Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2018

Απάντηση
Ilias-G
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 5684 times
Been thanked: 3923 times

Καλημέρα σε όλους!

PS Papoutsanis aromtics Lavender
SC Prosar regular
SB Omega S-10018
SR Gillette Blue II
ASL Cien Ice

Σημερα με μια κρεμα από τις πρωτες μου, που ειχα καιρό να χρησιμοποιησω. Ομως ενιωσα ενα καψιμο στο πρόσωπο μετά το δευτερο απλωμα, που δεν ειχα νιωσει τις προηγουμενες φορές...???
Με το Cien Ice υπήρξε δυνατο καψιμο αρχικά, μετά τα μαλάκωσε όλα.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Yaqi 24mm tuxedo
Lea mentholated
34C & Kai #1
Proraso green
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16451 times
Επικοινωνία:

Χαιρετώ άπαντες στην όμορφη παρέα,
  • T.R.Cadman & Sons Bengll 5/8
  • The Scorcher No.151 shell horse
  • [mention]merambelo[/mention] επετειακό 2016
  • Dimitri's Lavender
  • Nivea 2 σε 1
Το σύνηθες πλέον για μένα πέρασμα με την φορά της τρίχας (wtg) έδωσε το επιθυμητό DFS.

Καλό μεσημέρι κύριοι!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
11
Has thanked: 32719 times
Been thanked: 34551 times

Εικόνα

Razorock,plissoft
Faena.Spring.Edition ss
Merkur.Progress (@3, @2.5, @2)
Shark.super.chrome
Terre.D'Hermes asl

Το σαπούνι προϊόν ανταλλαγής με τον Ανδρέα (thanks [mention]Vavous[/mention]). Είναι και η πρώτη φορά που δοκιμάζω σαπούνι της Faena.
Το άρωμα του, απομίμηση του γνώριμου Terre D'Hermes, μέτριας έντασης, αρκετά μουντό και σκοτεινό, χωρίς αυτό να μου δημιουργεί πρόβλημα.

Πολύ καλός αφρισμός, ζητάει αρκετό νερό, αλλά φτιάχνει πλούσιο αφρό, προστατευτικό.
Στα "μείον", το γλίστρημα που είναι μέτριο και ότι ο αφρός φαίνεται να στεγνώνει γρήγορα, αν και γιά το τελευταίο δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.(ίσως να ήθελε και άλλο νερό).

Είναι ένα καλό σαπούνι που επιδέχεται βελτιώσεις, αλλά πανάκριβο, γι'αυτά που προσφέρει.
Τέλος και γω, δεν κατάλαβα γιατί βγήκε σε 30 μόνο κομμάτια (ήταν δοκιμή; - το συγκεκριμένο είναι το No 11).
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

Merkur 37c
Polsilver SI
Nivea Sensitive
ApShave SilkSmoke 28mm
Korres Blue Sage/Lime/Fir Wood ASB
Korres Blue Sage/Lime/Fir Wood EdT

Εικόνα
Mύρισα τις προάλλες τούτο το EdT του Κορρέ και μου άρεσε πάρα πολύ! Ε μπαίνοντας σε ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο να παραγγείλω άσχετα πράγματα, μου το έβγαλε σε προσφορά το παλιοδιαόλι, και μπουμπουνίσθηκε μετά από ωριμότατη σκέψη 5 δευτερολέπτων! Καλοκαιρινό άρωμα, αρρενωπό και με αρκετή διάρκεια αφού το μυρίζω για τουλάχιστον 4-5 ώρες. Δεν είναι κάτι το οποίο θα πεις οοοοο δεν τον έχω ξαναμυρίσει ποτέ, αλλά ειδικά για την τιμή του είναι εξαιρετικό.

Μαζί στο πακέτο είχε και το αντίστοιχο ASB. Η αλήθεια είναι οτι δεν χρησιμοποιώ εδώ και καιρό ASB, μιας και προτιμώ τον συνδυασμό Lotion και άοσμης ενυδατικής (θα γράψω για αυτή σε αντίστοιχο νήμα...όλο το ξεχνάω!). Το συγκεκριμένο πάντως, εκτός από το εξαίρετο άρωμα, έχει και την γνωστή ποιότητα του Κορρε όσον αφορά το περιποιητικό κομμάτι.

