Fine American blend
-
- Δημοτικό
- Δημοσιεύσεις: 440
- Εγγραφή: 10 Φεβ 2016, 16:07
- 9
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 715 times
Παιδια ψάχνω μπολακι για το fine σαπουνι. Σκέφτομαι για το μπολ του Proraso, δεν τελείωσε ακομη, φαινομενικα ταιριάζει, το έχει δοκιμάσει κανενας σε αυτό το μπολακι; Τι αλλες εναλλακτικές έχουμε γι αυτό το μέγεθος σαπουνιου;
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 3809
- Εγγραφή: 14 Νοέμ 2015, 15:54
- 9
- Τοποθεσία: Πειραιάς !!!
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
- Ηλικία: 56
Παίρνεις τον τρίφτη και του αλλάζεις τα φώτα (στο ψιλό τρίψιμο) και μετά μπαίνει όπου θες. Αν δεν σου αρέσει να το τρίψεις, μοναδική λύση (για αυτό το μέγεθος) είναι το αυθεντικό του μπωλ!
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- Tzimisce
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 2729
- Εγγραφή: 08 Δεκ 2017, 13:42
- 7
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Has thanked: 8223 times
- Been thanked: 10090 times
- Ηλικία: 54
- Επικοινωνία:
Εγώ έχω βολευτεί πολύ τα κεραμικά μπολ από τα γιαούρτια.
Μιχάλης
-
- Δημοτικό
- Δημοσιεύσεις: 440
- Εγγραφή: 10 Φεβ 2016, 16:07
- 9
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 715 times
Μονο τριψιμο;Δεν θελω φουρνους και λιώσιμο μήπως το χαλασω.Και μετά πίεση για να σταθεί;akis_peiraias έγραψε: ↑14 Μαρ 2018, 13:45 Παίρνεις τον τρίφτη και του αλλάζεις τα φώτα (στο ψιλό τρίψιμο) και μετά μπαίνει όπου θες. Αν δεν σου αρέσει να το τρίψεις, μοναδική λύση (για αυτό το μέγεθος) είναι το αυθεντικό του μπωλ!
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 3809
- Εγγραφή: 14 Νοέμ 2015, 15:54
- 9
- Τοποθεσία: Πειραιάς !!!
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
- Ηλικία: 56
Σε φούρνο μικροκυμάτων μπαίνουν ΜΌΝΟ τα σαπούνια γλυκερίνης.... αν βάλεις ένα Fine που είναι και triple milled το κατέστρεψες. .. τρίψιμο και μετά βάζεις τα κομμάτια σε όποιο μπωλ θες, πιέζεις και τέλος !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- Tzimisce
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 2729
- Εγγραφή: 08 Δεκ 2017, 13:42
- 7
- Τοποθεσία: Αθήνα
- Has thanked: 8223 times
- Been thanked: 10090 times
- Ηλικία: 54
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν θα έβαζα τίποτα σε φούρνο μικροκυμάτων.
Τόσο δύσκολο είναι να τριφτούν δηλαδή;
Τόσο δύσκολο είναι να τριφτούν δηλαδή;
Μιχάλης
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 3809
- Εγγραφή: 14 Νοέμ 2015, 15:54
- 9
- Τοποθεσία: Πειραιάς !!!
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
- Ηλικία: 56
Αυτό λέω Μιχάλη ... τα γλυκερίνης όμως δεν έχουν θέμα ...αλλά και αυτά σε ριπές των 15 -20 δευτερολέπτων ... τα υπόλοιπα ΠΌΤΕ !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
-
- Δημοτικό
- Δημοσιεύσεις: 440
- Εγγραφή: 10 Φεβ 2016, 16:07
- 9
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 715 times
Ευχαριστώ παιδες, απλά ρωτησα αν χρειάζεται, φυσικά δεν είναι δυσκολο να τριφτουν. Μπερδεύτηκα με τα γλυκερινης που κάποιος το εβαλε σε φούρνο.Επομενως μολις τελειώσει το proraso βουρ για τρίψιμο.
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- Δημοσιεύσεις: 852
- Εγγραφή: 23 Σεπ 2010, 23:24
- 15
- Has thanked: 611 times
- Been thanked: 989 times
- Ηλικία: 37
Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά του σαπουνιού αυτού, αξίζει η αγορά του, όσον αφορά στις ιδιότητες, άρωμα κλπ;
- mitsos
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1724
- Εγγραφή: 30 Ιούλ 2016, 10:00
- 9
- Has thanked: 4009 times
- Been thanked: 6277 times
Άκη επειδή πήρα το μπωλ (το παρέλαβα σήμερα και είναι εξαιρετικό. Επίσης κορυφαίας ποιότητας, και σαν αυθεντικό έρχεται κουτί). Μόνη ένσταση το καπάκι που δεν υπάρχει. Και αρχίζω και σκέφτομαι πατέντες για σκέπασμα. Εν τω μεταξύ είναι το χείλος τοηυ τέτοιο με κλίση προς τα μέσα που δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί καπάκι να κλείνει καλά (στεγανά ή σχεδόν στεγανά). Μάλλον θα καταλήξω σε μεμβράνη τροφίμων που κλείνει. Και κάθε φορά καινούργια. Ή κανένα πλαστικό με λάστιχο να σουρούων στο χείλος.akis_peiraias έγραψε: ↑14 Μαρ 2018, 13:45 Παίρνεις τον τρίφτη και του αλλάζεις τα φώτα (στο ψιλό τρίψιμο) και μετά μπαίνει όπου θες. Αν δεν σου αρέσει να το τρίψεις, μοναδική λύση (για αυτό το μέγεθος) είναι το αυθεντικό του μπωλ!
Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας πει...
"Aut viam inveniam aut faciam "