Στα καθ'ημάς τώρα.
Σήμερα ειπα να δοκιμάσω δυο νέα προϊόντα που ηρθαν στα χέρια μου.
Ετσι λοιπόν σε ένα μάλλον βιαστικό πρωινό ξύρισμα.
Papoutsanis aromatics Tabac
Nivea Shave Stick
Omega S-10018
Gillette Blue II
Epsilon Blue Mediterranean asl
"Πρεμιέρα" για το Nivea stick και εχω να πω πολύ καλά λόγια. Ευκολο στη χρήση (η σκληρή πλαστική συσκευασία με το περιστρεφόμενο εμβολο από κατω βοηθάει πολύ), ωραίο καλοκαιρινό/θαλασσινό άρωμα (με νότες λεμονιού ), αλλά κυρίως ξυριστικά ειναι πολύ καλό, αφρίζει με πινέλο πανευκολα στο πρόσωπο, ξυρίζεσαι ωραία χωρίς να στεγνώνει και αφήνει το πρόσωπο λείο και ενυδατωμένο χωρίς ουσιαστικά να χρειάζεσαι κατι άλλο μετά. Ούτε ερεθισμός ούτε τραβήγμτα, τίποτα!
Το Epsilon το εβαλα για τη δοκιμή ιδιοτήτων και το άρωμα. Λοιπόν έχει τελικά μενθόλη σχεδόν όση και το Figaro Bluice, άρα σ'αυτόν το τομέα μια χαρά. Το άρωμα δροσερό, καλοκαιρινό, μπλε αλλά όπως το ειχα φανταστεί αρχικά πιο γλυκερό από το Bluice. Aυτό που εχει όμως και διαφέρει από το Figaro είναι ότι αφήνει μια μικρή κολλώδη αίσθηση λιπαρότητας, όπως περίπου, για να καταλάβετε, το κοκκινο Proraso asl που έχει βούτυρο καριτέ για περιποιηση και ενυδάτωση. Σε άλλους θα άρεσε, σε μένα όχι. Θα προτιμούσα να μην το είχε αφού πρόκειται για καλοκαιρινό asl (στο Proraso red δεν με πειράζει, αντίθετα μου αρέσει, αλλά για χειμώνα).
Αυτά. Και εις άλλα με υγεία!!