Η Merkur 37c είναι ιδανικότατη για καθημερινό ξύρισμα στο δικό μου μούτρο. Ήταν η δεύτερη μηχανή που αγόρασα τότε στο ξεκίνημα τρία χρόνια πριν, και ενώ στην αρχή έπαιρνα καλά ξυρίσματα, μετά με απογοήτευσαν κάτι ερεθισμοί-καψίματα και την παράτησα. Εδώ και καιρό, πλεον με σαφώς βελτιωμένη τεχνική, την έχω ξαναβάλει στο ροτέισιον. Δεν είναι καθόλου επιθετική με την έννοια του να νιώθεις την λεπίδα στο πρόσωπο (με Polsilver, δεν ξέρω με άλλες λεπίδες). Αντιθέτως, είναι γλυκία και αποτελεσματική. Αρκεί να την σέβεσαι, να μην πιέζεις, και τα λοιπά γνωστά της πρέπουσας τεχνικής...
Νίκος
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Gillette Rocket HD
Astra Superior Platinum
LS Silvertip 24 mm
Pino Sylvestre Shavemaster
Acqua Velva Williams Asl

Εικόνα
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 18551 times
Been thanked: 15729 times

Νικόλα [mention]Nomad[/mention] η φωτογραφία σου είναι απίθανη !!!
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
stergios

Γεια στους λεβεντες!

* Filarmonica - η σκουπα Philips ρουφαει τα παντα!
* Walnut shell leather strop
* Omega 10065
* Arko stick
* Pitralon - Swiss edition

Εικόνα

Vfm το Arko αλλα το βρισκω λιγο μπρος σε οτιδηποτε. Πολυ χαμηλα στην καταταξη.

Το ξυραφι φυσαει. Smooth πολυ και κοφτερο. Μηδεν ερεθισμοι. Πολυ ευχαριστημενος. Θα θελα να δοκιμασω και ενα koraat αντιγραφο του Ισπανικου.

Ο χοιρος καλος αλλα νομιζω το10018 καλυτερο.

Καλο βραδυ.
Άβαταρ μέλους
GeorgeBest
Δημοτικό
Δημοτικό
8
Has thanked: 7895 times
Been thanked: 4992 times

[mention]Nomad[/mention] καταπληκτική φωτογραφία για διαφήμιση του ΠΞ σε περιοδικό.
Βάλτην και στις φωτό ξυρίσματος να εισπράξεις τα δέοντα από όλους.

Προστέθηκε μετά από 2 ώρες 13 λεπτά 22 δευτερόλεπτα:
Καλησπέρα σας
Κερκίνη Frosty Lemon
EJ 81P27 Pure
QSHAVE[3-2] με ASTRA Platinum#1
RR Don Donato
Εικόνα
Το άρωμα διακριτικό φρουτόδες και με απαλή μεταξυριστική αίσθηση.
Μετά από λίγο το συνδύασα με το gool water του Davidoff με το οποίο δένει αρμονικά.

Καλό βράδυ σε όλους.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
Nomad
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6648 times
Been thanked: 3263 times

[mention]akis_peiraias[/mention] [mention]GeorgeBest[/mention] Άκαρε και Γιώργο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Προσωπικά, το ξύρισμα της ημέρας έχει γίνει απ' τα αγαπημένα μου θέματα. Και αυτό λόγω των φωτογραφιών και των ωραίων ξυριστικών σετ/συνδυασμών που βλέπω (με ή χωρίς φωτό), αλλά και της απόλυτα ειλικρινούς απόλαυσης η οποία πηγάζει από ένα ξύρισμα, και είναι εμφανέστατη στις δημοσιεύσεις μας. Τέτοιες απολαύσεις μόνο εμείς οι ΠουΞούδες! Να δω που θα φτάσει το κάψιμό μας! :D
Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”