Πρίν από λίγο...
Floid preshave oil
APshave Tuxedo 24mm
Razorock Freedberg
Qshave @6
Treet carbon steel #3
Brut asl
Korres asb
Απολαυστικό ξύρισμα

Ακη, μου χε ξεμεινει απο καποιο ταξιδι στην Ασια, λαδι καρύδας. Οταν λοιπον ειχα ξεκινησει το ΠΞ, ελλειψει μεσων ειχα αποφασισει να το χρησιμοποιησω ως preshave. Και ειδα το φως το αληθινο, ειδικα σε συνδυασμο του με σαπουνια με αντιστοιχο scent. Η τιμη του αν δεν κανω λαθος (για μιαμιση ουγγια) κατω απο 1 ευρω...akis_peiraias έγραψε: Έλεγα να μην γράψω στο Ξ.Τ.Η μέχρι να γυρίσω γιατί δεν έχω αλλάξει σετ λόγω διακοπών, αλλά λόγω ότι χρησιμοποίησα το λάδι ως pre είπα να γράψω. Λοιπόν το χρησιμοποίησα και στο πρώτο πέρασμα αλλά και πριν την κόντρα . Ωραια απαλο αρωμα , γλύστριμα ΦΟΒΕΡΟ και στα συν λόγω ότι το συγκεκριμένο στην ουσία είναι για ενυδάτωση , νιώθεις πολύ καλά από αυτή την άποψη . Νομίζω ότι θα το καθιερώσω καθώς μου έδωσε ωραίο απαλό και βαθύ ξύρισμα .
Μετά από τόσο "Livin' on a prayer" Άκη μου, τα κατάφερε ο χαιτέος Γιάννης και χόρτασε γκαζόν!akis_peiraias έγραψε:O Μασέτος Αντρέα μου θυμίζει κάποιο άλλο που είχες πιο παλιά που άλλαζε θύσανους όπως το ΗΚ 11 κάνες .
Υ.Γ : σχετικά με τους θύσανους στυλ Μαντόνα εκείνη της εποχής .. ο J.B Jovi είχε πει " I had a lot of pussy that time ... In fact I had a lot of hairy pussy ! "