Ξεκινώντας από τη συσκευασία - εκτός του ότι μου αρέσουν πολύ όλες όσες έχω δει από αυτούς - γουστάρω πολύ τις εταιρείες που έχουν χιούμορ και το δείχνουν... το μόνο που με χάλασε ήταν το γεγονός ότι το αυτοκόλλητο φαίνεται πως μετά από καμιά δεκαριά χρήσεις θα αρχίσει να ξεφτίζει.
Η διάμετρος καλή, θα μπορούσε και μεγαλύτερη για να φορτώνεις λίγο πιο άνετα χωρίς να χάνεις αφρό.
Η υφή του είναι αυτή

Είναι μαλακό, πιο μαλακό από Cella και TFS, το πιέζεις ελάχιστα και κάνεις γούβα.
Στα σημαντικά τώρα... Λοιπόν, θα το γράψω από την αρχή για να τελειώνω: στα δικά μου ρουθούνια φέρνει πολύ σε γυναικεία κολώνια. Δεν ξέρω αν το Floid Blue στο οποίο βασίζεται ήταν ακριβώς το ίδιο. Είναι ευχάριστο, δροσερό, καλοκαιρινό άρωμα, μου φάνηκε συγγενές με την αρρενωπότατη Aqua Velva, αλλά εγώ δε θα το επέλεγα ποτέ αν ήταν κολώνια ας πούμε. Το asl δηλαδή δε θα το ακουμπήσω.
Στο κομμάτι του αφρισμού ήταν μια αποκάλυψη. Ο πιο εύκολος αφρός που έχω κάνει ποτέ. Μιλάμε για μετρημένα 10 δευτερόλεπτα με το Ω 49 και πήρα αφρό για 3 περάσματα άνετα. Η ποιότητά του δε... ''αφράτος'', ανάλαφρος, πώς φαίνονται τα σύννεφα όταν τα κοιτάς από αεροπλάνο;; Τέτοιο πράγμα.
Δυστυχώς δε σκέφτηκα να τραβήξω φωτογραφίες την ώρα του ξυρίσματος. Γλιστερός και προστατευτικός όσο πρέπει και φοβερή αίσθηση μετά.
Γενικώς, ένα εξαιρετικό σαπούνι για μένα, το οποίο ακόμα και χωρίς tallow την κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω. Και τα λέω όλα αυτά παρότι το άρωμά του δε λες και ότι με τρέλανε.
Ανυπομονώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα της εταιρείας, είναι και πολλά πανάθεμά τα...