Tony έγραψε: ↑11 Απρ 2018, 21:49
Καλησπέρα σας.!
~ Face Shop - Home made
~ Rex Supply Co - Ambassador SS
~ Astra - Superior Blue
~ APShaveCo - 28MM SilkSmoke
~ Dimitri's - Lavender
~ Thayers toner - Lavender
~ Fine - Lavender Pour Homme
~ Stirling - Unscented
Το ξύρισμα έγινε εχθές, πρώτη για την Ambassador και το πινέλο, ήταν ένα ξύρισμα υψηλών προσδοκιών, κυρίως για την μηχανή, το πινέλο αν και έχω δοκιμάσει τον SilkSmoke με άλλο loft μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, η δουλεία του ήταν εύκολη με αυτό το σαπούνι, και πραγματικά ότι και αν έχω δοκιμάσει από APShaveCo,
ήταν και παραμένει στα top για τα γούστα μου πάντα.
Η μηχανή μου έδωσε αυτό που δεν περίμενα, μια εμπειρία που δεν την έχω συναντήσει σε άλλη DE, πολλές περάσανε αλλά λίγες έμειναν, και εκτός από το design που είναι κάτι το προσωπικό, περίμενα πολλά στο ξύρισμα εν σχέση την τιμή της, και ναί δεν το περίμενα με ξάφνιασε ευχάριστα, είχα συνέχεια την αίσθηση ότι την είχα χρόνια, πήρα ένα εξαιρετικό βαθύγλυκο ξύρισμα, οι δοκιμές θα συνεχιστούν βέβαια και με άλλες λεπίδες αλλά και side to side με άλλες ρυθμιζόμενες που έχω, για να βγουν πιό ασφαλή συμπεράσματα, αν και η καλή ήμερα από το πρωί φαίνεται, θα μείνω συγκρατημένος για το 1ο ξύρισμα, το υπόλοιπο setup νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις...
Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Ευχαριστο που σ αρεσε! Η γνωριμη αισθηση της μηχανης, ειναι μαλλον που περασε μεσα στο γονιδιο σου πριν γεννηθεις!

Ειναι εκεινο που εχεις τους λογους σου, που θελεις να σου αρεσει πριν την χρησιμοποιησεις και τελικα σου αρεσει πραγματικα οταν τη χρησιμοποιησεις! Ειναι καλη φαση! Που λενε κ στο χωριο μου! Ομορφη μηχανη κ την κανω κεφι πολυ! Τη θεωρω μια απο τις πιο ομορφες μηχανες! Αποτελεσματικη, με λιγο πρωτογνωρη αισθηση κατα το ξυρισμα! Απλα ξερεις ρε συ! Χώρια αν ειναι, η οχι, καλη ρεπλικα...το ρημαδι το παλιο, ειναι αλλιως! Το καθενα εχει τη χαρη του απ την αλλη!
Α ρε Gibbs με τα εργαλεια σου!!

Λιτη κ απεριττη με ωραιες γραμμες κ αναλογιες! Κατι κλασσικο, αλλα μου κανει κ φουτουριστικο ταυτοχρονα! Νομιζω πως αν ηταν μηχανη με ροδες...θα ταν το Vmax (mk1) της Yamaha.
Κ οταν εχεις την ευκαιρια να τη δοκιμασεις, να την δεις, να την περιεργαστεις, πριν την αγορασεις...ε ειναι πλεονεκτημα! Κ αν σου κατσει?! Ε μετα ξηλωνεσαι κ πιο ευκολα! Αφου λες ειναι ραμμενη στα μετρα μου γμτ! Αυτη θελω!! Τι ειναι τα 250€? Βεβαια οταν σκεφτεις τα τελωνεια, χανεις λιγο υψος! Αλλα παλι...ειναι ευκολο να χρυσωσεις το χαπι! Γι αυτο προσεχε!

Εκτος απ το να ξυριζει, Διαφθειρει κιολας!

Οποτε ευχομαι κ στο δευτερο ξυρισμα να σου αρεσει κ παλι! Χι! Χι! Χι!