal, για την κεφαλή της και αυτή, διάλεξα το μοντέλο που έχει λαβή σχετική απομίμηση της 24c για να την βάλω στη Parker .
Ε αυτή η κίνηση ήταν ρουά μάτ .
Η μεταμόρφωση της κεφαλής ήταν απίστευτη . Ξύρισμα λες και δεν περνάει ξυράφι και πολύ αποτελεσματικό. Εκεί που την είχα τη μηχανή για μια στο τόσο μπαίνει δυνατά στο rotation . Όπως λέγαμε με φίλο συμφορουμίτη για το θέμα σήμερα "κάποια πράγματα τα ξέρουν καλύτερα αυτοί που τα κατασκεύασαν " .
Συγνώμη αν κούρασα ... καλό μεσημέρι !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- alexn
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 13184 times
- Been thanked: 13448 times
Καλή εβδομάδα
Ω 97
Haslinger
Lord+Persona@1,πρωτο πέρασμα και επειδή είδα ότι δεν θα τελείωνα σήμερα
DLC yaqi oc+Persona@1
Korres K+G
Old spice Whitewater
καλόμαθα από οc και την ευκολία που σου δίνουν,με το ίδιο ξυράφι αλλά...
καλόμαθα και από πολυτελείας σαπούνια(LPL-RR)και το Haslinger το κοίταζα λοξά σήμερα
αλλά αυτό δεν μάσησε και απόδειξε για άλλη μια φορά τις ιδιότητες του,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε
(δεν λέω, άλλα αυτά τα άτιμα τα σαλονάτα
)
Ω 97
Haslinger
Lord+Persona@1,πρωτο πέρασμα και επειδή είδα ότι δεν θα τελείωνα σήμερα
DLC yaqi oc+Persona@1
Korres K+G
Old spice Whitewater
καλόμαθα από οc και την ευκολία που σου δίνουν,με το ίδιο ξυράφι αλλά...
καλόμαθα και από πολυτελείας σαπούνια(LPL-RR)και το Haslinger το κοίταζα λοξά σήμερα
αλλά αυτό δεν μάσησε και απόδειξε για άλλη μια φορά τις ιδιότητες του,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε
(δεν λέω, άλλα αυτά τα άτιμα τα σαλονάτα

Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
- natnat
- Λύκειο
- 12
- Has thanked: 2664 times
- Been thanked: 4669 times
Ηρακλή, θα το εκτιμούσα παρα πολυ να έγραφες κάτι περισσότερο για το σαπούνι. Μυρωδιά, ένταση κτλ Και δη στο βήμα για τα tfs
Παναγιώτης
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!