Το ξύρισμα της ημέρας : Απρίλιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dr.Takero
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 6908 times
Been thanked: 7555 times

Πρη Proraso white
Star soaps by Ivana (Lemon)
Ω 97
Merkur Progress + Αstra καφέ [σκέτο δηλητήριοοοοο...και κοίτα τα σημάδιααααα (δις) που αφήνουν τα φιλιά της και τα γλυκά της χάδιααααα]
Osma alum
Asl Cien Ice + 444 gel

To σαπούνι είχε ξεχαστεί με μια χρήση από πέρυσι που το αγόρασα. Ήταν η περίοδος "αγοράζω ότι βλέπω" :techie-ebay: και είχα προμηθευτεί από την Ιβάνα ένα λεμόνι και μια μέντα. Η μέντα είναι ακόμα σφραγισμένη. Το λεμόνι είναι καλούτσικο. Δεν τρελάθηκα αλλά ούτε και προβληματίστηκα. Με γένια 3 ημερών έκανα bbs με 2 περάσματα και ούτε ίχνος κοκκινίλας ή κοψίματος. Δυστυχώς το μικρό κυτίο δεν βοηθάει το φόρτωμα. Με το Ω πάντως δεν είχα πρόβλημα. Έκανα σαπουνάδα σε ελάχιστο χρόνο. Ίσως το άρωμα του δεν με ενθουσίασε. Διακριτικό μεν αλλά το άρωμα του αντίστοιχου S.M. είναι πιο ξεσηκωτικό για τα γούστα μου. Τελικό συμπέρασμα: Τίμιο και φτηνό (αν θυμάμαι καλά). Σε σχέση με το S.M. είναι σαφώς υποδεέστερο αλλά όχι για πέταμα.

Shake and Bake amigos!

Εικόνα
Let the music play
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

[mention]stergios[/mention] , ευχαριστώ για το χρόνο σου. Για το πινέλο, με κάλυψε εν μέρει ο @[mention]captain_hx[/mention] (τον οποίο επίσης ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές). Λέω εν μέρει, γιατί αυτό το έχω εντοπίσει κι εγώ, πλέον όμως κάνω στο 99% των περιπτώσεων face lathering, εξ ου και το ''απόσυρση'' που έγραψα.

Για το Balsamica τώρα, καταρχάς να πω ότι αυτό το προϊόν ''θέλω'' να μου αρέσει... με την έννοια ότι το Emulsion είναι το αγαπημένο μου after (και το Antesol κονταροχτυπιέται μαζί του για την πρώτη θέση στο pre).
Η περίπτωση το φούντωμα να ερχόταν ούτως η άλλως είναι πολύ δύσκολη έως απίθανη, γιατί η λοσιόν μπήκε ένα τέταρτο μετά... σ' αυτό το ένα τέταρτο το δέρμα ήταν αφυδατωμένο και ξηρό μεν, πεντακάθαρο δε.
Και συμφωνώ φυσικά στο ότι καμία λοσιόν δεν μπορεί να είναι το ίδιο περιποιητική με ένα balm, απλά δεν περίμενα και τέτοια αντίδραση με την εφαρμογή. Ήταν σαν να έβαλα πάνω απλή κολώνια, όχι προϊόν της Myrsol και μάλιστα με τόσο καλές κριτικές... θα δείξει στο μέλλον, σίγουρα θα συνεχίσω τις δοκιμές μαζί του.

Πάντως ακούστηκε και ένα κακό, o [mention]zach[/mention] το έχυσε στη λεκάνη :D
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

[mention]Rossobianco[/mention] Αν ψάχνεις περιποιητική λοσιόν,δοκίμασε το Speick.Δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερη.
ΥΓ.Και εγώ είχα το Balsamica και ούτε εμένα μου έκανε.Καλά,σε σύγκριση με το Speick,απλά δεν....

Εικόνα
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Το Antesol ειναι ενα απο τα καλυτερα preshave lotions - δυσκολα χτυπιεται σε αυτη την κατηγορια. Προσεξε ομως τι ψαχνεις απο αυτη την preshave προσεγγιση - γιατι η λοσιον δεν κανει τη δουλεια της κρεμας ουτε του λαδιου.

Τωρα για το Aqua Balsamica ειναι επισης καλο προιον για την απολυμανση και διατηρηση της φρεσκαδας του δερματος ειτε μετα απο ενα (επιτυχημενο) ξυρισμα ειτε ετσι για μια περιποιηση οτι ωρα της μερας θες. Δεν "γιατρευει" το προσωπο - και ισως καμια λοσιον να μην το κανει, με εξαιρεση (και παλι ισως) το Speick. Παντως μην τα πετατε τετοια προιοντα εχουν παντα τη (σωστη) χρηση τους - καποια στιγμη θα σας λειψουν ειναι σιγουρο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30394 times
Been thanked: 41533 times

Γκουχ γκουχ. Βήξιμο με νόημα. :)
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
8
Has thanked: 13184 times
Been thanked: 13448 times

Καλησπέρα στην παρέα,πρωινό μπάνιο με Μασσαλιας kappus που με οδήγησε οσφρητικά σε...
Ω 18
Lea stick
Lord + Wilkinson #9
Μενουνος Λεμόνι-κρυσταλ Μενθολ
Κorres K+G

Καλό βράδυ!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άβαταρ μέλους
__Nikolas
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 7462 times
Been thanked: 10220 times

- PS Παπουτσανης Αromatics Tabac
- Cyril Salter Sandalwood sc
- Muhle 81H3 Pure Badger
- Μerkur 37c
- Gilette7'oclock πρασινη #14 :shock:
- ASL TOBS Eton :clap:
any shave you can walk away from, is a good shave!
Άβαταρ μέλους
zach
Νήπιο
Νήπιο
7
Has thanked: 1943 times
Been thanked: 1202 times

@[mention]__Nikolas[/mention] , τι εννοείς "14" με την 7 o' clock ss; Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Όλα πρέπει να γίνονται όσο πιο απλά είναι δυνατόν, αλλά όχι απλούστερα.
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
GeorgeBest
Δημοτικό
Δημοτικό
7
Has thanked: 7895 times
Been thanked: 4992 times

Καλησπέρα
ss EJ Limes&Pomegranade
Muhle 33K257 Silvertip
EJ DE89BA11BL
Polsilver#1
RazoRock Mudder Focker

Εικόνα

Το σαπούνι έχει φοβερό άρωμα φρεσκάδας με καλή προστασία και άριστη μεταξυριστική αίσθηση.
Το RazoRock με λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα με διάρκεια.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Καλησπέρα σέ όλους !!

Merkur Futur (2.5)
Gillette Silver Blue (8)
FS Manchurian ivory Brush